- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:03 Téma összefoglaló
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.

Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lezso6
HÁZIGAZDA
-
törölt tag
got sorozatzáró 2
Hogy egy pozitívumot is említsek, Drogonnak volt értelme ebben a részben. végignézte, ahogy meghalnak a testvérei, ahogy meghal az anyja, de nem ölte meg Jon-t Dany megöléséért (érezhette, hogy ez volt a kellő cselekedet", ellenben elpusztította az iron throne-t, ami az egészet okozta mint szimbólum.. Tyrion az 5. évadban említette, hogy a sárkányok okosabbak mint az emberek. reméljük jó messzire repült Westerostól -
chipesz
őstag
-
jonnyjoker01
veterán
-
gerii
addikt
Szóval 2 rész után nem én vagyok a süti. Ez tényleg szar, mondjuk ki.
Frank van minden döntés, cselekedet mögött, pedig állítólag kiírták az őt játszó mocsok színészt, aki gyakorlatilag ugyanúgy a sátán a sorozatban, mint az életben. Szóval akkor mégsem írták ki. Hát igen, nehéz folytatni főszereplő nélkül egy A főszereplőre írt sztorit, akit egy klasszis színészlegenda játszott.Robin Wright úgy játssza az Underwood elnököt mint egy döglött béka. Nem tudom, hogy a francba engedélyezték ezt így, de annyi élet nincs a hangjában, játszásában mint egy Asylum feltörekvő emberben. Érdekes módon az előző évadokban teljesen rendben volt...
A lényeg, hogy kinyírtak egy színészt (jelentkezzen aki ezek után soha nem fog újranézni egy Spacey filmet sem)
-
bobalazs
nagyúr
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
petipetya
nagyúr
-
törölt tag
-
Janaboy
Topikgazda
-
jonnyjoker01
veterán
Oh erről el is felejtettem írni. Hát mi folyik itt kérem szépen nagy taps a készítőknek hogy ekkora csavarokat ki tudtak találni magamban sosem jöttem volna rá
szerepére a történetbenKai bátyja 
Winter szembemegy a bátyjával? A pszichológusnak pedog semmi köze sincs az egészhez? Ally is belépett gondolom ő is ellenük dolgozik majd
Ja amúgy én nagyon sajnáltam hogy kinyírták a pszichológust. De azt meg kell valni eszméletlenül jól állították eddig be a készítők, nagyon úgy tűnt benne van az egészben 
-
leslieke
Jómunkásember
-
lacy86
addikt
-
mark!
őstag
-
mark!
őstag
-
lord_m
senior tag
-
Melorin
addikt
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Mármint a Bloodline-ból? Egy részt sem láttam még a sorozatból.
Az első évad is hónapok óta várólistán van. Nem volt időm/erőm belevágni mostanában hosszabb sorozatba, de továbbra is tervben van. Ha jól rémlik, a harmadik évad lesz az utolsó. szerk: igen, közben csekkoltam: 10 részes 3. évad lesz az utolsó.szerk2: vagy a Planet Earth-re vonatkozott a kérdésed? Azt nem fejeztem be, megvárom az utolsó rész TV-s premierjét (jobb minőség).
-
spammer
veterán
-
Ragnar95
félisten
Ha a fura időkezelése nem megy az agyadra, akkor igen, mindenképp ajánlott darab.
Folyamatos a feszültség a sorozatban, fokozatosan csöpögtetik csak az infókat a nézők elé, de az évad végére mindig kitisztul a kép nagyjából, aztán persze jönnek az új kérdések, de olyan sosincs, hogy egy adott kérdésre nem kapnál választ évadokon keresztül. -
xenom0rph
őstag
-
rétisün
veterán
-
rétisün
veterán
-
jonnyjoker01
veterán
-
ígyvanferi
addikt
A pilotot most néztem meg. Nem is volt rossz. Mondjuk egészen a végéig nem nyűgözött le igazán,
Kíváncsi vagyok a folytatásra. Megjegyzem akár így önmagában ez az egy rész is megállná a helyét.de az a 'kis' fordulat (ami azért úgy hellyel-közzel sejthető is volt, érezte az ember, hogy valami kapocs kell legyen) elég nagyot lendített rajta. -
tPedro_
őstag
-
törölt tag
-
bagyulajuve
addikt
-
dokee78
félisten
-
gerii
addikt
-
Lauda
titán
-
dokee78
félisten
-
Ragnar95
félisten
BoJack Horseman-ről én pont valamelyik nap olvastam egy ajánlást, amitől eléggé megjött hozzá a kedvem, de örülnék neki, ha valaki megerősítené, hogy van értelme elkezdeni.
Más: múltkor Robot Chicken-hez nagyon meghozta a kedvem a trailer, de a 11perces részekből konkrétan a 2. feléig bírtam, akkora baromság volt. 11 perc alatt volt legalább 5 szál és semmi összefüggés nem volt semmivel, végig ennyivel összefüggéstelen baromság vagy van értelme folytatni, élvezhetőbb és viccesebb lesz?
-
aizen92
addikt
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
-
Janaboy
Topikgazda
-
Narxis
nagyúr
Néztem, szerintem nem rossz. Elsőre kevésnek tűnhet a scifi elem benne de szerintem rengeteg a rejtély ami miatt végig fent tartja az érdeklődést.
(#30180) bambano: nekem tetszett bár néha fogtam a fejem a gagyi jelenetektől. Az évad végén már a hajamat is téptem mert szerintem összecsapott lett. Rengeteg potenciál volt benne, felét se tudták kihozni. Nem véletlen, hogy kaszát kapott. Nézd meg az első 2 részt ha nem tudsz dönteni.
-
bobalazs
nagyúr
-
FoxiestFox
félisten
-
jonnyjoker01
veterán
-
zoli03
őstag
-
Andris837
senior tag
-
Bjørgersson
félisten
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
|AP|
veterán
-
gboszi
senior tag
-
Enzolord
addikt
-
Atomantiii
addikt
-
bobalazs
nagyúr
-
gboszi
senior tag
-
Nordic
Közösségépítő
-
ígyvanferi
addikt
-
bok92
addikt
-
spammer
veterán
-
bAtt001
addikt
-
AD4MINATOR
nagyúr
-
Pitterix
őstag
-
bok92
addikt
-
bagyulajuve
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
xenom0rph
őstag
-
gtamate2
veterán
-
Yayoh
aktív tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
gerii
addikt
-
Blaise
veterán
-
GeneraL_XTX
veterán
-
Blaise
veterán
-
chipesz
őstag
-
zzeN
aktív tag
-
Ace owner
addikt
-
bok92
addikt
-
bok92
addikt
-
HPAA
őstag
-
gyuromoj
veterán
-
bok92
addikt
-
rétisün
veterán
-
Ace owner
addikt
-
bok92
addikt
-
FireKeeper
nagyúr
-
aizen92
addikt
-
spammer
veterán
-
br.rak
őstag
-
rétisün
veterán
-
spammer
veterán
Komoly, fogalmam sem volt, ki az az Ági (nem használok magyar feliratokat).
OITNB és a Hemlock is pihenőn van, sok a sorozat, és most ezek jobban érdekelnek, illetve veszik el az időt (plusz még jönni fog pár újonc és visszatérő). De nem kaszáltam egyiket sem, majd pótlom őket előbb-utóbb. 
-
spammer
veterán
-
törölt tag
-
Ragnar95
félisten
Nekem elsőre nagyon nem jött be a befejezés, kifejezetten csalódott voltam, hogy így elrontottak egy amúgy kb tökéletes sorozatot. De utána többekkel átbeszélve, racionálisan végiggondolva a dolgot rájöttem, hogy valóban ez volt a logikus lezárás, szubjektív, érzelmi alapon viszont akkor sem jött be.
spammer: SPOILER jaja, más nem lőtt ott, a saját gépe ölte meg -
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Kultúra, művészet, média
- Sorozatok
- (kiemelt téma)
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- 100.000 ft tól elvihető RÉSZLETRE Lenovo Pro 7 16IRX9H 4090
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 - Alza élettartam garancia
- Palit GeForce RTX 4070 Ti SUPER GamingPro OC WHITE 16GB - Alza garancia 2027.11.10 - BESZÁMÍTOK
- PowerColor Radeon RX 7900 XTX RED DEVIL OC 24GB - Garancia - BESZÁMÍTOK!
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 EAGLE AX + Ryzen 7 7800X3D + Corsair 2x16GB DDR5 6200MHz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Az első évad is hónapok óta várólistán van. Nem volt időm/erőm belevágni mostanában hosszabb sorozatba, de továbbra is tervben van. Ha jól rémlik, a harmadik évad lesz az utolsó. szerk: igen, közben csekkoltam: 10 részes 3. évad lesz az utolsó.
)

Janaboy