Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LordVader80
őstag
Szerintetek érezhető lenne egy ilyen fejlesztés?
régi:
athlon x2 4200+
asus m2n AM2
4 gb DDR 2 800 Mhzúj:
valamilyen am3+, mondjuk asus m5a78 lx vagy le vagy hasonló gigabyte lap
amd fx 4100
2x4 gb corsair vengeance kitMay The Force Be With You!
-
-
ben800
aktív tag
válasz LordVader80 #7751 üzenetére
Cpu-nál azért sokat számítana az a +2 mag és a +1.2ghz vagy 1.4
ramnnál szerintem nem kell annyi,nekem bőven elég a 2*2 giga játékra és mellette mindenre
Bár ez attól is függ mire szeretnéd használni az adott gépet.
De szerintem egy i3 2100 erősebb mint ez a proci,ami nagy hátránya hogy fizikailag csak 2 magja van.....
De mindenképpen sokat javulna szerintem a teljesítmény mindenben. -
martonx
veterán
ugyan én AMD fan vagyok, de az új Bulldozer ritka fos lett. Ha most rögtön kellene gépet vennem, komolyan elgondolkoznék egy i3/i5-ös gépen.
AM3+-ból meg kizárólag 990-es chipsetet javasolnék, és megvárnám a következő generációs bulldozert.
Amit pedig tutira tenni fogok, az a mostani gépem lecserélése egy Trinity-sre, mihelyst megjelenik márciusban.Én kérek elnézést!
-
Rick4
félisten
válasz ShadowX #7755 üzenetére
Értem én, van akinek bejön, főleg ebben az ingben:
De én erre gondoltam:
Ami majdnem ugyanez:
És viccen kívül lassan átveheti Béni szerepét John Goodman-től.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ben800
aktív tag
válasz LordVader80 #7758 üzenetére
De ha az fx 4100-at kicsit tuningolod akkor természetesen jobb lesz a teljesítménye sokkal!!
Bár gyárilag nincsenek nagyn eltérések a 2 processzor között szóval az fx 4100 maradhat.... -
Attix82
addikt
Ennyiért nehogy már FX 4100-at vegyél. i3 2100 egy árban van, jó olcsó lap hozzá és kész.
FX 4100 nem négy magos, 4 modulos....egyik mag se teljes értékű kb a 4x 80% értendő.
-
Attix82
addikt
válasz LordVader80 #7765 üzenetére
Persze, hogy erősebb. + kevesebbet is zabál, jobb a memória vezérlés (gyorsabb).
[ Szerkesztve ]
-
maláj
addikt
keresek PCI-ba dugható 4db-os usb motyót
-
martonx
veterán
válasz LordVader80 #7765 üzenetére
Az FX4100 teljesítménye egy Athlon II X4 szintjén mozog. Agyontuningolva (bár ki akar ilyennel foglalkozni), akár egy Phenom II X4 szintjét is hozhatja.
Az i3 a Phenom II X4 szintjén mozog proci teljesítményben, viszont az i3-ban van egy használható GPU is (no persze nem játékra), és még így is kevesebbet fogyaszt.
Mondom mindezt mint AMD fan.
Hangsúlyozom, márciusban jönnek az új Bulldozerek, i3-ak is, én szvsz egy hónapot várnék az új gép összerakásával, és egy AMD trinity-re szavaznék (látatlanban, a majdani tesztek alapján, aztán lehet, hogy mégsem).Én kérek elnézést!
-
macilaci78
nagyúr
Ezt a hanganyagot szeretném mp3-ban viszont látni a Sajátgépben! Tud valaki segíteni?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
válasz macilaci78 #7778 üzenetére
a megoldás maybe
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
maláj
addikt
válasz macilaci78 #7770 üzenetére
nincsmit
beszéljünk a szekrényed aljában található motyóról -
macilaci78
nagyúr
Igazából fölül van a vitrinben.
Bocs a kép minőségéért, de csak a szkenner volt kéznél.
Árra tégy egy lenyűgöző ajánlatot priviben!
17:45-kor indul a Mars térről a buszom, oda el tudom vinni, aztán leghamarabb hétfőn este tudom átadni.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
Canon Powershot A590 IS 8 megapixel +tok+32 MB+2GB memóriakártya
ASUS P4V800D-X (S478 - PCI-E + AGP)továbbra is eladó, illetve a jövő 7en előreláthatólag eladó lesz egy:
Diamond 6950 2gb, Msi 580 gtx TFIII is[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Attix82
addikt
válasz LordVader80 #7786 üzenetére
1600-1866 kivitelek vannak ha jól tudom. De persze mennek 1333 Mhzen is, csak felesleges drágábbat venni.
-
Rick4
félisten
Bexarás, mi van ebben a városban, legalábbis hóügyileg, ma be kellett mennem a Mars térre, onnan a Corába, a szélső sávok félig lekotorva (és persze se táblával se mással nem jelölve) a Mars tér előtti részen a járda 2méret szélesen hókásás, a többi részé áll a hó, persze a házak előtt ahol a lakók eldobálták a havat, ott tök száraz. Baumax előtt egy tetves rézbőrű kerekezett a külső sávban, egy nyilvánvalóan lopott fémlemezzel a kormányon, ott kerülgették a buszok meg mindenki. Persze a járda ott volt, de minek...
Felénk az Algyői út végénél meg egyszerűen ilyen:
Ehhez képest tegnap Pesten meg Kecskeméten voltam, attól függetlenül, hogy ott kevesebb hó esett, minden útról rendesen le van takarítva a hó, szárazak az utak.49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Jó, de akkor adjuk el az összes hókotrót, (azt is ami Botka előtt kotort) és költsük a városra. Mondjuk a Cserepes sorról költöztessünk át egy halom embert a Tölgyfa utcába. Lehetőleg a 4-es szám alá...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
regvoltrossz
aktív tag
Továbbra is keresek a párom számára állást elsősorban kiadványszerkesztői, lap és könyvkiadási, reklámgrafikai területen.
Részletek itt: [link]
Az utóbbi hetekben azt tudtuk meg, hogy bár régebben a megyében és Szegeden sok ilyen melóhely volt, de ma már 80-90%-át ezen munkáknak áthelyezték máshová (Győr, Nyíregyháza, Miskolc), merthogy itt drága a munkaerő
Hát nem épp szívderítőOly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
ebegab92
senior tag
Cserélnék egy AGP-s RadeOn HD2600 Pro videokártyát egy szintén AGP-s RadeOn HD3450-re (+esetleg még egy kis pénz) / RadeOn HD3650-re (akkor meg én fizetnék rá valamennyit)
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
félisten
-
sss
őstag
válasz FoxiestFox #7797 üzenetére
RadeOn - RadeOff?
-
félisten
-
Rick4
félisten
Este 6-kor megy valaki a múzeum elé tüntetni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Óvodások homokozója
- Hardcore café
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest