Hirdetés

2024. június 29., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#69430) k-adi válasza Mik76 (#69419) üzenetére


k-adi
nagyúr

okés, akkor kezdjük ott, hogy ez egy dlc küldetés, amit utólag a fanok kérésére tettek bele kiegészítő pályaként (így rögtön vitatható, hogy kell-e a sorozatba --- erre a válaszom: igen, HA van elég epizód rá, miért ne? de tekintettel, hogy 9 részes így nem feltétlen volt jó ötlet 1 teljes epizódnyi időt erre áldozni szerintem az eddigi haladást tekintve)

és zárjuk is azzal, hogy ahogyan a youtube-os linkelt videódban is látható, sokkal jobban is meg lehetett volna oldani ezt az epizódot (is), pl. nem lespórolni a menekülős részt (nincs pénz több zombi statisztára??), az elsősegély doboz megtalálását, stb... így is sok mindent kihagytak már eddig is a korábbi epizódokban (az előző, egyetemi rész is enyhén fogalmazva szégyen volt azzal a 4 fosztogatóval)

[ Módosította: Kendek ]

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.