Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Uolsó frissítés: 2018.10.10
Új hozzászólás Aktív témák
-
bunfi
őstag
válasz velizare #16999 üzenetére
Ott van a 2. pontban, hogy ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar. Ezt még megfejeli azzal, hogy exponenciálisan nő. Nem, maximum n-es szorzóval lineálisan, és ebben az esetben n < 6. De tekintve, hogy az adatokat nem tudták normálisan kezelni (elveszett karakterek a raid tömb összeomlása miatt) szerintem simán csak nem választottak optimális megoldást. Kár, hogy beledöglenének, ha ezt kimondanák, inkább helyette hülyét csinálnak magukból.
Egyébként egyszer monitoroztam az adatforgalmát a játéknak. A teljes betöltési idő alatt 350-600 kbyte/sec sebességgel megy a letöltés. Nem vagyok programozó, sem hálózati szakember, de bennem felmerül, hogy mi a búbánatot tárolnak rólam?
János először lőtt oszt már kérdeznie se kellett
-
nagyúr
"ha ezt nem tudják megoldani akkor valószínűleg az ő megoldásuk penetráns szar"
kb. ezt írta yannick is, csak virágnyelven. a pongyola szóhasználatba beleállni meg csak egy nagyon kicsivel kevésbé néz ki szarul, mint helyesírásba.futottunk már bele olyan limitációba, hogy ügyféladat lekérdezésnél a select nem hozott vissza 1000 sornál többet.
[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz killer095 #16965 üzenetére
Óvatosan ezzel a mindenki csaló dologgal. Mindenki rutinból csalót kiált már ha csak meglát egy játékost.
Néha még ha annak tűnik sem az. Volt már nálam is olyan eset, amire ha videó felvétel van a másik szemszögéből, simán rádmondják hogy na ez biztos csaló, és mégsem.Dz-ben voltunk bent ketten, refueling station, belépett 3. a csapatba. Tele az instance, kiírta hogy 20 sec, számol vissza, átrak minket. Pont volt ott egy 4 fős banda rajtunk kívül. Kb 3 mp-el a számolás vége előtt Brownage lelőtte az egyiket, és mire észbekaptak már ott sem voltunk, instát váltott nekünk.
A videó az Ő szemszögükből annyi lett volna, hogy 2 játékos, az egyik hirtelen szétlőtt valakit, és mindkettő azonnal eltűnt, simán ment volna fel fórumra hogy "hacker kill than teleport".Tegnap ugyan ez csak fordítva, kergettem 2 rugót. Felmentek library mögé a tetőre. 120 sec mert lőttek rám, az egyiket lefektettem M1A-val lentről, de a haverja felkeltette, aztán eltűntek hirtelen. Volt lövöldözés előtte, láttam hogy nem volt aimbot, bénán lőttek, nem volt falon átlövés, szóval gyanítom ők is csak instát válthattak.
-
Madoc
veterán
válasz Raulblanco07 #17006 üzenetére
Ráadásul mint ahogy a linkelt oldalon is látszik a tag xbox-on nyomja,ahol ugye tudtunkkal nincs csalás.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
veterán
válasz Raulblanco07 #17006 üzenetére
Tegnap 4 fos banda ( pom klan) kovetett bennunket ( LNB, EMS, Gabrepotter) es egyszercsak repult a sticky hatba... Fiuknal ulti csattan, megfordulunk, 3 fekszik, 1 tiplizik. Szaladtunk utanna. Pont sikerult hatbaloni m1aval, befekudt a kocsi moge. Odaerven latjuk, hullaja sehol... Nem tomm mi lehetett, de fuck...
En ettol a hatba vagyok ki. Demmer legalabb odaszol: he ly man! Stop! Es 1 meterrol arconlovi. De szembe. Nem hatba...
[ Szerkesztve ]
Nézd meg a hirdetéseim. Finomságok!!!
-
Raulblanco07
aktív tag
válasz RECSKA #17008 üzenetére
Mi történik, ha úgy vannak kialakítva a ruháim rajtam, hogy 161 a GS-em. De mondjuk valamelyik cuccból ami bent van, van egy kicsit gyengébb az inventory-ban, átveszem a gyengébbet, bedarálom az erősebbet, nincs meg a 161 GS, azonnal átrak kis bracketbe?
Fordítva, kis bracketben vagyok, mondjuk gagyi nagyon a pisztolyom, nem foglalkoztam vele, úgysem használom soha, supply dropból esik egy 131-es lila, ezzel a GS elérte a 161-et, mert már nálam van, azonnal átrak?
A fentivel lehetne játszani ilyen eltűnök dolgot elvben, nem tudom a gyakorlatban hogy működik.
-
RazoR
veterán
válasz Raulblanco07 #17010 üzenetére
Ami használatban, vagy a hátizsákban, vagy a stash-ben van azt beszámolja! Az egyetlen megoldás, ha van egy alt karakter és annál van az a cucc amin múlik a szint.
-
Anonymus23
veterán
Tegnap előtt volt egy poén Falcon challengen:
Mindenki lent a pitben, én bal oldalon voltam, a 3 társ meg jobb oldalon. Jött valamelyik nagyobb shotis roham.
Mindenki lövi a lefelé jövő shotisokat, én messzebbről ugye, de a társak felé fordulva, a lépcső mögöttem pár méterre.
Erre egyszer csak elmegy mellettem egy alak, mondom mivaaan?
Hogy kerül ide az egyik társam, ekkorát laggolna?
Nem. Az egyik shotis ment el mellettem, és lőtte a többieket...
Engem meg kihagyott, de azért hátba lőttem
Sajnos elfelejtettem benyomni a felvételt, hogy vegye fel az utolsó 5 percet, annyira meglepődtem.;) - The Power of the Light Side
-
veterán
Mar megvalaszoltak. Mindent nez.
-
DummyBoy
senior tag
válasz Anonymus23 #17012 üzenetére
Mi 2 haverral voltunk bent tegnap, meg egy randommal ...
Papírforma szerint lement a 15 round, haverommal vittük a bombát 3-szor, random srác esett - kelt a pitben, de legalább CC-zte az egyik oldalt ...
15-ik roundnál kiszaladtam a bombás arcért, de bagatell hiba volt, rámspawnolt az újabb kör, és megöltek ... semmi gond, szépen leputtyogtatják a javát, aztán kijönnek felkelteni ... Erre a random arc gondolt egyet, kiszaladt a bombáért, majd befutott vele 4 Elite heavy közé, és meghalt ...
wipe ...
Következő körben bejött mellénk egy srác 206-os gear score-al, ment minden szépen a 3-ik bombáig, ahol gondolt egyet a srác, és elfutott felrakni a bombát a spawn alatt, anélkül, hogy kikapcsolta volna a turretet ... Persze nekünk meg a nyakunkba szakadt egyszerre az összes shotis, szóval mentünk szépen Destiny-zni ...
Life is shor...
-
-=Jam=-
őstag
Ha supply ládából esik egy jobb cucc, amivel 161 fölé kerülsz ha felveszed, akkor nem rak át.
-
hitvanyalak
senior tag
Van egy lila Vectorom aminek van Önfenntartó képessége. Én ezt nagyon szeretem, de már egy ideje megvan, és azóta sem láttam olyat aminek van ilyenje. Ez Vector függő, vagy csak ritka?
[ Szerkesztve ]
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Raulblanco07
aktív tag
Nem érted.
Van egy karakter, tökmindegy milyen. Stash üres. Inventory úgy általában üres, rajtad lévő cuccnál csak gyengébb van bent max. A GS-ed 161+ akármennyi, lényeg. Ha az egyik cuccod kicseréled a nálad lévő gyengébbre, és azt az erősebbet ami eddig nálad volt, törlöd, akkor a GS-ed beesik 161 alá, mert a rajtad lévő cuccok csak GS 158 innentől és sehol nincs jobb. Ilyenkor átdob a 161 alatti bracketbe azonnal vagy ki kell menned és bemenni megint?Fordítva pedig, GS 158 vagy egy vacak pisztollyal, nincs sehol semmi jobbad, de supplydropból esik egy jó, ilyenkor mivel inventoryt is néz, elvileg nem lehetsz a 161 alattiban, mert az inventoridban lévő cucc miatt már a magasabb bracketben a helyed, átdob azonnal, vagy amíg ki nem mész, maradhatsz?
-
Warzoz
senior tag
válasz Raulblanco07 #17017 üzenetére
Szerintem ki kell menned. Ha vissza akarsz menni nagyobb vagy kisebb GS-sel akkor fog átrakni másikba. Nem hiszem, hogy áttene rögtön a gs változáskor.
Esetleg még relognál talán átrak.
[ Szerkesztve ]
-
-=Jam=-
őstag
válasz hitvanyalak #17016 üzenetére
Nekem az AUG-omon van, de lehet csak SMG-re adja, mert én még csak azon láttam emlékeim szerint.
(#17017) Raulblanco07: Nem rak át, mint fentebb írtam.
[ Szerkesztve ]
-
kiserik
senior tag
válasz Htibimor #16959 üzenetére
Ha sikerül egy skilled talentes, akkor én azt félre tenném későbbre.
(#17016) hitvanyalak: önfenntartó talent lehet mindenen, de smg-n a leghasznosabb, mert ott magas a crit esély. Nekem pulse mellett majd 100%, így egy tár lőszerrel (60db) fullra healelem magam.
[ Szerkesztve ]
-
Brownage
tag
Azzal inkább nem dicsekszem Nem is értettem mi volt. Azt se tudtam, hogy épp beleköttök valakibe. Csak azt látom, hogy földön vagy és rogue vagyok. Mennék kelteni, látom ott a srác, lő, mire észbe kaptam már a földön voltam. Aztán végül körbetáncoltak egy bódét Warzozzal, aki 4.-ként inkább bátran elfutott a srác elől Ő végülis túlélte
-
Brownage
tag
válasz Raulblanco07 #17017 üzenetére
Ha már egyszer bent vagy egy Bracketben, akkor ott is maradsz. Rumpl-el sokat jártunk 0-160ba az ottani ilyen 4-es sentry-s 204-es augos manhuntosokat öldösni, akik biztosra menve visszamentek a gyengéket öldösni.
Egész addig 0-160-ban maradsz, amíg ki nem mész dz-n kívülre és vissza nem jössz. Az inventory-d és stashed mellett...vagyis hát tulképp az is a stashed, az Extracted tabot is nézi a játék.
Többször volt olyan velem is, hogy bent voltunk 0-160, kimenekitettem cuccokat (köztük volt mondjuk ugye 160-as fegyver vagy pisztoly) és amikor kimentem hogy fast travellel feljebb menjek, vissza már a 161+-ba rakott, mert közben a táskámban lett 163-as cucc, amit már beleszámolt. De amíg bent voltam, addig nem tett át. Ilynkor el kellett mennem safe room, kivenni, deconstruct és lehetett menni vissza
-
bunfi
őstag
- ha a vágás közben sebzés ér a timer ideje nő, tehát nem lehet survial link alatt levágni, ez valószínűlg kihatással lesz a supply drop nyitásra is (és valószínűleg minden másra is, de ez még nem biztos)
- keddről átállnak a csütörötöki resetre az ISAC.exe küldetés tekintetében (nem a weekly), a jutalom kozmetikai item lesz
- TOGGLE AIM
- tovább finomítják az "anticheatet"[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Scavenging will be reworked in to be useful in 1.2 more details tonight.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Raulblanco07
aktív tag
Remélem ésszel csinálják meg, és nem lesz elbaszva hogy sebzés alatt fel sem lehet majd rakni extractra. Vagy FL-ben a bombát sebzés alatt szintén nem lehet feltenni.
1.2-re írja a shoti / sniper 34-es mobok sebzésének csökkentését is, kicsit egyszerűbb lesz a Falcon ezután.
[ Szerkesztve ]
-
bunfi
őstag
válasz Raulblanco07 #17028 üzenetére
Hát csak nem rontanak el ennyire magától érthetődő dolgokat...
-
nagyúr
válasz Raulblanco07 #17028 üzenetére
"that applies to all type of interactions." szóval nem lehet majd extractra sem felrakni, ha közben lőnek. olyan lesz, mint a rogue timer, ha lőnek, nem tickel.
-
Anonymus23
veterán
válasz Raulblanco07 #17032 üzenetére
Kicsit érdekesebb lesz, egyedül nem lehet majd megcsinálni, 2 ember kell hozzá. Ez mondjuk a végén mert eddig a jobb oldalt nem kellett kitakarítani,
Bár az is igaz, ha kidobsz nekik egy csontot időben előre (pl heal láda az APC mögé jóval) akkor inkább azt lövik, semmint téged.
[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
VTom
veterán
válasz velizare #17031 üzenetére
Ez mekkora egy f*szság már...
Hanégyen vagytok, akkor kettesével lehet pakolni az extraction-t, amíg a másik kettő fedez, de attól még egy-két golyót bekaphatsz.
Így meg lehet lövöldözni az NCP-ket, amíg el nem megy a helikopter, utána lehet újat hívni, aztán ahogy lejön a kötél, a semmiből majd megint megjelennek 143-an.Falconról meg ne is beszéljünk...
Komolyan mondom, minden patchbe tesznek valami éktelen nagy baromságot, ami fokozatosan b*ssza el a játékot.
[ Szerkesztve ]
Everybody has a plan until they get punched in the mouth.
-
Hzoltan969
tag
Skacok, valaki vigyen már el egy Falcon Challenge-re, mert valahogy sosem sikerül csapatot találnom hozzá. Randomokkal meg inkább nem próbálkoznék...
-
Lefty
addikt
válasz velizare #17031 üzenetére
Na ez viszont mar megint debilseg igy, extractionnel allandoan van valami szar npc, aki 200 meterrol meglovoldoz a semmibol es akkor meg is szakad az extraction. Mire megolod meg elmegy a heli, es varhatsz megint perceket az ujra remelve h nem respawn-ol oda megint valaki. Nem lesz idegesito egyaltalan.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
veterán
Le lehet oket szedni. 64% pancel, 82k hp es 2 loves vok. Ha nincs eleg dps, akkor vannak gondok. Mindenkinek mondtam, hogy be kell menni egyedul, es ha az elso 2 shotist le tudod loni egyedul, nem lesz gond bent se... Ha nem, akkor szivacs...
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz velizare #17042 üzenetére
nem,nem. Nem így értettem. De amikor jönnek, kapsz pulse-ot, meg mindenféle okosságot. Ellenben ha az első 2 shotist levakítod sticky-vel, és agyonlövöd. Akkor nem lesz gond akkor sem, amikor a lépcsőn lefut 2 shotis.
Én legalábbis a DPS karakterrel így csinálom mindig. Sticky, és agyonlövöm a két shotist aki a lépcsőn jön. Így 1 ember megfog 1 oldalt. Persze nem mindig sikerül. Akkor wipe általában
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TOPIKSZABÁLYZAT
TILOS a flame, flood, személyeskedés, vulgáris beszéd, szélsőséges megnyilvánulás!
A topikba a játék beállításaival, grafikai beállításokkal, gépigénnyel, beszerzései hellyel, játékmechanikával, patchekkel, kiegészítők érkezésével és tartalmával, a PTS szerverekkel, taktikákkal, Gear Set-ekkel, fegyverekkel, a játék fő és mellékküldetéseivel, PVE és PVP területen szerzett tapasztalatokkal kapcsolatos érdemi hozzászólások és kérdések kerülhetnek!
Minden egyébre ott van az OFF topik!
Kép feltöltésénél megkérek mindenkit, hogy használja az oldál által nyújtott lehetőséget!
Ha bármi okból kifolyólag személyes ellentét, vita, nézeteltérés alakul ki azt kérlek privátban intézzétek, ne itt az oldalon! Az ilyen jellegű hsz-ek egyből törlésre kerülnek! Akik a fentieket nem tartják be figyelmeztetésben, visszaesők moderátori elbírálásban, akár kitiltásban részesülhetnek!
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- TCL LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Horgász topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest