Hirdetés

2024. május 24., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#51855) #75501312 válasza bagyulajuve (#51854) üzenetére


#75501312
törölt tag

Közben megfejtettem.
Vagyis gondolom ez is olyan lehet, mint a dátum kiírás, hogy a karakterek fordítva vannak, tehát a 2 világ tükörképe egymásnak, bár a kapcsolatok teljesen mások. Mert csak Jonas világában van jobb oldalt, Martha saját világában volt bal oldalt. Viszont ha ez a 2 univerzum tükör, akkor egymásnak tükör vagy ez még fokozódik?
Amit nem értettem még, hogy elvileg 2 Jonas volt és 2 Martha, merthogy mindkettő meghalt tinikorában, viszont mindkettő élt tovább az eredeti világukban. Vagy itt a katasztrófa alatt duplázódtak meg? De akkor az már 4 világ lenne. Bár Adam új világot akart létrehozni, de ha az egyik elpusztul, akkor a másik túlélhet, viszont ott egyik sem új. Akkor lehet mindkettőt elpusztítaná és kreálna egy harmadikat? Mert Eve is hazudott Jonasnak is meg a fiatalabb másának is. Ebben a soriban csak azt nehéz követni, hogy akkor most aki éppen beszél, az hazudik-e a jövőről és felhasználja-e a többieket mindenre? És még annyi minden megválaszolatlan, remélem azért sikerül lezárni a nagy részét.

Hjaj, már csak 3 rész maradt holnapra, de izgulok. :DDD

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.