Hirdetés

2024. május 20., hétfő

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48147) Léolo


Léolo
csendes tag

Years and Yearst érdemes megnézni, kifejezetten. Nem kapná meg tőlem a 10-ből 10-est, de bingelnem kellett. Kb 2030-ig követi az egyesült királyságot egy súlyosbodó populista politikai környezetben. Nem kéne egymáshoz hasonlítani, mert mások, de aki szerette a Black Mirrort amíg el nem romlott most, azt ez is érdekelni fogja.

The End of The Fucking World pont azt a csalódást hozta, mint az s01, bár jó sorozat, de csak akkor fogod igazán szeretni, ha nem fontos neked, hogy élethű szereplők legyenek, beéred ilyen képregényfigurákkal. Az igazi csalódás hogy nem mertek egy Született Gyilkosokhoz hasonló történetet bemutatni, igazából már tényleg csak annyi a különbség bármelyik tini szerelmes sztorihoz képest, hogy itt a főszereplők, főleg a lány sose mosolyog, mindig kimért, durva, és morci (mint a tinik nem tom hány százaléka, bár jól láthatóan kb. 35-40 éves a színésznő, aki játsza, de ez mellékes), na kábé így. :)

Útvonal

Fórumok  »  Kultúra, művészet, média  »  Sorozatok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.