Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
Engem nyáron hívtak fel, hogy megvan-e a szemüveg amit hirdetek. Mondom meg. Akkor az neki kéne. A végén az lett, hogy kifizette, feladtam. Megkapja és hogy ez nem az. Mondom jóember, 1 szemüveget hirdetek, az fekete lencsés volt, fekete keret. Hát de ő nem ezt látta. Na a végére kiderült, hogy sikerült egy 1 éve lejárt hardveraprós hirdetésből találni egy régi szemüvegem, ami szintén fekete/fekete lencsével. De a majmának fingja nem volt, hogy milyen típus, se hogy hol találta, csak kidobta neki a net. Mondom anyád. Visszautaltam a pénzt, de a postaköltséget nem voltam hajlandó fizetni neki.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
őstag
Keresek 64Gb-os Samsung 830 SSD-t.
Privátba várom az ajánlatokat.Üdv:Attila
-
-
lugosi
MODERÁTOR
Alapvetően szerencséd van. Nekem nyilvános a mobilszámom (nem jóakaratomból hanem mert kötelező), így olyan "kihagyhatatlan ajánlatokat" kapok hetente többet, hogy lassan belebolondulok.
Az a baj, hogy alapvetően egy udvarias ember vagyok (még ha nem is látszik ) és nem tudok elküldeni egy ilyen telefonálót se a fenébe, hanem végighallgatom, hogy szerinte most mit kéne vegyek, hova kéne elmennem, mire kéne előfizessek stb. Azt nem értem, hogy ha az e-mailes spam már tilos elvileg, akkor a sokkal zavaróbb telefonos spam miért nem?!?A legújabb őrület, hogy olyanért telefonálgatnak, hogy menjek el hozzájuk orvosi vizsgálatra. Basszus, ez nagyon kemény, kezdjem el random hívogatni a telefonkönyvben az embereket, hogy halló, jónapotkívánok, nem akar beperelni valakit? Mert akkor van egy király csomagajánlatom, 2 beperlés és 3 meghurcoltatás most -33% csak a készlet erejéig? 4 pernél 2 feljelentés ingyen van? Vagy mi?!?
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #26813 üzenetére
Ehhe, mindenkinek megvan a maga keresztje. Nekem pl a maláj kolléga állandó nyilvános felkínálkozásait kell elviselnem nem tudom lerázni..
De egyébként az ötlet jó, tuti lenne csomagban igény a szolgáltatásokra. Sőt, lehet páros telefonszám páros napon, páratlan páratlanon. Azt mondják egyébként, telefonon meggyőzőbb vagy mint itt írásban.
Egyébként a telefonálósdi úgy megy, hogy vesz egy déli apót, és elkezdi hívogatni a benne található számokat. A páromat sikeresen felhívta egy nó 15 percenként, nem vette észre, hogy már 3x beszéltek, negyedszer is felhívta, és valami hülyeséget erőltetett, wellness hétvége vagy ilyesmi. Én büntetném az ilyet az tuti, de már rutinos vagyok, szimplán sértegetem fél percig a saját költségére.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
macilaci78
nagyúr
válasz totya694 #26816 üzenetére
Én rutinosabb voltam. Ügynöknek volt 22 beírt telefonszáma, így elég volt egyhez rendelni egy "üres" csengőhangot...
Ezt az orvosi műszerre vizsgálatot eladni akaró hideg hívásos fasságot én is csináltam 2 hétig. Meg volt a megboldogult Emitelnek is ilyen ákciója. Ki volt adva, hogy csak az előfizetővel lehet beszélni. 80 éves mammer szól a kertben kapáló urának, hogy okvetlenül vele akarnak beszélni. Pár perccel később lihegő öblös férfihang: "Nem érdekel!" és lecsapta. Kinek jó ez?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
SirRasor
addikt
Win7 ISO-t mivel lehet rávenni pendriveos bootolásra, ha az Universal USB installer és a Windows7-USB-DVD-tool se csinálja meg rendesen? Vagy ilyenkor tuti az ISO-val van valami gond?
Make Love not war!
-
ST05
őstag
válasz SirRasor #26820 üzenetére
cd képet kell kiolvasni elöbb a cd röl, azt a képet tudod egy fat32 re formatált pencire tolni vele,
hátha segít, ha vmelyik kimaradt
-valamint egy pendrive-ra egyszer tudod eljátszani, megbélyegzi ugymond a pendrive-ot, és legközelebb format követöen sem megy fel rá a dvd-to usb tool.. téma[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #26820 üzenetére
W7 usb download tool a tuti.
Ha "nem érvényes"-t ír a képfájlra, akkor poweriso-val megnyitod a fájlt, és a fájl tulajdonságainál kipipálod az udf-et, majd elmented.
Ezzel kb 3 perc megcsinálni, magától formáz is, kiválasztod a meghajtót és a képfájlt, majd kattintasz egyet és kész is.[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz SirRasor #26826 üzenetére
Én meg szimplán 3 éve ezt használom. Évek óta nem írtam dvd-t, ezzel rátolom a pendrive-ra, memóriakártyára, bootolok és telepítek. Eddig minden ment hiba nélkül. Valami nálad lesz.
-
Rick4
félisten
Én is ezt mutattam, de már ismeri. Nála viszont nem működik. Igaz, lehet az valami krekkelős torrentfájl volt, mi meg a gyártó weboldaláról ingyenesen töltöttük le.
[ Szerkesztve ]
-
-
sss
őstag
Egyik haverom nekem is panaszkodott, hogy sehogy sem tud pendrive-ról/dvd-ről bootolni win7-et... ezért aztán windowsból indította el a telepítést. Mondjuk én win98-as boot floppy fájlokat másoltam pendrive-ra amikor onnan akartam bootolni.
-
félisten
Keresek microSD-t, akinek kallódik fölös legalább 2 gigás, dobjon már egy pü-t, árat megbeszéljük.
Rendes méretű SD adapter előny..Más: kéne egy új szemüveg. Melyik optikába érdemes menni, ami korrekt árban normális szolgáltatást nyújt?
Nincsenek különleges igényeim hipster keretekre meg ilyesmi.[ Szerkesztve ]
-
LordVader80
őstag
-
veterán
Úgy jártam, hogy egy ügyfélnek küldtem egy levelet ajánlva és azt mondja, hogy nem kapta meg. Én szeretnék utána járni, hogy a csomag át lett-e adva valakinek. Ami nehezíti, hogy a címzett egy hotelbe kérte a csomagot, ahol a héten megszállt Magyarországon.
Hol lehet esetleg online lekérdezni, hogy kézbesítve lett-e a csomag, vagy esetleg postán hogyan működik ilyenkor ez az utána járás?
-
macilaci78
nagyúr
Azt vedd figyelembe, hogy ha jól tudom, a feladás után leghamarabb két héttel lehet kerestetni könyvelt küldeményt egészen fél évig. Ha friss a dolog, lehet, az online rendszerben még rögzítve sincs.
lugosi: Bármilyen könyvelt küldeményt lehet kerestetni, amin van csomagazonosító, vonalkód.
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Nem tudom, mennyi idő a rögzítés. Én amikor kerestettem, akkor azt mondták, olyan hamari vagyok, csak 2 héttel a feladás után lehet kerestetést indítani. Gondolom, ennyi a vállalt maximális kiszállítási idő a posta részéről.
A biztosítási összeg szvsz 10-20k.
-
PowerBuldog
veterán
válasz macilaci78 #26841 üzenetére
Én ajánlott levelet küldtem indonéziába, már aznap fent volt, hogy rögzítették a csomagot
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
őstag
válasz PowerBuldog #26842 üzenetére
"Messzire ment levél azt mond amit akar"
PC-re visznek mindent ez igaz(még itt falu helyen is) aláírásod,ha megadod a tel számod is egy szóval minden.Üdv:Attila
-
vizslakutya
senior tag
válasz FoxiestFox #26834 üzenetére
Sajnos ebben a témában "régi motoros " vagyok,így ha már a Bartókon jársz,nézz be a Kovács optikába a Mikszáth K. 9. alatt.
Nem fogsz csalódni.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Mi 11 Lite 5G >
-
félisten
válasz vizslakutya #26844 üzenetére
Kösz a válaszokat.
-
Luighi
senior tag
Ha megvan az ajánlott levél feladóvevénye, menyj be vmelyik helyi postára (ahol ismernek v jófejek a pultosok) és kérd meg szépen a nénit, hogy keressen rá a gépen. Minden ragszámos csomag azonnal bekerül a rendszerbe, nem kell várni rá két hetet
Infót papiron nem adhat ki, de a monitorján látszani fog az összes hely, ahol járt a leveled.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
Állásajánlatok