Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12801) norti


norti
addikt

Csak azok problémáznak, hogy ilyen gyorsan megvan minden high-end cucc, akik farmolnak és ráálltak a versenyre (pl. .LnB, téged például nagyon berántott a hév és nekem kicsit úgy tűnik, hogy irigykedsz másokra, azért, mert szétfarmolják). Akik megjelenés óta szép tempósan, élvezve a játékot csinálják a napikat, egyéb küldetéseket, DZ-t, azok kb. 100-200 DPS között vannak valahol sárga és néhány gear set zöld cuccal. Abszolút nem fenyeget az a veszély, hogy hirtelen minden 240-es GS cucc meglesz illetve van még kihívás is bőven, nem 1M/lövés a sebzés, stb. Ebben igazuk volt a fejlesztőknek, hogy túl sokan overgeareltek már most, de mondjuk ez az ő hibájuk, javítsák ki :)

Persze, tele a játék hibákkal, sőt, a patch után egyre csak gyűlnek, nem hogy fogynának illetve nem fogom bántani se demmert, se cybrt (meg aki még 300+ órán áll), akik rengeteget beletolnak és egyre jobb cuccokat kraftolnak, vesznek, mert ők viszont nem panaszkodnak sosem a leírt "problémák" miatt, csak játszanak. Ezzel most minden olyan kis vagy közepes szinten lévő játékost szeretnék megvédeni attól, hogy beszálljanak a tök felesleges mérethasonlítgatásba meg farmba (akkor is, ha a társadalmi elvárás - haha - ezt is sugallja), csak élvezzék a játékot a saját tempójukban (még ha a DZ-t annyira el is cseszték, néha ki lehet fogni értelmes szervert/játékosokat ott is) ;)

(#12802) bunfi válasza ZsyfKo (#12798) üzenetére


bunfi
őstag

Tegnap sikerült 10 zöldet "farmolni". A legközelebb a kívánatoshoz egy olyan item volt, amin csak 3 dolgot kellett volna rerollolni, hogy jobb legyen, mint a 30-as ami most van. Közben azt beszéltük egy angol sráccal, ha teszem azt 100. craftra jönne ki az a roll, ami kell, akkor ugyanez az item feltéve, hogy századikra kiesik (ami kizárt, tekintve, hogy csak az, hogy az a setitem essen ki natúrban 1:18-hoz), akkor is majdnem két évbe telne megszerezni 240-esben. Szerintem ez még a legkeményebb wowosoknál is kiverné a biztosítékot...

[ Szerkesztve ]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#12803) RECSKA válasza Bennyboy (#12799) üzenetére


RECSKA
veterán

Jo talentek kellenek.
Vectorra krit sebzes es fejloves bonusz. Melle egy jo nagy sebzes...

2. Fegyvernek liberator helyett ak. Nagyobbat ut, ha jot kraftolsz, aprit.

A telntek sokat szamitanak. 32es sarga leolvad az augomtol, pedig csak 10e a sebzese.. Viszont krit sebzesnovelo es fejloves bonusz talentje van...

Egyedul amugy sem igazan celszeru dz6ban kolicalni, oda csapat kell. 32es ellenfelek szetszednek ha bekeritenek....

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12804) ZsyfKo válasza bunfi (#12802) üzenetére


ZsyfKo
senior tag

Igen erről beszélek én is, és igaz az is amit előtted szóló írt, bele vannak buzulva az emberek a rohadt versenybe nyomják a képeket nekem ez van ennyi dps meg stb... És rosszul vannak hogy nekik nem ilyen. Vegyetek ki fél év szabit azt versenyezzetek. Tele van ontva a fórum szeméttel és sokszor fontos kérdéseken elsiklik az ember vagy valaki nem kap segítséget.

[ Szerkesztve ]

OnePlus 8T

(#12805) oriic válasza ZsyfKo (#12804) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Amíg a topik témához tartozik a sok "sírás-rívás", addig ez ellen nem lehet tenni semmit. Ez egy ilyen téma. Ha valakinek ez nem tetszik, ugorja át azokat a kommenteket. Nyílt fórumon vagyunk, mindenkinek megvan a véleménye. Amíg azt normál keretek között tartjuk, nem lesz gond.

Live-Die-Respawn

(#12806) Ellia válasza ZsyfKo (#12804) üzenetére


Ellia
addikt

Ez itt még egy jó hely a sírással együtt is (legyen alap vagy alaptalan), de a játék egyik facebook csoportja (magyar) valami borzalom összehasonlítás végett...

[ Szerkesztve ]

(#12807) Gordon32


Gordon32
tag

Falcon-ra vki?

Üdv! Gordon

(#12808) velizare válasza kovsol (#12800) üzenetére


velizare
nagyúr

nagy vonalakban, mert csak a többiek elbeszéléseiből ismerős ez a vonal:
statban ugyanúgy néz ki, az electrickel fogsz csinálni, amit szeretnél, a staminával lesz hp-d. :) igazából az dönti el, milyen skilleket raksz be, és ehhez kell a talenteket is igazítani. amire rá szoktak menni, az az, hogy a skilleken minél kisebb legyen a reuse timer, azaz minél hamarabb el tudd lőni a stickyt, le tud rakni a stationt, vagy elő tudd venni a pajzsot, stb. a gear bónuszokat is a játékstílushoz megfelelően igazítják (sticky bomb damage, stb.)
de majd ha jár erre skilles, megmondja a tutit.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#12809) woker válasza Garsza (#12782) üzenetére


woker
aktív tag

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül. Tegnap is 3x próbáltam, az első azzal indított, hogy ismerem a glitch-et, mondom nem->kick, második pug: várok arra, hogy induljunk aztán egyszer csak kick, 3. pug: látom, hogy a leadernek 142 a gear score-ja, na mondom ez érdekes lesz. A srác már az ablakon se jutott ki és miközben mi lent a gödörben próbáljuk túlélni kérdezgeti, hogy feltudjuk-e szedni :D 3. vagy 4. wave-ig bírtuk aztán a shotisok legyűrtek minket.

(#12810) RECSKA válasza woker (#12809) üzenetére


RECSKA
veterán

Az ablakon kijutas sok embernek problemat okozott xD

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12811) Raulblanco07 válasza Bennyboy (#12799) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Szia, nekem 199 a GS, de nem igazán az számít. Régen Liberatort használtam, de nem jó, másodlagosnak esetleg elmegy, de inkább Black Market AK 74, bár azóta lehet hogy van jobb így hogy nőtt az elérhető szint, sőt biztosan van jobb.

Vector, mint minden SMG az egyik legjobb fegyver most ingame. Nekem még a 182-es GS vectorom van, mert feleslegesnek érzem cserélni egyelőre, 199GS mellett vicc a dps mutatóm, 148.000, ha ezt beírva keresnék csapatot akkor körberöhögne mindenki. Más kérdés hogy a stat semmit nem ér, 80-90k között lövök fejre critelve mindenféle skill vagy egyéb nélkül, pulse után 120-130k-t sorozatban. Challangingen is minden ellenfél csak pár mp. (Ahogy itt olvastam ennél jóval többet tudnak már az elitben 200+ auggal, szép lehet)

Szerezz egy jó SMG-t, vector, mp5, új aug 204-es, kb lényegtelen, mind brutál erős. Tár rá + tárkapacitás, és crit damage, célkereszt + headshot és crit damage, hangtompító + stab vagy acc és crit damage, handle valamire nekem stability és acc van, az az egy kell rá, érezhetően rosszabb lőni vele ha azt is critre cserélem.
Talentből brutal és deadly, ez a kettő legyen addig craftolj, a harmadikra van sok jó opció, healt ad crittel, cd-t csökkent, crit chance-t ad, stb. Gear-ben igyekezz olyat használni, amiben itt ott van crit chance vagy crit damage, és az ability-ből a pulse-t erősítse, mellette használsz egy healt, first aid és a pulse-t. Kb ennyi a lényeg most, így lehet nagy sebzést elérni.

(#12812) #35434496


#35434496
törölt tag

Játszik most valaki innen?

(#12813) bunfi


bunfi
őstag

Matek feladat: mi a hiba a képen? [link]

János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett

(#12814) Raulblanco07 válasza bunfi (#12813) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Az hogy feleslegesen sok acc lett stackolva a fegyverre? Eltaláltam?

(#12815) marilllyo válasza Raulblanco07 (#12814) üzenetére


marilllyo
veterán

Egy fegyver "alap" sebzését mivel lehet turbózni? Most nem a crit értékekre gondolok.

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#12816) raven84 válasza marilllyo (#12815) üzenetére


raven84
senior tag

Fegyversebzés talent,módosító ez az amaz.

(#12817) Raulblanco07 válasza marilllyo (#12815) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Egy két fegyver modon lehet találni ilyet hogy + 10-en x százalék weapon damage.
Kesztyűn van ilyen hogy + smg, assault rifle, marksman, LMG, shotgun, pistol sebzés.
Holsteren csak pisztolyra van ezekből.
HE gearen talent ami +13% sebzés de +10% bejövő sebzés.
más hirtelen nem jut eszembe.

Vagy ha csak ilyen 3-400k-s statot akarsz látni akkor tedd tele Accuary-val és Hip fire accuary-val, azt hiszem ez a kettő amitől a DPS mutató az égbe szökik, de ténylegesen kb semmivel nem lett erősebb a fegyvered.

[ Szerkesztve ]

(#12818) ßrainiac válasza marilllyo (#12815) üzenetére


ßrainiac
addikt

Headshot bonusz, crit esely / sebzes, olyan mod amiben van + "weapon damage" es gearekre is lehet kalibralni +SMG, LMG stb. sebzesmodositokat.

Az Accuracy is feltolja, de az annyira nem mervado, mert valoszinuseg szerint szamolja.

[ Szerkesztve ]

(#12819) raven84 válasza Raulblanco07 (#12814) üzenetére


raven84
senior tag

És a Pakhanja modok nélkül miért 200k+ ? :)

(#12820) oriic válasza bunfi (#12813) üzenetére


oriic
HÁZIGAZDA

Bugos DPS szamlalo?:)

Live-Die-Respawn

(#12821) velizare válasza bunfi (#12813) üzenetére


velizare
nagyúr

volt még 1.1 előtt riportolva egy bug, amivel tetszólegesen magas dps értékekig lehetett felsrófolni. kijelzési hiba. úgy tűnik, még mindig nem javították.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#12822) kovsol válasza Raulblanco07 (#12817) üzenetére


kovsol
titán

Az elitekre +% sebzés azt nem mutatja a dps nél gondolom. Viszont a lila és sárga mobokra hat az is, szóval végülis folyton nagyobbat sebez az ember. Jól gondolom? Fegyveren is van ilyen, hogy +1x% elit és neves mobokra.

May the Force be with you!

(#12823) Garsza válasza bunfi (#12813) üzenetére


Garsza
veterán

Annyi a hiba hogy ugyan arra a fegyverre két külömböző DPS értéket mutat. Fölül 436k a fegyver mellet meg 440k.

(#12824) velizare


velizare
nagyúr

nincs még eta az eltűnt karakterekre érkező fixhez. nem akarják még jobban elkúrni.

Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

(#12825) Raulblanco07 válasza kovsol (#12822) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Nem hiszem hogy beleszámolja, de passz.
Elite az elvileg csak a sárga és a nevesített, a lila elvileg veteran. Nem tudom hogy arra is működik-e, de igyekszem elkerülni azt a statot, többnyire azt szeretem ami mindenre ugyan az, de azért akad itt ott olyan a gearemen.

(#12826) -=Jam=- válasza kovsol (#12822) üzenetére


-=Jam=-
őstag

Csak a sárga az elit, de a lilát amúgy is gyerekjáték lelőni egy erősebb karakterrel.

(#12827) duvi válasza marilllyo (#12815) üzenetére


duvi
nagyúr

A fent leírtakon kívül, firearms pontok növelésével is fel tudod turbózni a fegyverek alapsebzését.

(#12828) Raulblanco07 válasza raven84 (#12819) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Jogos, van valami bug ami miatt többet mutat, de ha megnézed, a maradék acc stack, eléggé maxon van az acc a fegyveren amit épp mutat csíkokkal. Ha mégsem akkor bocs, tévedtem.

(#12829) kovsol válasza -=Jam=- (#12826) üzenetére


kovsol
titán

Nekem a fegyveremen van egy +13% sebzés elit és neves mobokra. Végülis mivel ahol kell a sebzés ott úgyis ilyen szörnyek vannak. Akkor úgy összességében nem egy haszontalan talent.

May the Force be with you!

(#12830) Raulblanco07 válasza kovsol (#12829) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

Ha mellette Brutal és Dealdy megvan, akkor harmadiknak bőven megfelel. Logikus amit mondasz, lila úgyis fél mp alatt halott, sárgák ellen pedig ahol kell adja a bónuszt. Én a gearre mondtam, hogy nem szeretem, ott többnyire van jobb opció helyettük, pl healt on kill, gear mod, armor, én ezeket többre tartom.
Illetve játékos ellen sem adja, PVP-ben azért kell sebzés.

Sajnos tökéletes fegyvert még úgysem sikerült csinálnom, most is csak a deadly brutal kombó van meg, a harmadik nekem + armor dmg, de ha ezt rakta volna rá akkor is oké harmadiknak.

(#12831) -=Jam=- válasza Raulblanco07 (#12830) üzenetére


-=Jam=-
őstag

brutal+deadly+armor dmg? :Y Hát az a tökéletes kombó, ha nem healer vagy skill mágus akarsz lenni

[ Szerkesztve ]

(#12832) Raulblanco07 válasza -=Jam=- (#12831) üzenetére


Raulblanco07
aktív tag

harmadiknak inkább a crit = heal vagy a cd csökkentős talentet szeretném inkább.

(#12833) Lefty


Lefty
addikt

A BoO emeleti vendornal a black market AK47 tervrajz megeri az arat? Most vectorral nyomom de keves a tarkapacitas sokszor moddolva is.

[ Szerkesztve ]

(#12834) duvi válasza Lefty (#12833) üzenetére


duvi
nagyúr

Szerintem igen :K Ha nem vagy sniper fan, akkor jól megfér egymás mellett a Vector és az AK.

(#12835) Lefty válasza duvi (#12834) üzenetére


Lefty
addikt

Elsodlegesnek gondoltam, mellette van egy SRS A1. Koszi :)

(#12836) duvi válasza Lefty (#12835) üzenetére


duvi
nagyúr

Nálam is AK az elsődleges. Fontos, hogy jó talentjei legyenek és egy kicsit stabilizálni kell, mert hosszú sorozatoknál eléggé felhúz.

(#12837) Anonymus23 válasza duvi (#12836) üzenetére


Anonymus23
veterán

Nekem is az AK van, és sajnos egy idő után nagyon elmegy a vertikális irány, és nem is lehet kompenzálni.
A Pakhan annyival jobb volt, hogy ott lehetett kompenzálni, viszont a béka hátsója alatt volt a sebzés..
Nekem a Vector helyett jobban bejön az MP5, tegnap sikerült egy jó kis MP5-t lecraftolni, igaz el kellett költeni 150/100 arany alkatrészt...

;) - The Power of the Light Side

(#12838) duvi válasza Anonymus23 (#12837) üzenetére


duvi
nagyúr

Kb. 20 próbálkozás után jött össze ez az AK: 11,8K sebzés+brutál+halálos+ragadozó kombó. Én nem szeretem a közelharcot, ezért választottam az AK+sniper (felváltva: sárga M44 és lila FW M1A) párost. Vectorból még nem sikerült értelmeset gyártani, másrészt nagyon kicsi a hatótávolsága. MP5 bp-et még nem vettem meg, de lehet hogy kipróbálom és nagyobb szerencsém lesz vele, mint a Vectorral. A lőszertartalék miatt úgyis minden fegyverből hordok magammal egy felszerelt verziót :D

[ Szerkesztve ]

(#12839) RECSKA válasza duvi (#12838) üzenetére


RECSKA
veterán

MP5 picit jobb távolra, pontosabb. Cserébe picit gyengébb.

Én az augot favorizálom. Brutális közelre, távolra meg ugyan olyan fos, mint a vector... de nem 40 lőszer, hanem 50...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12840) warcat válasza Anonymus23 (#12837) üzenetére


warcat
veterán

Kell rá a balanced talent de egyébként meg assault rifle nem hosszú sorozatokra való, 3-4es rövid sorozatok megszakítva,így működnek az igaz assault rifle-k is a valóságban.

Szerk.: 450es sor belogolásnál,izzanak a szerverek a sok incursion miatt? :))

[ Szerkesztve ]

EA: It's in the crate!

(#12841) Anonymus23 válasza warcat (#12840) üzenetére


Anonymus23
veterán

Így van, csak a Pakhan után szokatlan volt, az ahogy lőttem egyre jobb volt a pontossága, ez meg egy idő után felmászik, csak át kell szokni a rövid sorozatokra, csak én jobban szeretek darálni és közben kompenzálni :DDD

;) - The Power of the Light Side

(#12842) PreDox


PreDox
tag

Már ajánlottátok első HE bp tervrajznak a Vektort....jobb az AK? Melyiket vegyem ha csak 1-re van PC-m?
Csak kevés időm van gamelni bocsi és nincs 1000 PC-m melyikkel kezdjem?

[ Szerkesztve ]

(#12843) RECSKA válasza PreDox (#12842) üzenetére


RECSKA
veterán

Kozelre v. Tavolra? Mert ak-nal sokkal jobb a vector kozelre, az ak pedignsokkal jobb tavolra...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12844) marilllyo válasza RECSKA (#12843) üzenetére


marilllyo
veterán

Gyakorlatilag egy elsődleges és egy másodlagos fegyver és le is vagy fedve?! :)

PSN: Rio__HUN | Tumblr: rio-hun.tumblr.com

(#12845) RECSKA válasza marilllyo (#12844) üzenetére


RECSKA
veterán

En aug - m1a komboval megyek.

De hetvegen kiprobalom a soco - m1a kombot xD

Sokaig vector-ak volt, majd aug-ak. Akbol fajat fogtam ki. Lmb - fejloves bonusz - 46% pontossag. Nagyon szepen lehetett vele szedegetni messzirol az ellent. ;)

[ Szerkesztve ]

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12846) Lefty


Lefty
addikt

Nem tudom most, hogy a navy MP5-ot vagy az AK rajzot vegyem meg.

(#12847) Snip3r_HUN válasza #35434496 (#12812) üzenetére


Snip3r_HUN
addikt

Reggel ~7-8-tól jössz DZ ? Be kellene hoznom a lemaradásomat.

In space, no one can hear your coils whine... | HP Omen 15 | PS4 Slim 1TB | Huawei P20 Pro

(#12848) RECSKA válasza Lefty (#12846) üzenetére


RECSKA
veterán

vazz...

Olvass vissza 5 hozzászólást kérlek.
Közelre v. távolra?
Mivel mentél eddig?
stb...

Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!

(#12849) D.Orion válasza Hunner (#12630) üzenetére


D.Orion
veterán

Diablo 3 banhammer megvan? Úgy kibaszták a glich használó játékosokat, mint macskát az esőbe. Haverom 800 órás account-ját bannolták pikk-pakk.
Garsza
RECSKA

[ Szerkesztve ]

(#12850) Lefty válasza RECSKA (#12848) üzenetére


Lefty
addikt

Vagom, olvastam, pont ezt nem tudom eldonteni :)

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.