Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11551) [hun] warhea válasza sith7 (#11512) üzenetére


[hun] warhea
tag

Hali ! Na latom sikerult :)) Orulok :)

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#11552) szallasi007 válasza velizare (#11549) üzenetére


szallasi007
őstag

Hát nem tudom nekem se kerek vmi. Van 56% dam redem, 200k dps 35 crit chance, nem túl sok de vmi 10% health regen, meg 70k hpm és panaszkodtam a többieknek hogy akinek "csak" 120k dpse van jobban darált mint én. Wtf? Tegnap meg belépek és van 180k dpsem...
Dzbe meg bejön a hülye és ledarál?
Másik amit nem értek hogy dz-be néha a lvl30 mobok is lenyomnak másnap meg lvl32 mobokon is átmegyek mint kés a vajon...
A craftolástól meg a hajam az égig ér, ha 50 vectort nem gyártottam le és nem képes gyakorlatilag normálisat adni a szemétje.

[ Szerkesztve ]

(#11553) Anonymus23


Anonymus23
veterán

Én sokat gondolkoztam ezen a DZ és rugó dolgon, és igazából nem tetszik, mivel többnyire nem azért fekszik az ember, mert egy skilles ellenfél lelőtt, hanem mert köcsög volt.

Nekem sokkal jobban bejönne a következő:
DZ belépésnél választhatnám, hogy kihez akarok tartozni, a renegát első hullámos ügynökökhöz, és akkor kvázi a mobokkal lennék, ott választhatnék frakciót, és a saját frakció nem lőne, de még így is lenne mob frakció, akit farmolhatok, plusz az összes 2. hullámos ügynök ellenség.
Ha 2. hullámos ügynökként mennék, akkor meg gyakorlatilag csak a 2. hullámos ügynökök lennének velem, az összes többi ellenség.
Ezzel mondjuk a köcsögség szintje megszűnne a renegát módnak, mivel eddig gyakorlatilag esélyem se volt a renegátokkal szemben, mert váratlanul és többnyire hátba kapta az ember.

Megszűnne a friendly fire renegátság, meg a csomó köcsög mehetne máshol kiélni a beteg hajlamait...
Lenne egy max létszám mind a 2 fajta ügynökre szerverenként, és akkor mehetne a manhunt, de akkor legalább tudnám, hogy mire számítsak :)

;) - The Power of the Light Side

(#11554) Maxtreme válasza #45052928 (#11538) üzenetére


Maxtreme
addikt

Egy hasonló stílusú játékban (diablo és társai) mennyivel van több potenciál? :)

(#11555) velizare válasza szallasi007 (#11552) üzenetére


velizare
nagyúr

mert a bugos dps stat egy hazugság. ha nem lenne bugos, akkor is az lenne, de így meg pláne. nem tudjuk elég sokszor elmondani. a már említett arany shotgunommal nincs 90k dpsem sem. de ott van az előbb említett videóban az állatorvosi ló, a shotgunos ürge. itt megnézheted a gearjét és egyből állítsd meg a videót:
arany benelli s90 destructive+brutal+responsive talenttel, 59k lövésenkénti sebzéssel ~82k dps, és ezen már van egy minimális accuracy mod is.
arany socom m1 destructive+balanced lézerágyú, 98k dps.
és ott a sok videója, meg lehet nézni működés közben.

az egyetlen, amire jó, hogy az ugyanabba az osztályba tartozó fegyvereket összehasonlítsd. de ha teletolom az egyiket accuracyval a poén kedvéért, már félre is vezettelek. pedig az sok dps-t jelent, csak éppen a sebzésem nem lesz több tőle.

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11556) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Összefoglaló kibővítése a saját stílusomban

-Nincs endgame
De van endgame. Ott vannak a challange küldik, és ott a dz. Majd most ott lesz a incursion (raid) és kibővítik a lehetőségeket mind dz-ben, mind a napi/heti küldetéseket illetően.

-Aljas módon lelőnek dz-ben, nem jó ez így
De jó. Előre el lett mondva, hogy a dz-t ilyennek szánják. Ott nincsenek erkölcsi és játékbeli megkötések. Mindenki olyan módon játszik ahogy akar. Ha hátba akarja valaki lőni a másikat akkor hátba lövi. Ez nem egy jótékonysági rendezvény. Ne lepődjünk már meg ezen századjára is!!

-3v1-be lelőnek dz-be, és mikor visszamegyek akkor is simán lelőnek mert egyedül vagyok!
Minek mész vissza?! Ilyenkor ki a h****??

-"mindenki csal mert egy golyóból lelőnek
Talán nem "nyóccázezer dps", nulla hp és armor karikkal kellene vagánykodni a haveroknak, hogy milyen kemény vagy. Mert nem vagy kemény, egy papírmasé vagy, akit az első értelmes gearrel rendelkező játékos eltapos mint egy apró bogarat.

-Miazhogy bemegyek dz-be de egyetlen mobot nem tudok lelőni? Pedig már durva 11-es szintű vagyok?!
Aki bemegy dz-be lvl30 alatt az készüljön fel a szopórollerre. Többször leírtuk már, hogy lvl30-tól van igazán értelme. És friss 30-as karakterek is sokáig izzadhatnak míg eredményesek nem lesznek bent.

-Bementem dz-be mert elég erős lvl11-es vagyok és a szemét lvl30-as rugó mindig lelő, mert ezt élvezi.
Lásd az előző válasz

-Sok a cheater!
Igen, vannak cheaterek. De nem mindenki csal! Ne az legyen az első gondolatod, hogy az aki lelő az csal. Ha fal mögül lő le akkor oké. Rengeteg elmélet van cheaterekre. De kevésre van megalapozott tény, hogy milyen típusú cheateket lehet használni a játékban.

-Rohadt, szemét ubisoft, hogy nem tud olyan játékot csinálni amiben nincsenek cheaterek!"
Senki sem tud! Nincs olyan online játék ahol ne lennének cheaterek. Ha ez zavar tessék menni pasziánszozni!

-Túl sokat kell farmolni, és amúgy sincs semmi értelme!
Ilyen típusú játékoknál a farm mindennapos. Alap pillére a játékstílusnak. De kifizetődő. Mindenki annyit nyer ki a farmokból amennyi időt, energiát belefektet. És szerencse kérdése is a craftolás.

-"Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz"
Mi lehet annál pvp-bb, hogy ott van két ember, megkötések nélkül és az győz aki az erősebb. Semmi korlát nincs. Ez nem competitive pvp ahol balance korlátok vannak. Ez pure pvp. Az a sírós fajta mikor a gyengébbnek nem marad más csak a megaláztatás és a rinyálás.

-Megölnek dz-ben és bukok egy szintet
Bocsánat, hogy nem jutalmaz a játék azért mert balfék voltál.

-Challange módban a shotis one shotol, dz6-ban a shotis one shotol. Én meg őket nem one shotolom!
Ez már tényleg a dedós szint. Mit vártok emberek? Ez a játék egy casual szint. Ennél sokkal durvább, nehezebb MMO játékok vannak. Illidan fight sem arról szólt, hogy bementél a raid-be, odaszaladtál Illidan-hez, adtál neki egy pofont ő meg kifeküdt. (WoW) Aki ilyet leír az alapjaiban nem érti a játékot, a gearelődést, a nehézségi szinteket.. semmit.

-Hamar kifullad a játék 50óra elég.
Én jelenleg 118óránál járok. Most vagyok egy olyan szinten, hogy vagánykodhatok dz-ben és challange módban is egyaránt. De nem vagyok halhatatlan, és rengeteget van még hova fejlődnöm. Aki szerint 50óra után kifújt a játék, az nem látja át a benne rejlő lehetőségeket.

-Nézd mennyi DPS-em van!
Ez nagyon szubjektív vélemény, de a DPS szinte semmit nem számít. Sok fórumtársal játszottam akinek nálam jóval magasabb dps értéke van. És ahogy elnézem egyáltalán nem darálja be nálam gyorsabban az ellenfeleket. (De ezt támasszák alá ők) Én szinte folyamatosan critet lövök.

szerk.: A legfontosabbat kifelejtettem! 118 óra alatt egyetlen cheaterrel sem találkoztam. EGYETLEN EGGYEL SEM!

A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!

Aki esetleg feltételesen magára ismert, akkor biztosíthatom, hogy nem, nem ő az. Te mindent jól csinálsz, folytasd csak úgy ahogy eddig! És nem kell megsértődnöd!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11557) storm3 válasza .LnB (#11539) üzenetére


storm3
senior tag

Szerintem nem. Akinek "fasza" cucca van,az a matit hozzá többnyire bulletking/hutch/rusconsulate glitchből szerezte. DZ-ről nem ejtek szót, mert nem a high risk high reward gameplay van ott,amire én számítottam.

Kraft:Értem én,hogy a tradet akarják pimpelni ezzel a kraft nerffel, de teljesen unbalancolt az egész,mind a droprate a matiknak, mind az hogy miből mennyi van. Pl van 150+ fabricom(sárga) meg 3 Tool-om és minden cuccomat kraftoltam.

Teljesen nonszensz nerfeket raknak be aztán próbálják korrigálni. Tökéletes példa a PNX coin. Először esik 15/boss(bitchpls kategória,ez tényleg baromi sok) amikor dz kb üres,egy hétig farmolnak a "prők",aztán hopp 1-3 lesz a droprate és tele vannak a DZ szerverek. Azért érzed az árnyalatnyi különbséget remélem. 150-el mész egy üres autópályán, vagy 50-el tötyögsz egy telin,mikor érsz oda hamarabb?
Azt is viccnek tartom, hogy olyan pofátlan csítelés van DZ-ben,hogy az hihetetlen. Kidobsz majd 100 eurot a játékra,természetesen SP-vel mert Destinyből mindenki tanult, majd kiszúrják a szemed ilyen amatőr dolgokkal.

Ne értsd félre,ez nem sírás,csupán egy vélemény. A játékot szeretNÉM, ha ezek ellen az elbszott dolgok ellen lépnének,és időben. Az mi már,hogy csóri paraszt lekraftolja a hátizsákot,és 3 hétig nem tud belépni? Nem kellene ezt orvosolni egy hotfix-szel,hogy na,ha már a bunkója kicsengette a lét,tudjon is játszani?

Farm: DZ-re korlátozódik(na meg spamelheted ugyanazt a 4 küldetést,mindnek ugyanaz a jutalma,nehézsége kb ég és föld kategória(igen igen csapattal blabla,ne kezdjük el,te is tudod mire értettem:) ), vagy a glitch fest,jelenleg így áll. A jövőbeni tartalommal meg egyelőre várjunk, mert lehet ott is átcsúszol majd a mobile coverrel valahol.

Mégegyszer hangsúlyozom,ez nem flame,csak vélemény.

[ Szerkesztve ]

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#11558) [hun] warhea válasza .LnB (#11556) üzenetére


[hun] warhea
tag

-Rohadt, szemét ubisoft, hogy nem tud olyan játékot csinálni amiben nincsenek cheaterek!"
Senki sem tud! Nincs olyan online játék ahol ne lennének cheaterek. Ha ez zavar tessék menni pasziánszozni!

- ott meg a szemet gep csal.

[ i7-6700K, GTX 980, 32Gb 3000mhz | Uplay: IamWarHead | Trollok voltak! ]

(#11559) sith7 válasza [hun] warhea (#11551) üzenetére


sith7
nagyúr

hát még én :)

(#11560) velizare válasza storm3 (#11557) üzenetére


velizare
nagyúr

igen, akinek több ideje van, jobban ki tudja használni az alkalmi lehetőségeket. glitchek nélkül is jobb gearje lenne, ha egyszer ismeri a játékot, és nálad meg nálam sokkal több időt tud rászánni. ezen ne akarjunk változtatni, ne kérjünk I WIN gombot csak azért, mert nem tudunk eleget játszani (én sem). ezt a játékot is a játékélményért játsszuk, az pedig megölné azt.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11561) .LnB válasza velizare (#11560) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

És azt sem szabad elfelejteni, hogy van egy bizonyos szint amitől fogva már nehéz fejlődni. Sokkal több belefektetett időt igényel. De! Én elég jelentős lemaradással, de lassacskán utolérem az átlag játékosokat. És mivel efelett belassul a fejlődés, úgy gondolom megállom most a helyemet, és semmi szégyenkezni valóm nincs. Csak ugye bele kell tenni azt az időmennyiséget. Az mindegy, hogy lassan, vagy gyorsan (1-2 hét alatt).

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11562) storm3 válasza velizare (#11560) üzenetére


storm3
senior tag

Nem akarok I WIN gombot, ha ez jött le akkor félreértetted. Az se fáj,hogy más csinálja és én nem. Inkább ez a töketlenség, ami Ubi részről van, az zavar.

A játék számomra élvezhető,még úgy is hogy többnyire randomokkal megyek. Nincs gondom a mechanikával, azzal sem hogy a shotis oneshotol, de ne az legyen már az ultimate megoldás, hogy odadobok az ajtóba egy mobile covert és nem tud átszaladni a kismalac az ólajtón.

Lehet amúgy,hogy én vagyok egy szőrszálhasogató pets, vagy túl sokat várok.

[ Szerkesztve ]

“There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.” pixel8

(#11563) hommeros válasza .LnB (#11556) üzenetére


hommeros
őstag

Én a DZ-ben így megyek :
[link]

Ez valahogy nekem bejött.

[ Szerkesztve ]

Le style est l' homme même. | Azt mondani, hogy nem érdekel a magánélethez való jog, mert neked nincs titkolnivalód, ugyanolyan, mintha azt mondanád, hogy nem érdekes a szólásszabadság, mert nincs mondanivalód.

(#11564) .LnB válasza hommeros (#11563) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Én meg így: [link]
Mert letojom ha lelőnek. Számolok vele, hogy előfordulhat, nem stresszelek rá.

Ha meg én ölök rugót akkor így folytatom az utam tovább: [link]

:)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11565) velizare válasza storm3 (#11562) üzenetére


velizare
nagyúr

sose dobtunk covert azt ajtóba konzulátuson. amikor nem volt elég dps lenyomni őket, cc-ztünk. könnygázos seeker mine, lángszórós turret, stb. amíg állnak, és szívják a gázt, vagy hadonászva lángolnak, le lehet őket darálni.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11566) daveoff válasza oriic (#11544) üzenetére


daveoff
veterán

Majd az alap mellékküldikből betolnak hetente egyet, hogy nesze csináld meg még egyszer, ezt nézem ki belőlük. De ne legyen igazam....

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#11567) .LnB válasza velizare (#11565) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Tényleg, a lángszórós turrettet mi alapján hackelik? tech pont minél alacsonyabb annál könnyebben hackelik? Mert nekem 2300+-szal is simán hackelték régebben a konzulátus küldinél.

(#11562) storm3 Az csak egy megoldás volt a konzulátusos shotisokra. Eleinte tanácsoltam ezt azoknak akinek kicsi volt a DPS-ük, és random csapattal mentek. Összeszokott társaság simán stunba tudja tartani jó időzítéssel őket. Eleinte én ezt alkalmaztam randomokkal pár alkalommal. Most meg? fél tár sincs egy shotis. :)

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11568) velizare válasza daveoff (#11566) üzenetére


velizare
nagyúr

azok ehhez túl rövidek szerintem.

@.LnB: passz, nem jöttem rá. eleve jó messze húztuk ki a shotisokat, hogy oda még ne jöjjön ki a többi.

@Snip3r_HUN: :K

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11569) oriic válasza daveoff (#11566) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Mivel már a teaserben is eddig nem látott (hivatalosan) helyet mutatnak, ezt erősen kétlem.

Live-Die-Respawn

(#11570) daveoff válasza oriic (#11569) üzenetére


daveoff
veterán

Milyen helyet? Teaserben nem mutatnak semmiféle helyet, vagy csak én nem vettem észre valamit?

[ Szerkesztve ]

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#11571) Snip3r_HUN válasza velizare (#11565) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Sticky flash is eléggé hatásos.

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#11572) oriic válasza daveoff (#11570) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

pzstm:

Közben megnéztem a videót az előző hsz után, ez nem az anyahajó, hanem valamilyen romboló lehet.

#11573) daveoff

Mivel ingame láttunk már egy anyahajót is, most meg itt van ez, teljesen biztos vagyok benne, hogy új helyszínként ezt a rombolót is megkapjuk.

[ Szerkesztve ]

Live-Die-Respawn

(#11573) daveoff válasza oriic (#11572) üzenetére


daveoff
veterán

Ezt láttam, de ez nem ingame, gondolod, hogy ez egy utalás a pálya bővítésére?

LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®

(#11574) LÁZ


LÁZ
addikt

na, most én is pipa vagyok picit, tegnap kiszenvedtem 3 láda cuccot dz-ből , erre most megnézném mit lehet velük csinálni, és amit 'szemét'-nek jelöltem, hogy eladom, azok full eltűntek az inventorymból :Y , persze mind lila volt, hát qrva jó :W

11497 vki :F

insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween special figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO PC/PS5 FOR SZÉL

(#11575) Anonymus23 válasza Snip3r_HUN (#11571) üzenetére


Anonymus23
veterán

Mindegyik hasznos tud lenni, ha nem laggol a szerver, mert akkor úgy átmennek mind a sticky-n, mind a könnygázon, mint a lövedék a papíron.
Valamelyik nap csak néztünk (és hullottunk) mert olyan laggok voltak folyamatosan, hogy képtelenség volt stickyvel eltalálni őket, nem hogy gépfegyverrel lőni, teleportáltak ide-oda :DDD

;) - The Power of the Light Side

(#11576) woker válasza velizare (#11543) üzenetére


woker
aktív tag

Van egy lényeges különbség azért, ott a PVP-nek (pontosabban kalózkodásnak/grieferkedének) hosszútávú következményei vannak/lehetnek (lehet watch listed és a negatív standing eltakarítása nem annyiból áll, hogy podolnak 1x és kész), itt legfeljebb addig tart amíg 1x meghalsz. Pont a fent leírt esetnél volt olyan, hogy mivel látta egy másik bagázs, hogy nem élik túl a manhuntot szépen kinyírták egymást és utána rögtön tisztalappal kezdtek.
Meg azért az NBSI kicsit más mint ez, mert ott tudod, hogy rád fognak lőni itt meg max abban lehetsz biztos, hogy talán rád fog lőni _amint_ hátat fordítasz. Szóval szeretnék látni egy olyan rendszert amiben hosszan tartó következményei vannak annak, hogy ha valaki rendszeresen rogue lesz azaz legyen megjelölve (pl. amikor látótávolságba kerül és ránézek akkor jelölje meg mint dangerous/extremely dangerous/stb) az aki szeret gyilkolászni és ne adj isten büntetlenül lelehessen kaszálni az ilyen játékosokat anélkül, hogy rogue-á kellene válnom csak mert épp nem ölt meg senkit vagy letelt a timere. Ezt persze meglehetne még fejelni vérdíjjal is ha már eve-ről beszélünk. ;)

Szóval a lényeg az, hogy sok-sok olyan apróságot lehetne beletenni a játékba ami illeszkedik a sztoriba és tompítani lehetne a jelenlegi ambush pvp élét.

(#11577) vitya81 válasza .LnB (#11556) üzenetére


vitya81
tag

+1

Nagyon jól leírtad, teljesen egyetértek veled. Hozzáteszem 100+ óra fölött vagyok és még én sem találkoztam/vettem észre cheatert, de ha találkoznék vele egy logout-login biztos megoldja a dolgot. Ne foglalkozzatok elsődlegesen a DPS-sel (kamu, és nem az a legfontosabb. crit. chance+crit. damage, armor, életerő visszatöltés lövésenként, normális HP mellett (80.000+) Ettől lesztek DZ huszárok, és sírni sem fogtok annyit..... szvsz :R

(#11578) Sebestyen01 válasza daveoff (#11573) üzenetére


Sebestyen01
őstag

Nem lenne rossz, mert tolnam tovabb csak elfogyott a content :DDD

(#11579) Egonyolc válasza woker (#11576) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

vagy ne csak gear meg DZ rank alapján csinálja a szerverekt, hanem ki hány percet töltött rouge-ban.
Aki állandóan rouge, azt rakja be a hasonló beállítotságuakkal együtt, aki meg egyszer egyszer mert balfaszkám befutott elé, azt a többi normálisal.

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#11580) velizare válasza woker (#11576) üzenetére


velizare
nagyúr

azért a mostani, 24fős maximális instanceszal az itt leírtak nem nagyon tűnnek működőképesnek.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11581) aerosmith válasza duvi (#11537) üzenetére


aerosmith
őstag

Köszi, akkor most kell gyorsan az összes low level matsomat átkonvertálni sárgába?

(#11582) duvi válasza aerosmith (#11581) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen :K

(#11583) woker válasza .LnB (#11556) üzenetére


woker
aktív tag

Van néhány jó meglátásod, de azért 1-2 eléggé barokkos túlzás: pl. level 11-es soha nem fog összekerülni level 30-assal mert eleve a rendszer külön bracketbe sorolja őket.

Másrészt az általad pure pvp-nek nevezett dolognak semmi köze a pvp-hez, igazából csak arról szól, hogy ki a nagyobb g*ci pont (tipikusan soha nem számol azzal egyik fejlesztő sem, ha mód van rá akkor előbújik az állat az emberből). Ezzel pont az a gond még véletlenül sem segíti a pvp-t és ezzel együtt a játékot mert így inkább elkerülik a játékosok a DZ-t és majd azután a megrögzött rogue-ok sírnak majd, hogy de hát nincs préda.

@cain69: miért ne működnének? Semmi olyan nincs benne amit limitálna az, hogy csak 24 játékos van egy instance-ban. Effektíve ugyan azt a lekérdezést a rendszert használná amit akkor használsz amikor megnézel egy játékost valamelyik safe house-ban.

[ Szerkesztve ]

(#11584) vendingo


vendingo
veterán

Engem a rengeteg bug jobban zavar, mint a pvp.
Tegnap sikeresen belesüllyedtem a textúrába, majd kirakott a map túl felére. Ez csak egy a sok probléma közül. Ez a játék simán béta állapotban van, se a program, se a játék nincs rendesen kidolgozva.

[ Szerkesztve ]

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!

(#11585) velizare válasza woker (#11583) üzenetére


velizare
nagyúr

minél több a játékos, annál több a dz instance. minél több a dz instance, annál kisebb az esélye, hogy egy vagy több kiválasztott (bountys vagy bewarolt) játékossal ugyanabba az instanceba kerüljetek, és ott is maradjatok. 0.0ban lokációhoz vannak kötve a sovos allyk, itt a játékosok nem a dz safehouseban/landmarkon vannak. marginális esélyed van most egy kiválaaztott és nem grouptag játékossal ugyanabba az instanceba kerülni. hányan szoktak játszani egyszerre? 4-50ezren, és ez csak az, amit a steamspy mond. legyenek egyszerre csak 4800an dzben. emiatt lesz legalább (!) 200 dz instance. az esélyed, hogy egy kiválasztott instanceba kerülj 1/200, azaz fél százalék.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11586) Egonyolc válasza Egonyolc (#11579) üzenetére


Egonyolc
aktív tag

Ja és EZT is vezessék be...

++?????++ Out of Cheese Error. Redo From Start. +++ Divide By Cucumber Error. Please Reinstall Universe And Reboot +++

(#11587) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Kedden lesz a patch élesítve ugye? Nem változott a dátum?

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#11588) woker válasza velizare (#11585) üzenetére


woker
aktív tag

Rossz oldaláról nézed szvsz., mert fél százalék esélyed akkor lenne, ha abból a 4800 játékosból mindössze 1 lenne rogue a valós helyzet (meg az eddigi tapasztalataim alapján) inkább 1-4 rogue van per instance különösen, hogy ezek szeretnek csapatban mászkálni és a statisztikát tovább borítaná az, hogy azok is célponttá válhatnának akik egy ilyen rendszerben akik ugyan épp nem gyilkolásztak neutralokat de a múltban megtették több alkalommal is.
Szóval ilyen szemszögből elég jó esélyed lenne összefutni vérdíjas emberkékkel.

(#11589) SCHwat'


SCHwat'
csendes újonc

Azert az EvE PvP-t nem erdemes belekeverni, az nagyon "retegjatek" - "Microsoft Excel the game", eleg sok PvP jatekmod van FPS/TPS-re, nekem teljesen megfelelne a pirosak utajlak a kekeket cimu. Itt hivhatnak 1. vs 2. hullamnak vagy aminek tetszik :)

Az mar reg rossz ha a predat a rougeoknak ugy kell becsalogatni a DZ-be, es nem azert megy be a jatekos mert jo (mint a WoT kis tierben anno)

(#11590) DummyBoy


DummyBoy
senior tag

DPS téma: craftoltam 2 AK-t. Az egyikben Accuracy talent van, a másikban Deadly meg stable... Az Accuracy-snak kb. 30%-al nagyobb DPS-e van, míg a másik szimplán klasszisokkal jobb... Ha az M1A-ra +70% ammos tárat rakok, akkor megugrik a DPS, de ha +30% headshot damage-t akkor nem... Szép dolog a statisztika, meg a valószínűség számítás, csak bizonyos helyzetekben sz@rt sem ér.

I WIN gomb: Anno Diablo-ban tök elvoltunk haverokkal míg összekínlódtuk magunknak ami kellett... Aztán külföldi cimbik megkértek, hogy csatlakozzak be, mert magas szintű rifthez kellene még ember. Kb. 10 perc alatt felhúztak 1-70-re, majd kaptam fullos gear-t, és tény hogy jó móka volt, de soha többet nem játszottam azzal a karival... I WIN gomb után shift+del jön sokaknak...

[ Szerkesztve ]

Life is shor...

(#11591) velizare válasza woker (#11588) üzenetére


velizare
nagyúr

:N hagyjuk, ez már nagyon off.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11592) duvi válasza .LnB (#11587) üzenetére


duvi
nagyúr

Igen, 12-én jön a patch :K

(#11593) Garsza


Garsza
veterán

Ma meglett a DZ 50 szint. Kéne pár tanács miket vegyek elsőnek. Gold fegyvereim vannak már kiegészítők azok hiányosak, hangtompító tár markolat tervrajzom már van, optikát még nem találtam. A gearem is gold de azon van hová fejlesztenem. Elsősorban a critical damaget és esélyt szeretném továb fejlezteni. jelenleg kb. 100/22% járok.

(#11594) velizare válasza Garsza (#11593) üzenetére


velizare
nagyúr

boo vendornál van pc-ért 8x szkóp. mondjuk én azzal nem tudok célozni, ezért olyan fegyóra rakom csak fel, amit legfeljebb vállhoz téve használok. :)

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11595) pzstm válasza velizare (#11594) üzenetére


pzstm
titán

aminek a piros karika van a közepén arra gondolsz? :DDD

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#11596) duvi válasza Garsza (#11593) üzenetére


duvi
nagyúr

DZ 1-4-ig DZ creditért bevásárolhatsz, mivel ebből bőven van. DZ 5-6-ben már nagyon gondold meg, mivel itt PC-ért lehet csak vásárolni. Másrészt vásárlás előtt nézd meg, hogy mennyi gold Div. teched van. Harmadsorban lehet, hogy jobban jársz, ha megvárod a 12-i patchet, mivel sok DZ receptről leveszik a Div tech követelményt és bekerülnek új, jobb receptek!

(#11597) velizare válasza pzstm (#11595) üzenetére


velizare
nagyúr

:K

@duvi: ja, csak éppen a kraftnak is magasabbak lesznek a költségei. :(((

[ Szerkesztve ]

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#11598) .OM. válasza velizare (#11597) üzenetére


.OM.
aktív tag

Közérdekű:
Mindenki váltsa be az alacsony szintű matikat magasabb szintűre, mert az átváltási ráta csúnyán nőni fog!
Közérdekű vége!

ex .Oldman.

(#11599) duvi válasza velizare (#11597) üzenetére


duvi
nagyúr

Okés, de most érdemes elkölteni kevéske PC-jét és gold Div. techjét a régi receptekre, miközben jövő héten már jobbakat vehetne/craftolhatna belőle?

(#11600) Viper26 válasza .OM. (#11598) üzenetére


Viper26
nagyúr

Azt hogy? :D

Pixel 7 | FR955

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.