Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Elcserélhető 1db használatban lévő TL-WR841ND wifis router egy USB-s DVB-T stickre, RTL2832U+E4000 chipsettel.
Dobj egy PÜ-t ha érdekel, köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
skopy
tag
Valakinek egy bontatlan MindigTv -s box ?
Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
-
ST05
őstag
karácsonyi akció: vengeance white 1.35V 1600mhz-2000mhz
karácsonyi iponos árán adom, természetesen garral ,papirjaivalRolly: fast stone capture ( képlopó, és videófelvevő, egyszerü és nagyszerü, én mindenre ezt használom
[ Szerkesztve ]
-
veterán
ezek nekem nem jók ugyanis egy live streamet kell felvennem nem egy videót amiből bármelyik hozzáértő a forrásból hozzáfér az flv-hez (s az ilyen programok 99 %-a így működik)
tehát továbbra is keresek olyan hang rögzítő programot ami a kiementre "menő" hangot fel tudja venni ...
ja és a google a barátom, de időm nincs keresgélni... gondoltam más már ilyen programot használt...
[ Szerkesztve ]
-
ST05
őstag
és amit én emlitettem ? fast stone capture?
ezzel gyakorlatilag kijelölsz egy négyzetet, és azt veszi fel, beállitott minöséggel
( hanghoz viszont szerintem kellene egy jack-jack kábel: input output összekötésére,
de lehet hülyeséget mondtam ehhez nem értek, csak tudom hogy simán nem veszi fel a hangot
( vagy csak hardveresen meg kel ladni lehet az is elég) -
Alex123
senior tag
Sziasztok!
Keresek 1db USB-s DVB-T sticket RTL2832U+R820T chipsettel, tunerrel.
Lehet ilyen típust azonnal itt helyben, Szegeden venni?
Előre is köszönöm a segítséget!
- Alex -
-
pschio
őstag
Érdekel valakit egy TV asztal?. Tökéletes állapot. IKEA-s. Kb 2 éves. Költözés miatt eladó. Még egy kép.
Ugyanitt eladó egy dohányzóasztal is. Szintén nagyon jó állapotban van. 2 éves ez is.
Eladó 3db IKEA-s polc is. Tokkal vonóval. Tökéletes állapot. 2 évesek ezek is.
Azonnal vihetőek. Szállításban nem tudok segíteni.
A TV asztal ára 10000Ft, a dohányzó asztalé 8000Ft a polcoké (3db) pedig 6000Ft.
Telenoros Nokia E51 eladó. 1GB microSD, töltő, headset, doboz. 7k
[ Szerkesztve ]
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
Rawulf
őstag
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
macilaci78
nagyúr
Mindenki felkészült?
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
-
félisten
Átváltott hóba az eső.
Hátha lenne már itt is valami *-* -
Attix82
addikt
válasz FoxiestFox #25834 üzenetére
Nem kéne.
-
-
azbest
félisten
Eladó és feladó ország függő a szállítás. Dec 29-es rendelésekből egy már jat 10 körül megjött.
(#25832) Alex123: magasabb sávban kb érzékenyebb az r820t, meg alapból alacsonyabb frekiig le tud menni. A repülő pozíció adatos progit próbáltam, jópofa, bár egyszerűbb a flightradar24-en megnézni. Fm rádió is jól megy. Végülis bármi, ami 3MHz-nél keskenyebb sávszélességű, youtube-on rengeteg videó van rtl-sdr kulcsszóval. Linux alatt viszont még nagy varázslás kell az r820t életre keltéséhez (ott van a gnu radió progi, ami nagyon sokat tudhat, ha valaki ismeri).
(#25833) Rick4: A chipsetet usb id alapján pontosan be lehet lőni, a rádiós részt max próbával lehet tudni, hogy más, ha nem megy régebbi driverrel (pl az r820t-vel szerelthez is feltelepíti a drivert magától a windows, csak épp nem működik a hangolás, mert újabb driver kell neki) . Amúgy a legbiztosabb belenézni, azt meg nem igazán lehet a boltban Az af9015 azért nyerő mert már szinte minden oprendszer ismeri, benne van a 2.6-valahanyas kernelben már a támogatása.
-
félisten
-
Attix82
addikt
válasz FoxiestFox #25838 üzenetére
Egy 25 fokos télbe kielégednék...kinti melóhoz nem kellemes ez az időjárás
-
pschio
őstag
a szép hóból pár óra alatt fekete latyak lesz. undormány. -10ben ráfagy az utakra. csodás a közlekedés így.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
félisten
válasz pschio #25840 üzenetére
Én szeretem a közlekedési káoszt.
Olyan aranyosak a kis kesergő emberek, hogy nem bírják kis ügyeiket intézni pár napig a megszokott sebességgel, csak csúszkálnak ide-oda a kis járműveikkel...
Na, ezért majd jól lehurrogtok biztos. De a télben ez is szép. Nem is értem, miért szereti a többség a nyarat jobban, én pl utálok megfőni a saját levemben. -
ebegab92
senior tag
Jóféle AM3-as 1/3 konfig eladó!
[ Szerkesztve ]
ABIT kézikönyv,BIOS innen letölthető: http://sdrv.ms/X4IwiL
-
válasz FoxiestFox #25841 üzenetére
Milyen levedben?! Ember, a testalkatod olyan hogy préselni sincs mit ki belőled
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
félisten
-
veterán
hát én nem akarok nappal -10-et mert az éjszaka -20 egy ilyen 1 hetes hideg idő vitte el apósomék szőlő termését ... a szokásos 300 mázsa helyett 20 mázsa szőlő termett tavaly ...
-
félisten
-
veterán
válasz macilaci78 #25847 üzenetére
de tavaly 1 vagy 2 hét -20 ... ami gajra vágta a szőlőket ....
-
veterán
válasz macilaci78 #25849 üzenetére
ott az 1-2 hét -20 volt a gond mert ilyen hidegben a szőlő átfagy ...
amit írtál ma ránézek ...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest