Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz #75501312 #52056 üzenetére
Nekem konkrétan egy nap négy kajálása volt kb az évad, olyan rövidek a részek.
Én nem vagyok tőle annyira elájulva, mert nagyon gyerekes és sokszor a mélyebb részeket is feloldják humorral, nem találták meg azt a sweet spotot, mint a Last Airbender, ami jó a gyerekeknek is, meg a felnőtteknek is. De azért nézeti magát. Nekem a Disenchantment kicsit jobban bejön, csak az meg néha nagyon fárasztó.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #52057 üzenetére
Akkor sokat eszel sokáig.
Hát, ez a sori 7+, mint a többi, de azért van benne legalább kis humor. Amíg nem jön a Wizards, addig jó lesz ez is.
A Disenchantment nem tudom mennyire fantasy, nekem inkább tűnik komédiának.
De várok ötleteket jó fantasy sorikra Netflixen (is). -
Bad Pritt
félisten
válasz #75501312 #52058 üzenetére
Witcher. Shannara is fent van asszem, meg nekem a Dark Crystal nagyon tetszett, de az bábfilm, elég egyedi.
Meg van valami Magicians nevű, azt nem vágom milyen lehet, mert gagyinak tűnik, viszont a Cursed is ugyanilyen gagyinak néz ki, szóval lehet bejönne.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #52059 üzenetére
Ezek már megvoltak.
Kivéve Dark Crystal.
The Magicians az nagyon jó, ha erre gondoltál.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz #75501312 #52060 üzenetére
Vagy fizess be egy ingyen hétre HBO Go-ra és daráld le a His Dark Materials első évadot, az elég fasza lett.
Ez a Magicians nagyon nem bizalomgerjesztő számomra, kb mint a kilencvenes évek Herkules meg Xéna sorozatai.
[ Szerkesztve ]
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
fant0mi
őstag
válasz basaharc502 #52046 üzenetére
Lemerult a fulhallgatom, maradt a Papel 2. evad vegebol fel ora. Esz az ideg mikor erek mar haza.
Tenyleg van nehany olyan jelenet, ami"na nemar baszki, ilyen nincs. Ilyen szerencseje nem lehet."
De van. Mondjuk ezt el is mondja magarol a professzor. -
gyuromoj
veterán
The Mandalorian S2:
Giancarlo Esposito szerint ezért lesz kulcsszerepe a sötétkardnak a folytatásban PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
oriic
HÁZIGAZDA
The Umbrella Academy
Anno két részt néztem meg, aztán dobtam, nem tudom miért. Most ismerős felhozta, így bedaráltam alig két nap alatt és örülök hogy pénteken jön a 2. szezon. Tetszett a végkifejlet (Bár
WTF, de gondolom lesz rá magyarázat)az apuka múltbéli jelenete a rakétákkal meg a kozmikus fénnyel egyelőre Live-Die-Respawn
-
NeoPampalini
senior tag
Netflix-es Sacred Games 1-2. évad (harmadikról nincs hír egyelőre) (bocs, ha már volt, nem dobta ki a kereső)
Indiai krimi/nyomozós történet, de ez nem a cuki bollywood-i vonal, itt nem táncikálnak (mondjuk én azokat is bírom, lásd Baahubali és hasonló, nagy történetek). Van itt minden, nyomor, korrupció, bűnbandák hadakozása, mindez nyakon van öntve nem kevés vallási, politikai szósszal.
Nekem bejött, picit lassúnak éreztem ugyan a történetmesélést, a végére azért felpörgött.
Trailer: [link]
-
Ventur@
senior tag
Holnap indul az új évad, szóval biztos fény derül mindenre...is . Egyébként jó hogy írtad a sorozatot, mert az utolsó pár részt meg kell néznem, hogy felfrissítsem az emlékeket (pár dolog meg van, de nem biztos, hogy jó sorrendben emlékszek).
Steam: m3h4n1k | Battlelog: m3dm4n | Uplay: m3h4n1k
-
oriic
HÁZIGAZDA
"The Umbrella Academy 3. évad berendelve."
Live-Die-Respawn
-
negyven2
veterán
Ahogy olvastam a képregényből se tudunk meg sokkal többet róla. Ott ő egy földönkívüli lény emberi álruhában aki otthagyta a bolygóját mert az atomháború-ban lakhatatlan lett. Elvileg itt más lesz kicsit a háttérsztori. Fan teóriák szerint pl. Reginald valójában az idős Number Five a távoli jövőből, vagy múltból. Egy másik szerint meg pl. ő Commission-t. Gondolom ezt láttad már, de ha nem akkor itt van
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyuromoj
veterán
Tavalyi Netflixes Street Food Asia folytatását ma dobta fel, Latin-Amerika. 3 rész lement, de bejövős ez is.
szerk.:
oriic
Örülök neki.
Holnap nézzük.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Bad Pritt
félisten
Régi elmaradásomat pótoltam az elmúlt hetekben: Ray Donovan 6-7. évad.
Az egész sorozat nagyon erős, az utolsó évadokra se fáradt el nagyon, főleg a színészeknek köszönhetően. Liev Schreibert folyamatosan jelölték Golden Globe-ra és Emmy-re, nem nyert sajnos, de amit az utolsó évadban lepakolt, az alapján talán meg is kapja. A többiek sem maradnak el tőle sokkal, Jon Voight szintén rendszeres jelölt volt a nagy fesztiválokon.
A legjobban az tetszett az egészben, hogy soha nem éreztem túl zsúfoltnak, mindig volt valakinek valami gondja, valami helyzet, amit meg kellett oldani, de soha nem szakadt a nyakukba (és így a nézők nyakába) akkora adag szar, amit nehéz lett volna követni. Persze nem minden szálat varrtak el szépen, sokszor off screen záródtak le kis mellék történetek, de a main scope mindig érthető és szem előtt maradt.
Nagy kálvária volt ez a sorozat rengeteg ármánykodással, szarkavarással és fájdalommal, de a végére, mikor már tényleg nyomasztóvá vált volna a folyamatos szenvedés, mert változtatni, egy apró fényt hozni az alagút végére, csak hát sajnos elkaszálták csúnyán és nem tudni, lesz-e következő évad. Nagyon remélem, hogy lesz, mert szerintem hiánypótló sorozat, nagyon karakterközpontú, kellően sötét tónussal, remek színészekkel, akik még a gyengébb sztorikat és részeket is elviszik a hátukon.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Luissimo
veterán
válasz Bad Pritt #52080 üzenetére
Szivemből beszélsz, Nagytestvér,
Unikum a sorozat.
Az első pár rész utánmajdnem elengedtem.
Kárlettvolna.
UFFIlyen a Billions is.
Sokkal kevesebb erőszak de legalább ugyanannyi ármány.
Erőszakban a Sons of Anarchy és a Banshee tud(na) esetleg hozzá felzárkózni, hamég nemláttad nehagyd ki őket.
Üdv,
Lui -
nitro16
senior tag
válasz Luissimo #52082 üzenetére
Azért a Billions nagyon nem egy szint egy Ray Donovannal, sokkal de sokkal jobb színészek illetve színészi alakítás van a Billions-ba. Sokszor olyan mély párbeszédekkel illetve eszme futattásokkal, hogy csak pislogni tud a néző. Ha valamihez hasonlítani tudnám akkor a House of Card-s mondanám, ott van ilyen színtű színészi alakítás illetve sokkal magasabb szinten lévő párbeszédek.
Aki meg mozog a tőzsdei befektetés/más befektetésekkel azok még jobban át tudják értékelni a sorozatot.
-
törölt tag
Woah, ez a Dragon Prince elég darkos lett a 3. évadra.
De az végre beindult, mert az első kettőben már azt hittem, hogysosem fogunk odaérni.
De a 3. évad ütött rendesen.
Azt viszont nem értem, hogy ha amágus daddy ha meghalt, hogy került oda Claudia meg Aaravos is? -
rétisün
veterán
Dark S03E08 43-ik perc,
a barlangban, amikor még nincs nyitva az ájtáró (miért is kell nekik, amikor van ilyen tér-időutazó kütyüjük? ) Jonas azt kérdezi Mertha-tól, hogy az ő világába Jonas más volt-e. Ez nem az a Martha, amelyik a Jonas nélküli világból 'jött'? war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
negyven2
veterán
válasz rétisün #52086 üzenetére
Igen, ez az a Martha aki a Jonas nélküli világból jött, de viszont ez a Jonas meg az, aki a pincébe menekült le a robbanás elöl. Így fogalma sincs igazából, hogy mi ki létezik, és ki nem a másik világban, hiszen alapvetően csak több mint 33 évvel később 1888-ban találkozna ezzel a Martha-val. Az átjáróban meg azért vannak, mert csak akkor tudnak átmenni az eredeti világba, amikor 1986-ban kinyílik először. “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
gyuromoj
veterán
Esernyőket kinyitni.
-
gyuromoj
veterán
Umbrella Academy S02E02-E03
Diegot nem a bal oldalán szúrja meg az apja? PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
Laraxior
titán
The Real Humans-t nézte valaki? Belekezdjek, vagy nem nagyon érdemes?
Mondjuk most pont a Das Boot fut, azzal megvagyok elégedve
Csak hát utána...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Luissimo
veterán
válasz nitro16 #52084 üzenetére
Oops,
Mitis irtam a Billionsrol?.
Sokkal kevesebb erőszak ,sokkal több ármány.
Ezt tartom.
Az egyik film a sima gengszter, a másik a pénzügyi gengsztervilágot mutatja be.
A Kártyavár párhuzam is elfogadhato számomra.
Az volt a lényege, hogy ugyanugy rá lehet kattanni.@Bad Pritt,
Énis igyvoltam vele,amig el nem kezdtem.
De beszippantott.
Nemlehet abbahagyni.
És ami kavarás abban van az nemsemmi.
A nöi főszereplő, Jemma pedig külön meglepetés volt számomra. Én eddig csak mint a nemkis balf@sz Cipőárus feleségeként ismertem, kb. Az első rész végéig gondolkodtam rajta, hogy hol is láttam, miben.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Bad Pritt #52083 üzenetére
En negy nappal ezelott kezdtem el es annyira beszippantott, rafuggtem.. eszemeletlen. ( 4 evadot ledaraltam eddig es van meg egy kis idom. ) Nem gondoltam volna korabban, hogy ennyire tetszeni fog, ezert sem kezdtem el. Most unalmamban adtam egy eselyt, illetve az egyik foszereplo miatt, de nem bantam meg.
Iszonyat jo, ajanlom. -
gyuromoj
veterán
-
Luissimo
veterán
válasz #56268288 #52092 üzenetére
Gondolom, hogy a SoA a téma.
Egyszerűen zseniális, minden karakter és szinészi játék lenyűgöző, a cselekmény fordulatai is.
És amiről eddig nembeszéltünk.
A ZENÉJE.
no az főleg kiszolgálja a filmet.
Olyan klasszikusokat hallasz új hangszerelésben mint az "All over the watchtower" és még többet is.
Most vadászom össze őket a nagy világhálón.Nálam bennvan a top10 sorozatban, és nem a végefelé
Mondjuk zenében a Ray Donovan is erős...
[ Szerkesztve ]
-
Maxxy10
addikt
Kaszát kapott a La Casa de Papel / Money Heist. A már berendelt "5. évad" lesz az utolsó.
-
Laraxior
titán
válasz Maxxy10 #52096 üzenetére
Pedig az aztán népszerű sorozat...."Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Windows 11
- Milyen NAS-t vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok