Hirdetés

2024. március 29., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#33001) DokiBaxxi válasza pzstm (#33000) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Hát, 1.6-tal kicsit nagyobb problémák vannak jelenleg :DDD :(

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#33002) RazoR válasza pzstm (#33000) üzenetére


RazoR
veterán

Nézd meg a videót, jelenleg nem az alpha nerf a legnagyobb probléma a jelenlegi terveik között!

(#33003) pzstm válasza RazoR (#33002) üzenetére


pzstm
titán

Megneztem a damage resilience reszig....

Mint mondtam 1.3-ban ez durvabban jelen volt, illetve egy jelenlegi kep:

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#33004) RazoR válasza pzstm (#33003) üzenetére


RazoR
veterán

Na pont ezeket kellene javítaniuk nem, nem ilyen f@szom nyusziruhákat csinálni, meg szétcseszni az 1.4 óta működő alapjait a játéknak feleslegesen! :W

(#33005) pzstm válasza RazoR (#33004) üzenetére


pzstm
titán

ezt a képet 1.4-ben is csinálhattam volna akár :)

nyilván max 10 másodpercig van ilyen, vagy inkább addig sem :)

[ Szerkesztve ]

iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!

(#33006) RazoR válasza pzstm (#33005) üzenetére


RazoR
veterán

Ezt én is összehozom most is. Volt 5 millió felett is csak arról nincs kép. De nem ez a lényeg, hanem hogy az ilyen hibák javítása helyett azon változtatnak amin nem kellene, vagy nem így!

[ Szerkesztve ]

(#33007) bunfi válasza pzstm (#33005) üzenetére


bunfi
őstag

Igen, de PTS-ben addig ameddig a smart coverben vagy ez van. Ha meg azt szétlövik, akkor 5-7 mp és újra van. És akkor még a Historian talentje... szal tényleg veszek nekik egy számológépet.

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#33008) RazoR válasza bunfi (#33007) üzenetére


RazoR
veterán

Welcome back 1.3...

Buffolják a smart covert de ne így, mert jelenleg használhatatlan, buffolják a taktikus, sentry, striker, reclaimer, magányos, stb. setteket mert jelenleg használhatatlanok, de ne így, nerfeljék az alphát mert op, de ne így, variáljanak a páncélon, mert így nem teljesen oké, de ne így és még sorolhatnám....

[ Szerkesztve ]

(#33009) myckey válasza Snip3r_HUN (#32984) üzenetére


myckey
veterán

Magát a játékot követem az első hírek óta, mivel a zsánerem...( ez buzis :D )
Csak azért nem lett hamarabb behúzva, mert sok volt a kezdeti kritika, na meg se idő, se teljes összeg nem volt. :)

De mindegy is.

Én remélem, hogy még tudnak ezen a frissítésen csiszolni, illetve nem tolják el totál olyan irányba, ami megölné a játék menetet..

Igazából a PvP DLC csítbirodalmától jobban tartok, mint a mechanikai változtatások miatt előforduló "anomáliáktól" .

Ez a kis kezdeményezés nem volna hülyeség, másik játékban, én is benne voltam hasonlóban, csak ott az Obsidian volt a célpont. ;]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33010) Elims válasza myckey (#32966) üzenetére


Elims
veterán

:R :R

"Tehát rakhatsz össze te 2-4, 3-3, 2-2-2 összeállítást is, vagy akár a 4 darab egyforma mellé, 2 darab neves arany felszerelést..."

És szerintetek melyik a legjobb kooperáció?
2 vmilyen+4vmilyen?Vagy 3-3 esetleg vmelyekből 2-2-2?

Ma kipróbáltam egyedül a fekete zónát.Kemény. :-) Most nem nagyon ragoznám a többit.9-es fekete zóna szintem lement majdnem 7-re majd vissza 10-re.
Cuccokat még most egyedül kihozni lehetetlen.
Viszont felmerült bennem vmi..Nagy ötlet -lehetne-.Van ugye a ps4,van ugye benne az appear offline lehetőség amivel a barátok elől lehet elbújdosni (én nem sokszor használtam,"barát" elől sem bújkálnék soha).Gta online-ban ha ezt az appear offline-t bekapcsolja az ember egyedül marad nyilvános szerveren.
Akinek ps4-es gépe van kipróbálta már esetleg azt vmikor,hogy appear offline,majd fekete zóna.Lehet,hogy egyedül lenne az egész zónában? +persze a npc-k.

Szerk.:
Razor: Hogyan csináltál 3milliós szívósságot?? :-))

[ Szerkesztve ]

(#33011) dvd24


dvd24
senior tag

Ne bántsátok a nyusziruhát :) nem hiszem, hogy a grafikusoknak akik összerakták sok köze lenne a játékmechanikákhoz vagy a programozáshoz. Sőt! Igazából a játék grafikusai és művészeti vezetői az egyetlenek akik dicséretet érdemelnek, mert a külsőségeket remekül összehozták.

Az alapvető probléma ott kezdődik, hogy mindent egy kalap alá vesznek és együtt akarnak balanceolni mindent, ami soha nem fog működni. (Erre már a 10 éves MMO tapasztalattal rendelkező Blizzardnál is rájöttek). Az hagyján, hogy teljesen külön kéne kezelni a PVP és PVE aspektusát a játéknak (használható skillek, gearek, talentek, stb., tehát minden szinten), de még a PC és konzol optimalizációt és szét kéne szedniük (irányítás, célzás, célzásrásegítés, fegyverek viselkedése, stb.). Amíg ez nem valósul meg addig mindig lesz valami, baj.

Szerintem az anticheat kérdést is ezért mellőzik vagy ezért nem prioritás. Pontos számokat nem tudok, de nagyjából a Division teljes platformtól független játékos bázisának olyan 15-20%-a lehet a PC-s (azért mondom ezt mert a BF1 is kb ilyen arányban osztódik), és ennek is csak egy kisebb része, ahogy ti is írtátok, olyan 30%-a érdekelt a PVP-ben, és csak és kizárólag az ő játékukat lehetetlenítik el a cheaterek. Azt akarom ezzel mondani, hogy a Massive szempontjából ez csak egy zajos kisebbség, pont azért mert csak az összképet nézik, érdekli is őket a teljes játékosbázisuk kb 5-10%-nak a baja. Amikor a többség mást akar, az erőforrásokat is a többség problémáinak javítására fogják felhasználni.

Tételesen leírni a mostani problémákat túl hosszú lenne és eredménytelen is, simán lehet valami ami elsőre jó ötletnek tűnik PVP szempontból, de tönkrevág valamit PVE oldalon. Normális balance csak akkor lesz ha külön kezelik ezeket a dolgokat. Lore szempontból is egyszerű lenne megoldani: a darkzone egy súlyosan fertőzött terület, amikor belépünk minden ruhánkat és felszerelésünket lepakoljuk egy szekrénybe (mint a Survival-ben), átöltözünk a "hazamat" cuccokba és mehet a móka :)

ui.: bocs h hosszú lett :)

(#33012) akoska07


akoska07
nagyúr

Pvp-re mennyire használható egy seekrmine ?

---------------------------

Egyébként meg,ha sz@r lesz az 1.6 akkor szünet az 1.7-ig. :DDD

[ Szerkesztve ]

Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé

(#33013) RazoR válasza Elims (#33010) üzenetére


RazoR
veterán

Ahogy pzstm 4 milliót...

(#33014) #35434496


#35434496
törölt tag

Vajon 1.6-ban megint 1 lövés lesz a játékos egy csillagos shotis vagy sniper mobnak?

(#33015) RazoR válasza #35434496 (#33014) üzenetére


RazoR
veterán

Attól függ, hogy mennyi lesz a páncél, ja nem, az életerő, vagy a resist all, vagy inkább a bolygók együttállása...

(#33016) #35434496 válasza RazoR (#33015) üzenetére


#35434496
törölt tag

Hagyd abba! Sírok a röhögéstől. :DDD

(#33017) ceripapa


ceripapa
aktív tag

Azért ebbe igazat adok, én is vártam az új változásokat, azt hittem h : nerfelik a skillpower cd csökkentését 0-ra, hogy ha akar az ember valamit tolni akkor ott legyen a skill haste. Mellette az illyen massive resist ado dolgokat nerfeilk, mert akkor ugye a skill poweresek lesznek előnyben ... De így ahogy most van, elvette a kedvem attól hogy 1.6-nak nekiessek majd .

(#33018) Rossonero89


Rossonero89
tag

Üdv!

Nem is tudom, hol kezdjem. Teljesen el vagyok keseredve, és iszonyú dühös.
Fel nem tudom fogni, hogy egy alapjaiban egyedi és fantasztikus játékot, miért kell ennyire tönkretenni?! Végre most játszható és élvezetes lett a játék, végre vége lett az 1.3-as smart cover-mesterlövészpuska című őrületnek, erre megint behozzák ezt az agyrémet. Kezdem azt hinni, hogy szándékosan rombolják ezt a játékot. És ez nem sírás meg hiszti, csak akkor amikor az ember beleöl x játékórát, és nem kevés pénzösszeget, nem ezt várná!
Ahogy már többen is írták, a sok idióta reformok helyett, inkább a gyengébb setteket kéne összehangolni a legjobbakkal, hogy ne mindenki csak egyet használjon.
Én támogatom maximálisan azt, amit már az egyik játékos társ említett, hogy fogjunk össze, és írjunk egy pár sort nekik, vesztenivalónk úgy sincs, én azt gondolom.
A másik, hogy semmi gond nincs azzal, hogy új ruhákat és egyéb kűlsőségeket pakolnak a játékba, nekem ez kifejezetten tetszik, mert szeretem cicomázni a karakterem, DE ez a nyusziruha ez feltette az i-re a pontot. No komment!

Én értem, hogy nekünk, akik már kifizették a játékot, magasról tesznek a fejünkre, de abba nem gondolnak bele, hogy 1-2 ilyen akció és átverések után, a kutya sem fog játékot venni, amit ők adnak ki?!

[ Szerkesztve ]

(#33019) myckey válasza akoska07 (#33012) üzenetére


myckey
veterán

Még ha nagyon gáz is lenne, akkor is bőven el lehet ökörködni haverokkal, lehet farmolni, ilyen olyan játék módban partyzni...
Maximum a PvP DLC megy a polcra.

Igazából nekem a csapat része jön be nagyon, jó szokott lenni a hangulat, azt meg úgy se tudják tőlünk elvenni...

Remélem. :DDD

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33020) Madoc válasza myckey (#33019) üzenetére


Madoc
veterán

1000 óra körül a haveroknak ugyanugy nem tetszik az irány mint nekem. Más játékkal is lehet coopozni, és igen a társaság a lényeg.

Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch

(#33021) myckey válasza Madoc (#33020) üzenetére


myckey
veterán

Világos.

Az megy és játszik mással, ahogy érzi.

Mi most úgy állunk, hogy még elviszi a hangulat a hátán a társaságot, valószínű, ez idővel alább hagy ( Nekem még csak 200-300 óra között van benne ) , de most ebben az 1.6 ban is lesz tartalmi változás, az is ad egy kis lökést, valameddig.

Más:

Havert elég sűrűn ledobálja a játék.....zavaróan sokszor.
Próbált már Uplayen mindent kikapcsolni, a gépén nem fut semmi extra a háttérben ( sőt már szinte semmi )
volt már dx11-12......
Egyedül annyit jelez neki rendszeresen a játékban, hogy gyenge a kapcsolat a szerverrel...

Van még valami ötlet? :F :R

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33022) Anfänger válasza akoska07 (#33012) üzenetére


Anfänger
őstag

Lehet vele trollkodni. Föleg, ha stiky párossal használod.

Nichts ist unmöglich? Dann schlag mal ne Drehtür zu! :)

(#33023) Snip3r_HUN válasza Anfänger (#33022) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Persze csak az a support úgy sokat nem ér,ha a dps karaktereknek kell healelni őt...

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#33024) woker válasza myckey (#33021) üzenetére


woker
aktív tag

Ha ledobálja (Delta, Mike és társai jellegű hibaüzenetek) akkor ott hiába állít dx11-et vagy dx12-t mert annak semmi köze hozzá. Amennyiben az éles szerveren csinálja akkor egyrészt lehet nyomogatni a "find a better server" gombot a group managementnél és reménykedni másrészt meg körül kellene nézni a hálózatában (egy normálisabb routerben szokott lenni, hogy nincs-e egyéb extra forgalom ami sávszélességet eszik (pl. valaki úgy döntött, hogy leszedi az anyátok közt összes részét torrenten ami a csövön kifér jelleggel vagy éppenséggel letölti mind a 300 steames játékát). Persze ez semmit nem ér, ha olyan helyen lakik ahol a csúcstechnológiát továbbra is a 2/0,5 Mbit/s-es ADSL jelenti (ami max jobb napokon tudja ezt, de akkor is csak fél óráig).
PTS esetében meg csak reménykedhettek, hogy egyszer felkerül az a fix amit tegnapra ígértek és valóban megoldja a gondot mert az mindenkit sűrűn ledobál.

p.s.: No offense, de a valós segítséghez ennél kicsit több infó kell mint, hogy "ő már megpróbált mindent, de továbbra is ledobálja mint pl. van-e más játékoknak is hasonló problémája (mint pl. BF4-ben fix 100-as pingje van), nem tapasztal-e egyéb problémákat a szolgáltatójánál (gyakori szakadás, vagy csak szimplán lassú és közelébe se ér a szerződéses sebességnek) illetve nem mellesleg ki a szolgáltatója (hátha más is él azon a területen és belefutott már hasonlóba), milyen routert használ (jellemző, hogy a szolgáltató nem éppen az aktuális csúcsmodellt adja neked hanem a legolcsóbb kínai vackot), stb.

(#33025) cZBc


cZBc
csendes tag

Sziasztok a mai nap lehet verődni valakihez vagy valakikhez?

(#33026) RazoR válasza woker (#33024) üzenetére


RazoR
veterán

Én azt a gombot még soha nem láttam aktívnak... :U

(#33027) micafighter válasza RazoR (#33026) üzenetére


micafighter
nagyúr

Csak akkor aktív ha ki írja a játék hogy poor connection bal alsó sarokban a chat felett. Nekem azt már írta párszor.

[ Szerkesztve ]

(#33028) woker válasza RazoR (#33026) üzenetére


woker
aktív tag

Többnyire én se, de a hétvégén nálam is volt "poor connection to host server" üzenet, meg masszív lag és aktív volt és csodák csodájára működött is! :DD

(#33029) RazoR válasza woker (#33028) üzenetére


RazoR
veterán

Lehetne aktív mindig és leegyszerűsítené a szerverváltást ha van "valami gond"... :U

(#33030) yozsee11 válasza RazoR (#33029) üzenetére


yozsee11
aktív tag

Hát igen...nagy programozási tudást nem igényel, hogy egy meglévő és működő menüpontot mindig aktívvá tegyenek... :(((

Origin/Steam/UPlay: yozsee

(#33031) bunfi válasza RazoR (#33029) üzenetére


bunfi
őstag

Ha mindig aktív lenne, akkor nyugodtan vissza lehetne vele élni. És vissza is élnének vele, de nem azokra gondolok, akiket harmadszorra tapos el a lelőhetetlen négyes különítmény és szeretnének játszani is.

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#33032) myckey válasza woker (#33024) üzenetére


myckey
veterán

Köszi.

Egyébként semmilyen , általad felsorolt problémája nem szokott lenni és nem is volt.

Jó ideje együtt szórakozunk már, sok más game ben is.

Ja igen, Élő szerverről van szó.
Illetve elég erős a netkapcsolata is, kellő sebességgel.Nagyvárosi... :D

Ahogy írtam, soha semmilyen jellegű problémája még nem volt. ( ezt nem teljesen szó szerint, )

Itt meg elég gyakran jön az üzenet, ( mikor kidobja ) a szokásos, ami után lehet jelentést küldeni az UBI nak.... ;]

Ezért is írtam, hogy a tanácsolt dolgokat is kipróbáltuk már..( amit uplay-ben kell kikapcsolni, játékban beállítani, háttérből kilőni ecetera....)

Survival után pl. rendszeresen ledobja a játék, szinte csak nagyon ritkán tudja megnézni az összesített eredmény listáját...mert mikor kitölt neki, vége is a dalnak.

Alt+Tab kombóról ne is beszéljünk :DDD

Nekem is van egy-egy összeomlás. Pláne mikor véletlen ablak módban indul a játék...vagy az alt+tab..
De ez nálam elenyésző, már már említésre sem méltó.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33033) Elims válasza RazoR (#33013) üzenetére


Elims
veterán

Éértem.. :-) Akkor majd később megkérdezem vkitől üzenetben -ha szabad-.

És a gear set-et megírná vki vagy mkinek más a taktikája és nem szivesen ír róla? :-)

(#33034) myckey válasza Elims (#33033) üzenetére


myckey
veterán

Gear Setteket írtak már ide jó páran, de Off topicba is nézz be.
Micafighter eléggé kivesézte ott a sajátját. ;)

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

(#33035) RazoR válasza Elims (#33033) üzenetére


RazoR
veterán

Google a barátod, szerintem kb 2 perc alatt megtalálod a választ a kérdésedre.

(#33036) arnikusz


arnikusz
veterán

Korábban a hónap elején használtak.
1. Full sárga PVE, UG farmolásra.
2.Banshee DZ- csapatban, hogy ne vesszek XP-t.
3.Alpha- már változott.
4. Frontline-arról kép most nincs.

Egyik sem tökéletes, de ennyire tellett.
Mindegyiknél 30% felett a critesély és 90-100% között a critsebzés, páncél 13 ezer felett ami 55% körüli és Tier 5 a szint.

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#33037) DokiBaxxi válasza arnikusz (#33036) üzenetére


DokiBaxxi
őstag

Csak egy kérdés, miért erőlteted a vicious talentet? :F
+10% crit esély ha több, mint 2 szegmens van az életedből. Úgy őszintén, ez a harc hány %-a? Nem kötekedés, csak szerintem lehetne értelmesebb talent is a fegyveren. Pl. ott az adept, 7.5% crit esély 15 mp-ig, ha aktiválsz egy skillt. Rögtön többször fordul elő.

Bár, ha 4-es csapatban vagy folyamatosan és nem vagy a rusholós típus akkor mondjuk annyiszor nem megy le az életed. Magamból indultam ki, általában 2-es csapatban vagy soloban megyek :R

[ Szerkesztve ]

"-Wanna hear a limerick? Lambert, Lambert - what a prick." "-Not bad."

(#33038) arnikusz válasza DokiBaxxi (#33037) üzenetére


arnikusz
veterán

Ez már így marad, mostanában úgyis Survival, HVT és csak ritkán megyek DZ-be- ha van csapat, mától meg megint UG. ( De talán a stashba van amit erre pörgettem) :R

És igen ha csapatban megyünk, van egy nagyon jó support Tettes/Játékostárs aki érti a dolgát. :K
Ahogy írja Sniper és tegnap Anonymus is kifejtette a kezdeményezést tilos átengedni én már az árnyékra is lövök a DZ-ben. :DD

És egyáltalán nem kötekedés, jól írod, de 1.6-ig most a nem felrakott Frontline-t próbálgatom és Tommy Gunt +Thomson 1928M-et vadászok.

Még egy a Vendor kínálatban lévő Lvoa-C-et ( Farkasverem, BOO, és DZ 3 ) érdemes beszerezni.

[ Szerkesztve ]

Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel

(#33039) Snip3r_HUN válasza DokiBaxxi (#33037) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Aki kezdeményez annak jól jön,márpedig pvp-ben nem szoktuk megvárni amíg ránkjönnek.

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#33040) Madai95 válasza Habib[HUN] (#32927) üzenetére


Madai95
tag

Tesco Hajdúszoboszló 3590ft Ameddig valamék árellenőr ki nem javítja az árát

i7 12700k@5.2Ghz / D5 / MO-RA3 / 16Gb 4400mhz/Evga Rtx 3080ti / 2TB HDD/ 3tb SSD

(#33041) #35434496 válasza Snip3r_HUN (#33039) üzenetére


#35434496
törölt tag

Nem is igaz! :DDD

(#33042) micafighter válasza Elims (#33033) üzenetére


micafighter
nagyúr

Nálam angol a játék, ugyhogy nem tudom a magyar neveket, de ha kigooglizod hamar megtalálod meg leirom magyarul röviden melyik mit csinál. A több milliós szivósság jelenleg 1.5 patch alatt a talentek összestackeléséböl jön össze.

A lényeg annyi hogy talenteknél van az "On The Move", ez a jobb szélen fent van és egy pajzs a jele, azt csinálja hogy ha mozgás közben megölsz valamit akkor 30%-al növeli a szívosságodat, és itt neked kell mozgásban lenni. Ezt mobokon nagyon könnyü aktiválni, fedezék mögül tüzelve is tudsz egyébként oldalazva mozogni.

A másik nagyon fontos talent a "Critical Save" ez bal szélen lent van egy kereszt a jele, azt csinálja hogy ha 1 csík alatt van az életerőd és elhasználsz egy medkitet, akkor 40%-al növeli a szívósságodat. Szintén nagyon erős képesség, csak arra kell figyelni hogy kevés életnél használja az ember a medkitet.

Ami még nagyon jó mikor csapatba megyünk az a "Battle Buddy" ami azt csinálja hogy ha feltámasztasz egy csapattársat (vagy saját magad egy heal ládával), akkor a te és a csapattársad szívósságát növeli 50%-al. Ha a zöld ultit (recovery link) jól használod, akkor az a feltámasztás és a gyogyitás melett fixen aktiválja neked a battle buddyt rád, és az elesett-majd-felszedett csapattársadra.

Ezeken felül amit még nagyon sokan használnak az a "Booster Shot" skill, ami a gyogyitás mellett szintén növeli a szivósságodat és a sebzésedet is egyébként.

Ha ezeket egyszerre aktiválod (másképp: össze stackeled) akkor több millióra felmegy a szívósságod átementileg. Minél több az alap szívósságod, annál nagyobb lesz mikor ezeket egyszerre aktiválod.

Ezen felül még jöhetnek a gear talentek ugye, pl Barret vagy Robust mellény, vagy Sturdy fegyvertok, amik tovább növelik a szívósságodat.

Ezekkel könnyen elérhető a több millió szivósság survivor link (kék ulti vagy más néven pajzsos ulti) nélkül is.

Ezek voltak a "legit" dolgok, aztán ott vannak az exploitok, amikhez bár nem kell külön program, de csalásnak tekinthető igy én ezeket nem használom, egyik ilyen az armorból jövő ellenállás "bugoltatása" 70%-ra, illetve a smart covert is lehet bugoltatni igy az alap szivósságod (alap alatt értsd: talentek, skillek, gear talentek nélküli) jóval 1millió felett lesz, ami "legit" keretek között olyan 500ezer körüli max.

PTS-ben ezeketek a talenteket (on the move, critical save, battle buddy) mind nerfelték de továbbra is adnak bónuszt csak kb feleannyit mint most 1.5-ben. PTS-ben a smart cover és a mobile cover ami leginkább és a legegyszerübben megdobja a szívósságodat, ha elektronikára gyursz, és ugy a gyogyitásod (first aid képesség vagy a support station (heal láda) is erősebb és hamar visszatölt).

Most ebböl lehet még sok mindent nem értesz, googlizgasd ki meg ments el ezt a hsz-t és majd előveszed párszor, mindig egyre többet fogsz érteni belöle ;)

[ Szerkesztve ]

(#33043) Habib[HUN] válasza #35434496 (#33041) üzenetére


Habib[HUN]
senior tag

Kissé messze van, de továbbítottam az infót. Talán a környékbeli nagy Tesco-k is ezt az árat tartják.

(#33044) bunfi


bunfi
őstag

Két apróság redditről:
- zero-to-level24 in one second
- Te megtartottad a 182-es maszkodat, amin két mod slot volt? Te sem? Kár...

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#33045) micafighter válasza bunfi (#33044) üzenetére


micafighter
nagyúr

Az első képet nem nagyon értem (nem próbáltam a Last Standet), de a második kép az durva.. A provident már most 1.5-ben is broken alpha-val, csak hát ugye keveseknek van ilyen fegyvere, minek foglalkozzanak ezzel...

És broken mellett unbalanced is, mivel már nem szerezhető be provident-es fegyver, igy aki akkor még nem játszott, az igy járt esete..

Kiváncsi vagyok amugy a 2 mod slotos maszk hogy müködik last standben? Gondolom megmarad a két mod slot azért rakta be a képet..

[ Szerkesztve ]

(#33046) TommyS_27 válasza micafighter (#33045) üzenetére


TommyS_27
senior tag

Tévedés! A provident talent nem rollolható, nem kraftolható a fegyverre, de alacsonyabb tierben eshet ilyen talenttel sniper!

https://www.twitch.tv/ltommys

(#33047) micafighter válasza TommyS_27 (#33046) üzenetére


micafighter
nagyúr

Valóban, köszi :R

Ugy emlékeztem most, hogy ezt irtam ide én is bő egy hónapja, és kijavitottak hogy nem eshet kisebb WT-ben sem, de rosszul emlékeztem, a pörgetést irtam rosszul: [link]

[ Szerkesztve ]

(#33048) RazoR válasza micafighter (#33045) üzenetére


RazoR
veterán

Last Stand-ben ugyanúgy mint UG-n kölün szinted lesz, szintén 40 a max, itt egy meccs alatt lett lvl1-ből lvl. 24.

(#33049) micafighter válasza RazoR (#33048) üzenetére


micafighter
nagyúr

Értem köszi :) ilyesmire gondoltam én is, csak a "one second" dolgot nem tudtam hova tenni :)

[ Szerkesztve ]

(#33050) #35434496


#35434496
törölt tag

Nevetséges 14700-at lőttem a fejére és nem ment ennél lejjebb az élete. Engem pillanatok alatt kitörölt. Na ez a dz. :(((
De nem kell a BattleEye ááááá...dehogy! :W

Mondjuk a bazi nagy VX távcső sok mindent elárul. :K Éljen az AIM!!!

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.