Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
Sziasztok,
egy kis segítséget szeretnék kérni...
Hetek óta őrlődök, hogy milyen objektívet vegyek, melyiket tudnám jobban kihasználni. Ha valakinek esetleg van az alábbiak közül és megengedi, hogy pár próbakép erejéig használjam, kérem segítsen Ha látnám, hogy dolgoznak, biztos könnyebben döntenék. Köszönöm előre is!
Canon 85mm f/1.8
Canon 100mm f/2.8
Canon 70-200mm f/4"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
lorcsi
veterán
art hotellal szemben néztétek már a kézműves sörözőt ? (ovi mellett)
eladó: vadi új soundcore motion+
-
Rawulf
őstag
A majmok bolygója : Forradalom (12) filmet nem adja le a Cinema City
Még szerencse, hogy van Belvárosi Mozi is."Please state the nature of the medical emergency!"
-
macilaci78
nagyúr
-
válasz Rawulf #49257 üzenetére
>A majmok bolygója : Forradalom (12) filmet nem adja le a Cinema City
Lehet nem is kár érte Majd jó lesz az "kölcsönzőből" is.
A Godzillától is a falat kapartam. Banyek, ha arra elmentem volna moziba, tuti főbe lövöm magam!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rawulf
őstag
Általában úgy szokott lenni, hogy ha elmegyek bitpork-kal valami blockbustert nézni a Szeged Plazmában (ahogy ő hívja), akkor tuti kifogunk valami f*s filmet.
Bezzeg a robotzsaru jó volt. Mit ad isten, azt pont egyedül nézem meg.
Lucy-t se merem megnézni, mivel Luc Besson produkció.
A Rock főszereplésével készült Herkules is "kölcsönzős" lesz, ha bitpork-ot nem érdekli.Szóval nyárra maradt az alábbi pár film, amit esetleg moziban megnéznék:
A galaxis örzői (unokahúgom tuti elmegy rá).
Sin City: Ölni tudnál érte
Feláldozhatók 3.Aztán ősszel:
Az ismeretlen Drakula"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
válasz Rawulf #49263 üzenetére
Az előző sötét lovagot még csak túléltem, de a felemelkedését már nem bírtam cérnával. Fél óráig ha tudtam nézni. De az inception-t is kb így hagytam félbe. Egyszerűen hihetetlenül pocsék dolgokat készít ez az ember. Némelyik asylum produkció simán lepipálja
Jupiter felemelkedése.
Először is: Mila Kunis. Őőő, szóval érted
Másodszor meg Wachowskiék azért néha tudnak.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
Rick4
félisten
Hol lehet Szegeden jó gázolajat olcsón tankolni?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
-
félisten
válasz Peter M #49244 üzenetére
Néhány divert kipróbáltam a FireGL-hez valók közül is, és a mezei 3650-esek közül is, mind ment, és nem zavarta be a switchable rendszert.
Viszont mikor az Intelt frissítettem pár hónapja próbaképp, és felraktam ezt a 3D-re és teljesítményre reszelt közösségi drivert, az összeszarta az egészet -
válasz FoxiestFox #49266 üzenetére
>Mi bajod Mila Kunissal?
Megpróbálom vizuálisan szemléltetni:>Nem szeretted a That 70's Show-t?
Assetom mijaz.Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
-
-
-
félisten
Egy sorozat. Állítólag itthon is adták valamikor régen.. nekem tetszett.
Nagyon fiatal volt még Kunis akkor. Meg Ashton Kutcher is, akitől alapvetően falra mászok, de nagyon jól hozta ő is a karakterét benne.[ Szerkesztve ]
-
-
Digital
addikt
Hali!
Szegeden lehet valahol Ozaki icoat crystal protect tokot kapni szifon 4s-re?
Még egy kérdés!
Budapesten ugye bezárt a Józsefvárosi piac, ott lehetett jó kis gagyi parfümöket venni. Ezeket az árusokat most hol lehet megtalálni?"barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
-
félisten
-
-
_Petya_
őstag
válasz viperabácsi #49284 üzenetére
Én nem, de a sorok között járkáló, és a fentieket kántáló szatyros úriemberek annál inkább sokkoltak
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
Rick4
félisten
válasz Digital #49277 üzenetére
A Köbányai út másik oldalán, ahol ott voltak addig is. Az Orczy tértől végig van egy nagy épület egészen a körútig, na ott telis tele vannak ugyanazok. Finomabb megoldás kissé kifelé a reptér felé a Sárkány center.
Melyik nőt akarod meghódítani hamis parfümmel? :d49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Digital
addikt
Magamat szeretném elbűvölni!
A viccet félretéve hétköznapokon tökéletesen megfelel a gagyi is, és párnak az illata megtetszett!
Van egy haverom, jól megy a szekere, na ő tízesével vette ezeket a szarokat, és épp az aktuális barátnőjét kábította velük."barackot,imádom a húsos barackot" Emlékszel a lassú internetre? Csak nyolc kép fért bele egy éjszakába...
-
félisten
Háh, dörög. Remélem, lesz egy kis hűs zuhé.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #49289 üzenetére
Remélem nem megy el a net az esőben
-
Lacielvtárs
nagyúr
hát az időkép szerint lehet el fog menni mellettünk
bár lehet az éjjel még lesz csete-paté
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Aztán holnap meg megdöglünk a 32 fokos párás levegőben
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
félisten
-
sp3rhead
tag
Pci express vgaja van vkinek? Min. Nvidia 6600 gt koszonom
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
válasz FoxiestFox #49296 üzenetére
Ha lehetne válogatni, akkor én az állandó 25 fokra szavaznék. Persze nappal szép napsütés, éjjel eshet De az állandó -10 fokot némi hóval is el tudom képzelni.
Csak ez a redvás 30+ ne lenne!Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest