Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-07-21 15:06:57

LOGOUT.hu

Az OFF-topic használata kötelező! F.A.Q. új játékosoknak!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54033) TESCO-Zsömle válasza bladex73 (#54031) üzenetére


TESCO-Zsömle
félisten

Volt némi fennforgás, 4-5 disconnect, első alkalommal, mikor megérkeztem a barlangba, nem volt nálam multitool. Nagy előrelátón korábban vettem egyből 4db-ot, na az mind eltűnt a francba. Azok is, qmik a 3 pancél loadout-on voltak és az is, ami tartalékba... Úgyhogy mehezzem vissza újat venni...

Egyszer, mikor a batlangos küldit kerestem, az nem volt, de volt a közelben egy salbage/package retrival, azt mondom ók-ért megcsinálom, de leadás előtt kb 20km-rel, quantum után disconnect...

Egyik alkalommal, mikor megkértem és megkaptam a gekszállási engedélyt, szállok fel, nyitva ahangárajtó, látom a csillagokat, erre DURR... Csattanoo a semmin, majd a helyére bevillan a csukott hangárajtó. Próválok belőle kiszabadulni, de nem megy. Kérek újabb engedélyt, megkapom, nyílik az ajtó és azzal a mozdulattal belehúzza a hajót a falba. Kiszállok, ázeseka textúrán, zuhanok vagy 20 métert a hangárba, REKT.

sz: Az a jó, hogy a Carrack mellé járt a Pisces. Kicsi, agilis, nem fülkés, van 4 SCU raktere és 2:15 claim-elni. Felfedező hajó. A játékot fedezem fel vele.

Most a rövidtávú cél az, hogy hétvégére ki tudjak bérelni egy Prospector-t, kipróbálni a nagy bányászatot, aztán ha bejön, akkor hamar meglesz a 2m rá. Ami egyébként kb 40 napi bérleti díj, szóval nem vészes. Upgrade-eket egyelőre hanyagolom, drágák és bukom őket claim-kor.

Azt lenne jó megnézni, hogy van-e alternatívája a claim-nek. Utána lehet-e menni valahogy az "elhagyott" hajónak, hogy ne bukja az ember, ami rajta van. Bár gyanítom, hogy nem, mivel halál/disconnect esetén a felvett küldetések is offosak.

[ Szerkesztve ]

Sub-Dungeoneer lvl -57

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Star Citizen
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.