Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LÁZ
addikt
válasz FoxiestFox #7950 üzenetére
otthon - balcsinál családi ház, elfér , de kinti eb, csak már 13éves, aztán bejár a melegre feküdni, szegénynek a izületei már odavannak, de azért jól tartja magát
ps. a macska is
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
félisten
-
Rawulf
őstag
A macska jól fel van puffadva!
Éheztetve biztos nem volt nálad."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #7936 üzenetére
rádió88-ban bemondják, hátha.
Egyébként most értem haza, mentem 660km-t, és hol akadok el, épp mielőtt hazaérnék, a sarkon befordulva, a bejárótól 15 méterre. Hát a kurv@tatájukat ezeknek...49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
Valentin nap alkalmából az edigital is akciózik, még 1 percig 10% mindenre. Jelszó iLoveU
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Brown ügynök
senior tag
-
veze
őstag
nokia headset és SB Audigy SE ha valakinek épp ez hiányzik..
HP Laserjet 5L egy csokiért.. szintén -
LÁZ
addikt
chrome-al másnál is parás hardverapró rész? egyszerűen nem birom megnézni
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
LÁZ
addikt
válasz madstunt #7969 üzenetére
illetve az a legviccesebb, hogy minden más okés, tehát a prohardver.hu-t elérem, és onnan mindent, kivéve az aprós felületet, az internetet szintúgy, bármerre bármit böngészek.
-
LÁZ
addikt
válasz macilaci78 #7978 üzenetére
most megint jó, a f@szse érti ezt, de az előbb néztem a port.ff-al, ugyanúgy kuka volt.
Örök talány marad
-
-
-
macilaci78
nagyúr
Munkarutinom: felállt a Win, belépek a gépbe, Start menü, futtatás: ping index.hu -t
Ha ilyen rövidebb, akár 5 pingetésnyi kimaradások vannak, nem venni észre, csak hogy gatya a hálózat. Most egy 9 órás műszakban 30 alatt van összesen a kimaradt pingetés.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
LÁZ
addikt
5-6k ig milyen proc lehet javulás ht-s p4 helyett 775-ben? természetesen használt,működő prociról beszélünk
-
válasz macilaci78 #7983 üzenetére
9 órán át pingeled az indexet?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
azbest
félisten
T-homeról vagy rosszat vagy semmit... nem elég, hogy nem emelték a sávszélességet az előre kért időpontra, de miután a második nap hajlandóak lettek kifáradni sávszél emeléshez (azt ne kérdezzétek minek, de cserélték tán a modemet és routert), na azóta 80% feletti csomagvesztéssel robog a 20 megabit vagy annak csomagtöredéke... talán ma estére már stabilabb lett... de kegyetlen, hogy a szerelőik és mindenki mennyire szarik bele... kijöttek többször, azt mondták jó.. elmentek... pár perc után megint 80% csomagvesztés. 'nyátokat. Mire véget ér a rendezvényünk, addigra talán lesz stabil net. Remélem letépik valaki tökét.
Arról nem is beszélve hogy a zsaruk megsápolták nem zebrán való átkelésért a városban eltévedt külföldi kollegákat. Van ahol nem is látni a zebrát a hótorlaszoktól
[ Szerkesztve ]
-
Agyasima
őstag
Tudom, hogy nem a legideálisabb hely megkérdezni, de ha esetleg valakinek lenne felesleges, jó állapotú
kosárlabdája
eladó, az jelentkezzen nálam, mert vevő lennék egyre.
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
bolcsodal
addikt
Nyomtatóhoz keresek hozzáértő szakembert/céget. Javítani kellene, vagy ránézni mi a baja. A korábban ajánlott kazettacsere nem segített az állapotán.
They drew first blood....
-
bolcsodal
addikt
Ezt láttátok? HD4850 GDDR5-ös memóriával! 20K-ért durván bestbuy kategória: [link]
They drew first blood....
-
lorcsi
veterán
személyautóban hol lehet olcsó és jó akkut kapni?
egy 74 Ah akku kellenea rómaist néztem, de elég drágák
a corás winny nagyon szar ?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
-
regvoltrossz
aktív tag
Az ATV esti műsorában egy magukat Ifjú Demokratáknak nevező szervezet fiatal képviselője vázolta, hogy milyen módon tiltakoznak a tandíj és az új felsőoktatási törvény ellen pénteken. Lemennek a metróba, lehúzzák a gatyájukat és egy megállót így utaznak "Rámegy a gatyánk is" jelszavakat skandálva
A riporter meglepődött kiséé, majd kérdezte, hogy nem félnek-e attól, hogy közszeméremsértésért elvisznek mindenkit a rendőrök?
Nem félnek. Sőt az lenne csak az igazi, ha elvinnék őket, mert akkor a sajtó egyből kamerázná őket, ők meg hősök lennének.
Ez utóbbit ugyan csak körülírta, de ez volt a lényege..
Kissé morbid számomra ez az egész. Először is nem a BKV ellen tüntetnek, akkor meg miért épp ott csinálnak balhét? Azzal egyetértek, hogy ma már egy sajtótájékoztató, vagy sima tiltakozás nem hír, erre viszont felfigyel egyből a mai "valóságsókon nevelkedő" nemzedék és az ilyet leső média, de akkor megint ott tartunk, hogy miért nem a társadalmi kultúra elsilányodása ellen tüntetnek? Még lehet, hogy többen is csatlakoznának..
Elképzeltem amint meséli majd 40-50 év mulva nagyapaként valaki az unokájának, hogy ő bezzeg fiatalkorában micsoda hős volt: " Hű nagyapó és mit csináltál? Katona voltál, forradalmár? Nem kisunokám, a péntek délutáni csucsban gatyámat letolva utaztam egy megállónyit a metrón.."
Jahh és a csúcs: Ők ugyan nem hívták meg ha megjelenik szívesen látják Hoffmann Rózsát is, sőt bármelyik politikust és államtitkárt! Merthogy amint a sajtó már kiszagolta a hölgyeménynek tetszik a megmozdulás és lehet, hogy ő is megjelenik Na de mééééér? Elrettentésül? Még az utolsó legkitartóbb utasokat is elakarják üldözni a metró környékéről?Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
válasz regvoltrossz #7995 üzenetére
Nem tudom mi a baj most: legalább szép lesz a vége a BKVnak
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Deszken nem szakad a hó , hanem nincs levegő a házon kívül...
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #7997 üzenetére
Voltam ma Egerben, odafelé már Füzesabony körül esett a hó, 5cm-esnél már 30 fölött nem mertek menni, onnan mentem Miskolcra, a pályán kb 5km alatt előztem meg az autókból, kamionokból álló sort ami kemény 50-esa tempóval haladt, én a le se takarított belsőben toltam kemény 60-65-tel.. Egy allroad Quattro előzött meg. Másik sávban Pest felé épp egy szalagkorlát mellett álló Skoda Octavia top chop-ját csinálták a tűzoltók, 5 km-es sor volt mögötte, visszafelé másik baleset, akkor meg hegyen völgyön jöttem Mezőkövesd felé, volt hogy km-eken keresztül 25-tel jöttünk lefelé a hegyről.. Jó nap volt.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
2x512MB 800-as DDR2-t keresek olcsón. Nagyon olcsón.
Típus tökmindegy, csak hozd el, hogy bele tudjam próbálni a kámpjúterembe.
2x1GB mellé menne -
Luighi
senior tag
Római a legolcsóbb (már ha minőséget akarsz venni és gari is kell rá) - 74Ah akkut vettem magam is decemberben náluk.
Ráadásul segítőkész a faszi, rámér az előző akkudra és ha mással van a baj, szól, nem feltétlenül sózza rád az új akkut. Így jártam pl egy Corsával, ahol nem az akku volt a ludas, hanem zárlatos volt a rádió...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- OTP Bank topic
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Assetto Corsa Competizione
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Kupon kunyeráló
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Politika
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest