Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
Új hozzászólás Aktív témák
-
biomassza
tag
Már ha nem akril kádról van szó.
-
fero02
nagyúr
Nincs valakinek eladó pici pénzért DVB-T SetTopBox-a?
-
félisten
Voltatok mostanában a szemklinikán?
Olyan csodaszép doktornő csinálta a vizsgálataim, hogy hű... Oo -
sp3rhead
tag
Elado atx hazat keresek pici penzert. Mukodjon rajta minden, es az oldallapok legyenek meg, ennyi. a legeguszerubb is megteszi pü-be hamarabb eszreveszem
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #49203 üzenetére
Ha megjavul a szemed, kiderülhet ott más is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
tipuka
addikt
válasz FoxiestFox #49203 üzenetére
Igen, és én is ugyanezt tapasztaltam. "jót éreztem"
-
Vesztor87
senior tag
válasz macilaci78 #49200 üzenetére
Ha már ki lenne bontva akkor raknánk másikat a helyére, csak a lakás amit megveszünk az elég jó állapotú fürdővel rendelkezik, nemrég lehetett felújítva (attól függ mi a nemrég, mert több mint egy éve nem lakott. Szval nem verném szét Az olcsóbb műanyag kádak meg nagyon gagyik
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vesztor87 #49208 üzenetére
Ami lakást Párom vett, azt 5 éve újították fel, majdnem másfél évig üresen állt, mire 2 éve megvette. Most teljes elektromos felújítást tervezünk, mert a konyhában az összes konnektor elszállt, a kamrából kap áramot minden.
A felújítás annyiból állt, hogy a falba vakolt 2 eres alu földkábelek mellé hangszórókábelből vittek földelést, és 1-2 új helyre rakott konnektorhoz a falba vakolták a rendes 3×1,5mm-es hosszabbítókábelt. Az alu kábeleket sodorva toldották a rézvezetékekkel.
A fürdő szobafelújítás során a meleg vizet a fürdőszobai csaphoz a 3 méterre lévő új Bosch átfolyós gázboilertől nem sikerült elvinni, a csaptelep is csak 1 bejövő csövet fogad. A mosógéphez nem volt sem bekötési, sem leeresztő pont.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #49210 üzenetére
Lehidalok... Milyen barbár munkát végzett az előző tulaj. Nem igaz, hogy ilyeneken spórolni
-
Rhino666
addikt
Ilyen az ha eladásra újítanak fel valamit.
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról! https://reduced.to/3pazm
-
macilaci78
nagyúr
válasz lugosi #49211 üzenetére
Az előző tulaj elhunyt, az egyedüli örökös, akitől megvettük, Kanadában él. Lehet, őt is átverték.
Párom szerint hentes végezte a munkát.Ja, ikresített villanykapcsoló van az előszoba két végében, kapcsolónként 3-3 tök egyforma fekete burkolatos alu vezetékkel. Az egyiknél nagyon világít a fázisceruza, másik 4-nél csak dereng, a hatodikban nincs áram. Szerintetek hanyadik lehetőség volt a megfelelő működést adó?
A fürdőszobai konnektor csak felkapcsolt világítás mellett ad áramot. Tehát a mosógép sötétben nem mos...
Van olyan konnektor, ami 3×3 vezetéket kapott (jön fentről, megy tovább jobbra és balra).
Tavaly nyáron frissen kifestettünk mindent, ehhez lebontottam minden foglalatot, már akkor láttam, hogy baj lesz. Úgy voltunk, hogy a következő festés majd 5 év múlva, akkor vésünk is. A konnektorok, kapcsolók szerencsére olyanok, hogy az alu a rézzel nem érintkezik, egyéb helyeken sorkapocs van. De a konyhai rendszer valahol a falban adta meg magát, ráadásul az egyik felújított szakaszon. Szóval a vésés előbbre került a todo listán.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ismeri valaki numan -t?
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
blt.62
őstag
Nem szeretne valaki Szeged környékén 4 db Picasso lemezfelnit nagyon jó gumival, dísztárcsával alukerékre cserélni?
A kerék most is Picasson van,16-os 70%-os gumikkal,csavarokkal,szélesítővel adnám.
Egy az egyben csere érdekelne. Bukok rajta, ezért is ragaszkodok, hogy újszerű gumi legyen a lemezfelnin.
MegtorloXp
-
>Az alu kábeleket sodorva toldották a rézvezetékekkel.
És még nem égett le a ház?Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
pmheros
őstag
válasz pmheros #49027 üzenetére
AsRock E350M1/USB3 elkelt
Eladó:
Antec Minuet 350 HTPC ház
-az egyik rövid oldala erősen kopott (hozzám is így került) Képek: 1 , 2 , 3 , 4
-táp ventije új állapotához képest már nem néma, de még így is halk
-táp 80plus -os, 2 ágas 24+4 -es
-az 5,25" előlapi panel hiányzik, egy optikai meghajtót adok hogy eltakarja
-nGlide nZero 8cm -es plusz venti
Bolti ára horribilis (30-37k), figyelembe véve a hibáját az ár töredékéért oda tudom adni.
10knem vagyok tökéletes
-
ebegab92
senior tag
Olcsó Core i7 4770K-t tessék
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
mimi82
aktív tag
Sziasztok!
Bádog boltot keresek Szegeden. Ahol helybe meg is hajlítják.
Köszi! -
félisten
-
válasz FoxiestFox #49227 üzenetére
Ő kínál egy w500-t de sajnos nem számol be
-
sp3rhead
tag
Kinek van s939es procija teszt erejere?
Szeretem a Löwenbräu-t :) -- sp3rhead felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
félisten
-
válasz FoxiestFox #49230 üzenetére
1920x1200....a vga ugyan az gyk
-
félisten
-
tisn
addikt
abit nf7, ta'n athlon 3200+-al, meg ta'n egy giga rammal erdekel valakit?
netre mar lassu, muzeumba, gyujtemenybe ta'n meg jo...
-
válasz FoxiestFox #49232 üzenetére
De miért játékról beszélgetünk amikor csak a civ kell az is kis felbontásban, de a táblázatok miatt jól jönne a nagy felbontás.
-
félisten
-
pmheros
őstag
válasz FoxiestFox #49237 üzenetére
Én az egy darab, de megfelelő energiagazdálkodású vga -kban hiszek.
Switchable graphics technológiás laposok hogy veszik a w8.1u1 jelentette akadályt?
[ Szerkesztve ]
nem vagyok tökéletes
-
félisten
válasz pmheros #49238 üzenetére
Én nem bohóckodom Win 8-cal, de Lenovo topikban sokan szívtak vele. Állítólag mostanában működik.
"Én az egy darab, de megfelelő energiagazdálkodású vga -kban hiszek."
Én meg a télapóban, de mindez most nem számít.A laptopokban nem cseszhet rá a gpu-ra a gyártó egy félkilós rézblokkot, és foghatja rá, hogy jó az energiagazdálkodása, mert üresjáratban épp nem 90, csak 50 fokos
Szerintem ennél a váltogatósdinál jobb megoldás még nem volt, ha használaton kívül van, teljesen lekapcsol a diszkrét chip, így ssd-vel sok esetben teljesen némán tudok netezni, filmezni.. az biztos, ha váltok feljebb, ezt hiányolni fogom, hiába egyre jobb az energiagadálkodás, és egyre kisebb a csíkszélesség. -
quailstorm
nagyúr
válasz FoxiestFox #49239 üzenetére
Kivéve ha állandóan azzal szopsz hogy nem indul el a dGPU...
nV optimusos haverjaim szopnak és panaszkodnak,
Unokatesómnak meg 9600GT meg GTX650m volt/van a laposban, oszt az meg just simply works....
Linux alatt se kell mindenfélét haxolgatni. Megy és kész. -
Peter M
tag
válasz FoxiestFox #49239 üzenetére
Volt w500asom, a nagyszop@s még az az OPTIMUSsal szemben h nem frissítheted külön-külön a drivereket. Én akkor fogadtam meg h köszönöm, annak ellenére h imádtam az ATIt többet ebben a felállásban soha, és hál istennek anno a W520 már Quadroval jött.
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
félisten
válasz quailstorm #49240 üzenetére
Sosem volt gondom vele.
(#49242) Peter M : Frissítheted. Bár az Intelét nem frissítettem, mert minek, a Radeoné frissíthető a mezei legacy driverrel, és nem lesz semmi gebasz a váltással.
De hát kinek mi, nekem ez ebben a formában nagyon bevált. Optimusoshoz még nem volt szerencsém.
[ Szerkesztve ]
-
Peter M
tag
válasz FoxiestFox #49243 üzenetére
ATI Mobility FireGL V5700 nem? és épp a 3d miatt szükség is lett volna rá h úgy ismerje fel... Legacyvel anno nekem nem ment, mókányolni kellett (volna vele). Ehelyett a W520 nal csak az volt h fel az Nvidia honlapjára letölt a legfrissebb Quadro Driver és _egyszerűen_ frissíthető. (UA ez az intelnél)
(nem kell semmilyen omega driver meg heckelni info fileokkal semmi, az nekem egy szenvedés volt, inkább az alatt az idő alatt pénzt keresek v kikapcsolódom...)
https://www.behance.net/marosi-peter-k
-
SirRasor
addikt
válasz pmheros #49238 üzenetére
Ezt nem lehet megoldani rendes PC-n? Monjduk az alaplapira dugom rá, és azzal netezek, de ha játszom, akkor mondjuk rákattintok valamire, ami aktiválja a dedikáltat, ami valahogyan átnyomja az adatokat az integrált kimenetén. Na ez már energiatakarékosság
Make Love not war!
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata USB-s hangkártyákkal? Igaziból csak Skype telefonálásra használnám headset-tel, elvétve esetleg zenehallgatásra. A noname-ek mennyire felelnek meg erre a célra.
Esetleg ez inkább? link
Én kérek elnézést!
-
pmheros
őstag
válasz SirRasor #49245 üzenetére
"Ezt nem lehet megoldani rendes PC-n?"
Ezt nem lehet megoldani PC-n rendesen?
Tökéletesen még nemigen sikerült. Nem kell messzire menni az alapokért. http://prohardver.hu/tudastar/gpu-k_kozotti_valtas_enduro_powerxpress_optimus_vi.htmlnem vagyok tökéletes
-
sp3rhead
tag
Meg mindig keresek s939es procit, illetve bovitem a keresest egy win7 64bit kompatibilis hangkartyaval
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Itt a HyperOS 2, gyorsan érkezik a régi modellekre
- RAM topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest