Hirdetés

2024. május 13., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Uolsó frissítés: 2018.10.10

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#11556) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Összefoglaló kibővítése a saját stílusomban

-Nincs endgame
De van endgame. Ott vannak a challange küldik, és ott a dz. Majd most ott lesz a incursion (raid) és kibővítik a lehetőségeket mind dz-ben, mind a napi/heti küldetéseket illetően.

-Aljas módon lelőnek dz-ben, nem jó ez így
De jó. Előre el lett mondva, hogy a dz-t ilyennek szánják. Ott nincsenek erkölcsi és játékbeli megkötések. Mindenki olyan módon játszik ahogy akar. Ha hátba akarja valaki lőni a másikat akkor hátba lövi. Ez nem egy jótékonysági rendezvény. Ne lepődjünk már meg ezen századjára is!!

-3v1-be lelőnek dz-be, és mikor visszamegyek akkor is simán lelőnek mert egyedül vagyok!
Minek mész vissza?! Ilyenkor ki a h****??

-"mindenki csal mert egy golyóból lelőnek
Talán nem "nyóccázezer dps", nulla hp és armor karikkal kellene vagánykodni a haveroknak, hogy milyen kemény vagy. Mert nem vagy kemény, egy papírmasé vagy, akit az első értelmes gearrel rendelkező játékos eltapos mint egy apró bogarat.

-Miazhogy bemegyek dz-be de egyetlen mobot nem tudok lelőni? Pedig már durva 11-es szintű vagyok?!
Aki bemegy dz-be lvl30 alatt az készüljön fel a szopórollerre. Többször leírtuk már, hogy lvl30-tól van igazán értelme. És friss 30-as karakterek is sokáig izzadhatnak míg eredményesek nem lesznek bent.

-Bementem dz-be mert elég erős lvl11-es vagyok és a szemét lvl30-as rugó mindig lelő, mert ezt élvezi.
Lásd az előző válasz

-Sok a cheater!
Igen, vannak cheaterek. De nem mindenki csal! Ne az legyen az első gondolatod, hogy az aki lelő az csal. Ha fal mögül lő le akkor oké. Rengeteg elmélet van cheaterekre. De kevésre van megalapozott tény, hogy milyen típusú cheateket lehet használni a játékban.

-Rohadt, szemét ubisoft, hogy nem tud olyan játékot csinálni amiben nincsenek cheaterek!"
Senki sem tud! Nincs olyan online játék ahol ne lennének cheaterek. Ha ez zavar tessék menni pasziánszozni!

-Túl sokat kell farmolni, és amúgy sincs semmi értelme!
Ilyen típusú játékoknál a farm mindennapos. Alap pillére a játékstílusnak. De kifizetődő. Mindenki annyit nyer ki a farmokból amennyi időt, energiát belefektet. És szerencse kérdése is a craftolás.

-"Abszolút pvp ellenesen lett felépítve dz"
Mi lehet annál pvp-bb, hogy ott van két ember, megkötések nélkül és az győz aki az erősebb. Semmi korlát nincs. Ez nem competitive pvp ahol balance korlátok vannak. Ez pure pvp. Az a sírós fajta mikor a gyengébbnek nem marad más csak a megaláztatás és a rinyálás.

-Megölnek dz-ben és bukok egy szintet
Bocsánat, hogy nem jutalmaz a játék azért mert balfék voltál.

-Challange módban a shotis one shotol, dz6-ban a shotis one shotol. Én meg őket nem one shotolom!
Ez már tényleg a dedós szint. Mit vártok emberek? Ez a játék egy casual szint. Ennél sokkal durvább, nehezebb MMO játékok vannak. Illidan fight sem arról szólt, hogy bementél a raid-be, odaszaladtál Illidan-hez, adtál neki egy pofont ő meg kifeküdt. (WoW) Aki ilyet leír az alapjaiban nem érti a játékot, a gearelődést, a nehézségi szinteket.. semmit.

-Hamar kifullad a játék 50óra elég.
Én jelenleg 118óránál járok. Most vagyok egy olyan szinten, hogy vagánykodhatok dz-ben és challange módban is egyaránt. De nem vagyok halhatatlan, és rengeteget van még hova fejlődnöm. Aki szerint 50óra után kifújt a játék, az nem látja át a benne rejlő lehetőségeket.

-Nézd mennyi DPS-em van!
Ez nagyon szubjektív vélemény, de a DPS szinte semmit nem számít. Sok fórumtársal játszottam akinek nálam jóval magasabb dps értéke van. És ahogy elnézem egyáltalán nem darálja be nálam gyorsabban az ellenfeleket. (De ezt támasszák alá ők) Én szinte folyamatosan critet lövök.

szerk.: A legfontosabbat kifelejtettem! 118 óra alatt egyetlen cheaterrel sem találkoztam. EGYETLEN EGGYEL SEM!

A történet szereplői kitalált alakok, mindennemű egyezésük a valósággal csupán a véletlen műve!

Aki esetleg feltételesen magára ismert, akkor biztosíthatom, hogy nem, nem ő az. Te mindent jól csinálsz, folytasd csak úgy ahogy eddig! És nem kell megsértődnöd!

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.