Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:20:12

LOGOUT.hu

TP-Link WR1043ND - N450 router

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69606) hurjup


hurjup
csendes tag

Sziasztok!
Jopar kerdes foglalkoztat manapsag. Elore is elnezest, szokasom szerint nem leszek rovid...
- A nem epp mai vargalex 1.1.7-be belefert a luci+samba+transmission+minidlna+e2fsprogs+... . Mostanaban reszelgetek egy custom buildet egy wdr4300-ra, es hasonlo portfoliot nem sikerult osszeraknom amikor az elejen kivancsisagbol nekialltam kiserletezni. A csomagok nottek meg, vagy vannak trukkok amiket nem ismerek? (Pedig meg a global build settings -t is allitgatom imitt-amott.) Remelem csak bena vagyok, mert igy az extrootolas fele robogok megint, ami az upgrade-elhetoseg rovasara megy.
- Valaki irta fentebb hogy "Régi fw-k gyorsabban futottak a routereken". Nem csak a csomagmeret de a memoriafoglalas, sot az altalanos eroforrasigeny is megnott? (Naiv vagyok, en az ellenkezojet vartam. Emellett ertem hogy javultak a driverek, jobb lett a throughput, sot mindenfele modokkal meg tovabb novelheto.)
- Targetnek kapasbol az AR7xxx -et valasztottam, de fentebb pont vargalex emlitette az ATH79-et. Es tenyleg, lehet wdr4300-ra is buildelni. De mi a lenyegi kulonbseg? Aminek a neveben kevesebb az 'x' az specializaltabb?
- Nem tudom marketing okokbol epp hol jar a DIGI savszelessegunk. Mivel az egyetlen funkciot ahol *nekem* szamithatna a sebesseg (torrent) diplomaciai okokbol kizarolag a routerre bizom, ez a faktor is kiesik. Ha egyszer megis elkapna a gepszij, jol ertem hogy a mindenfele fastpath es hasonlok csak csomagban elerhetoek? Szoval onnantol gyakorlatilag megint csak az extroot marad ha realisan hozni akarom a "megszokott" funkcionalitast?
- Ha a 4300 helyett (keves flash, sok RAM) leesne mostanaban egy v4-es 1043 (sok flash, szolidabb RAM, egyetlen USB), ott a 64mega memoria a mai LEDE vilagban mennyire korlatozo tenyezo?
Koszi elore is a valaszokat.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.