Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz Bad Pritt #13250 üzenetére
Azért van pár kábelcsatorna, akiknek beleférne, és a nagyobb büdzsével (és plusz 1-2 jó íróval) többet is ki tudnának hozni belőle, de amúgy tényleg elég korrekt első sorozatnak ez egy History-tól.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
-
b3Ro
senior tag
válasz #54715584 #13257 üzenetére
A foszalat es a lenyeges dolgokat megneztem. Nem azt mondtam, h minden reszt atporgettem. A toltelek reszeket porgettem, meg az ertelmetlen Laurel es apja kozotti nyaladzast. Siman velemenyt lehet alkotni valamirol ugy is, ha nem latod csak 10x ugyan azt a jelenetet egy evadban... hiaba nyomjak le 20x
"A nagyon jo" ugy nezz ki sok embernel mas jelent. Ha neked e nagyon jo, akkor mit szolnal ahhoz ami tenylegesen nagyon jo... ?
-
.LnB
titán
Bennem ha felmerül a pörgetés, at kaszát jelent. Sose pörgettem semmit.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
FireKeeper
nagyúr
már nem azért, de ha mondjuk 200 perc videóanyagot kb 30 perc alatt végigpörgettél (az 5 rész fél óra alatt-ból indultam ki itt), akkor honnan tudod hogy mi lett volna lényeges, és mi lett volna fontos? nem láttad a sorozat négyötödét...
azt meg hogy kinek mi tetszik, hadd döntse már el mindenki saját maga
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
törölt tag
A CW csatornához képest nagyon jó, egyébként sajnos annyira nem...
De hidd el, tényleg várok már egy nagyon jó sorit, de ebből eddig nagyon kevés volt... Tényleg szökőévente egy...(#13262) spammer
Már vártam egy ilyen hsz-t
Így van, valóban csináltam ilyet, de nem 5 részt fél óra alatt, hanem mondjuk 2 részt 1 óra alatt
Persze volt olyan is, amikor 3 részt egy óra alatt, mert az aktuális epizód epizodikus része nem érdekelt, és nem is vesztettem vele semmit, sztem[ Szerkesztve ]
-
b3Ro
senior tag
válasz FireKeeper #13265 üzenetére
monstre megvaloszlta helyettem is . nem mondtam egy szoval sem, h az osszes reszt porgettem, csak volt olyan, h 5 reszt atporgettem, mert a foszallhoz koze nem volt, es ismetelte onmagat, csak a korites volt mas.
ugy latom a "porgetes" szora sokan haraptak
-
FireKeeper
nagyúr
ez eddig oké, én azt nem tudom sehogy sem felfogni, hogy hogyan döntöd el valamiről hogy releváns-e vagy sem, ha nem nézed meg (=átpörgeted)
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
b3Ro
senior tag
válasz FireKeeper #13269 üzenetére
ugy hogy mar x resz utan kiismered annyira a sorozatot, h erezd, h ez most nem gaz ha atlepsz rajta. igy a shift+nyil elore gomb mindig jo ha ready. nem tudom, h lattad e az Arrowt, de mind1 is. van egy olyan sajatossaga, h x idonel minden reszben a draga latos Thea a szorokazo helyen beszel a pasijaval, vagy valakivel. na ezt megnezed 5x minden egyes reszben, es rajosz, h nem oszt nem szoroz, h latod e vagy sem. kb 5-6 perc. na az ilyet es hasonlokat porgettem
-
Ace owner
addikt
Banshee s02
Nekem ez is bejött, igaz nem volt olyan izgalmas és "új" mint az első, de a hangulat végig megvolt. Az unalmas részek is nagyon jó hangulatúak ebben a sorozatban. Főleg a zene és a fényképezés miatt. Tetszik a sárga filter amit a New Yorki részek kaptak. Ez most nem volt olyan elborult mint az első évad, de azért voltak durva momentumok. (Jaguaros pali..)
A vége sem volt olyan nagy durranás mint az elsőnek, viszont jól felvezették a következőt. Kiváncsi leszek hogy a nagydarab pali milyen bunyókat rendez majd, nem lesz kispálya
Összességében nekem nagyon tetszett, az elsőhöz viszont számomra visszaesés volt.Galaxy Fold 4
-
törölt tag
Orphan Black s02e02:
komoly rész volt, brutál volt a vége szó szerint. -
spammer
veterán
Cosmos 1x11
Na ha ezt majd valaki Blu-ray-ben nézi valami bazi nagy TV-n, akkor élvezkedhet. Amúgy fasza kis részeket szállítanak hétről hétre, hamarosan vége is az évadnak.
-
törölt tag
Orphan Black s02e03:
igencsak komoly rész volt.SPOILER:
bár hagyhatták volna Sarah-t kicsit Cal-al még pár részig..[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
válasz KisTücsök #13279 üzenetére
Még véletlenül se szinkronnal (belelestem kíváncsiságból abba is, de meh...). Semmit nem ad vissza Neil deGrasse Tysonból, aki szépen, érthetően és beleéléssel magyaráz és látszik/hallatszik, hogy az élete a tudomány és alázattal és tisztelettel van felé.
Nem csak űr van benne, hanem gyakorlatilag a világmindenséget átfogó témákat prezentál (evolúció, tudománytörténet/történelem stb.). Nem megy bele mélyen a témákba, széles közönségnek szóló dokusorozat, szemléletesen és összefoglalva mutatja be a dolgokat. A CGI és a zene (Alan Silvestri) pedig nagyon rendben van.
10-11-es rész pl. nagyon szépen össze volt rakva.
-
törölt tag
Warehouse 13 Finálé
Nem emlékeztem már az ajánlóra, így kicsit meglepetésként ért ez a rész. Az elején picit morogtam, eszembe jutott, hogy milyen vicces volt az első 2-3 évad, hogy ledaráltam az első 2 évadot egyben egy hét alatt, milyen jól beindult a 3. évad és az mennyire izgalmas volt és akciódús. Aztán mennyire erős volt a 4. évad első fele, majd hogyan hanyatlott a minőség (számomra).
És bár szentimentálisra sikerült az utolsó rész (így is tervezték), a fene essen beléjük, de Pete részénél már engem is elkapott a hangulat és elmorzsoltam 2 könnycseppet és most kicsit szomorú vagyok. Mert bizony nagyon szerettem ezt a sorozatot, bármennyire is morogtam néha miatta, vagy éreztem azt, hogy már megint töltelékrészeket kapunk. Most már sajnos nem lesz, nem folyatódik. Szép volt a finálé, nagyon szépen elbúcsúztak a sorozattól.
Ha valaki tudja milyen zene ment Pete része alatt, az dobjon egy üzit.
-
|AP|
veterán
Hannibal:
Valahol az első sorozat közepén úgy döntöttem újranézem a mozifilmeket. A bárányok hallgatnak/Vörös sárkány/Hannibal már korábban megvolt, a Hannibal ébredése az újdonság volt (bár talán a leggyengébb a négy közül).
Így külön élmény felfedezni a sorozat tisztelgéseit a mozifilmek előtt. Akár egy-egy kameraállás, beállítás erejéig, de azért vannak direkt utalások is:
SPOILER:
pl.: fához kikötős, megfojtós jelenet, vagy Carlo megjelenése, aki Toszkánában disznókat nevelt az emberek felfalására - csak hogy a legdirektebbeket említsem
SPOILER vége -
mayday00
őstag
-
dokee78
félisten
True Detective season 2 Jessica chssatian
-
aizen92
addikt
válasz dokee78 #13287 üzenetére
Mellette egy Claire Danes? Milyen ütős páros lenne
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
.LnB
titán
Spoiler nélkül szeretném megtudni, hogy az Archer évadok között vannak esetleg extra epizódok, vagy valami amit meg kell nézni? És az utolsó évad miért Vice, Spoiler nélkül. Ha nem lehet anélkül leírni akkor inkább ne is írjatok semmi
Egyébként a S03e04-nél tartok és nagyon jó szorakozás Archer-t nézni
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spammer
veterán
Nincsenek extrák, a harmadik évad előtt volt ugye egy tripla rész, így tekinthető 13 részesnek az évad, egyébként 10 részes lenne.
Vice.... majd meglátod.
--
(#13287) dokee78: csak azt írják, hogy felajánlották neki a szerepet. Szóval még nem biztos.
[ Szerkesztve ]
-
brownus
veterán
ez jó, nem jó? Metal Hurlant Chronicles nézi valaki?
-
spammer
veterán
Akik nézték a Kemény Zsarukat (The Shield) régen:
A Julient alakító Michael Jace lelőtte a feleségét. [link] [link]
Eszem megáll...
-
spammer
veterán
válasz TazLeacher #13294 üzenetére
Jövőre lesz 50 ('65-ös), jah, én is legalább egy tízessel fiatalabbnak gondoltam akkor.
-
törölt tag
-
brownus
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest