Hirdetés

2024. június 11., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#88654) macilaci78 válasza martonx (#88650) üzenetére


macilaci78
nagyúr

Szeged élhető város, én is azt vettem észre, hogy elsétálni valahova kb annyi idő, mintha épp lekéstem volna a buszt és a következővel megyek.
Budapesten van közösségi bringa, roller, robogó, autó, de a zömét szidják. A bringa tömör gumis, kényelmetlen, a rollert egyes kerületek talált tárgyként kezelik, a többit az útban hagyják anagyeszű júzerek, vagy a szolgáltató, a robogósok morálja olyan, amilyen, az autó percalapú számlázása a pesti forgalomban nem épp praktikus.

A tömegközlekedés szerteágazó, de centralizált, egymásra épülő, a nagy távolságok viszont megkerülhetetlen. A metró jár 5-8 percenként, a lakóövezetekbe a buszok már esetenként 30-40 percenkentént...

Szép lenne a Széchenyi teret faltól falig gyepesíteni, de nem tudom elképzelni, hogy a Városházán kötött esküvőhöz a pár 500-100 métert gyalogoljon, vagy a bíróságra a vádlottat sétáltassák az utcán bilincsben.

Nem mondom, hogy rossz az, ami most van, de nincs olyan ötlet, amivel ne lépnénk valaki tyúkszemére.

Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.