Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigdady
nagyúr
Got finálé és az egész évad nekem 9/10. Csak igy tovabb.
Messze van a szeptember -
p87
senior tag
Nemrég kezdtem el nézni a Game of Thrones-t.
Most értem a 3x09-es rész végére és csak azt tudom mondani, hogy WTF?
Ez eléggé ütött!
Az első évad nagyon magával ragadott, ez mostanra a harmadik évad vége felé kicsit alábbhagyott, de még mindig nagyon tetszik. -
bok92
addikt
válasz
brownus #13991 üzenetére
Brooklyn Nine-Nine. Nagyon jó rendőr vígjáték sorozat.
lassúak vagytok, nem kicsit...
-
brownus
veterán
-
törölt tag
Fargo 1x9.
, mekkora rész volt ez!
-
Gyick
őstag
Tegnap másnaposan lenyomtam majdnem az egész 2.évad hannibalt ma fejezem be és eléggé megváltozott a véleményem vele kapcsolatban, egészen megszerettem várom a 3. évadot
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
aizen92
addikt
Bruzsy otthagyja a fordító munkát.
TL : DR-eknek röviden.
Mivel a Homeland 4. évad egy reboot fos lesz, nem csinálja többet.
Game of Thrones darkspellel viszik tovább kb 2016-ig.
House of Cards-ot addig csinálja amíg bele nem betegszik( ennek nagyon, nagyon örülök! )
-
S e t h
nagyúr
Szeretem a megtörtént eseményeket feldolgozó sorozatokat, talán mert ritkák és persze azzal szembesülhetünk, hogy a valóság sokszor drámaibb erejű mint egy-egy író fantáziája.
A legendás vadnyugati érából még kevesebb alkotással találkozhatunk, ott van a koronázatlan király a Deadwood és sok kísérlet, amelyek annyira nagyot nem szóltak pl.Hell on wheels.
A valós eseményeket feldolgozó sorozatok közül Az elit alakulat óta(számomra a sorozatok csúcsa) nem is nagyon találkoztam hasonlóval, de most kellő kutatás után aranyra bukkantam.A Hatfield - McCoy viszály
Az amerikai polgárháború végén járunk és a déliek oldalán harcoló Anse Heatfield és Randall McCoy oldalán kapcsolódunk be a sorozatba, akik igaz bajtársakként küzdenek egymás oldalán és mentik is meg egymás életét.
Már itt is történik egy törés közöttük, de ez még nem lenne elég komolyabb viszály kialakulásához, viszont ott van a hátország is, ahol az otthon maradottak között is érezteti magát a háború borzalmas hatása, van aki déli, van aki jenki szimpatizáns és máris tálalva van a konfliktus.
A háború végén a családfők (ki így, ki úgy hazatérve) már egy robbanásveszéllyel fenyegető közösségbe térnek vissza és elég a legkisebb szikra is, hogy lángba boruljon minden.
A két gyökeresen eltérő személyiség és a körülöttük lévő család sokszínűsége biztosítja, hogy az egymás iránt érzett gyűlölet akár a legkisebb ok, provokáció hatására drámai leszámolásokhoz vezet.Egy idő után semmi más cél nem marad, mint a szemet szemért, a vérbosszú elv alapján a másik totális megsemmisítése, ami a krónikák szerint a kiterjedt családi érintettség alapján újabb polgárháború kitöréssel fenyegetett.
A House of cards óta titkon remélem, hogy ha neves szereplő adja a nevét egy sorozathoz, akkor az olyan rosszul nem sülhet el.Nem is csalódtam Kevin Costnerben, Bill Paxtonban, de örömmel láttam feltűnni Tom Berengert és Powers Bootheot is.
A zene szintén tökéletes, egy percig sem merült fel bennem, hogy a valódi történetet nem megfelelő módon adaptálták vászonra.
Az elit alakulat utolsó mondata ütötte a legnagyobbat és ennél a sorozatnál szintén az utolsó mondat az, ami által az ember ledöbben, hogy mekkora hatású is volt a viszály a két család között.
Nálam egyértelműen 10 pontos a sorozat, aki szereti a valós eseményeket feldolgozó sorozatokat, valamint a western filmeket, az vágjon bele, nem fog csalódni, de a klasszikus pisztolypárbajos hősöket itt ne keresse.
Hatfields and McCoys Theatrical Trailer -
aizen92
addikt
-
-
KisTücsök
addikt
válasz
spammer #13970 üzenetére
Pörögni fognak majd az események rendesen.
Gondolom:
GoT
[SPOILER]
A Tyrionos szál a középpontban ugye. Aztán ott van Arya. Daenerys, aki már csinálhatna valamit. Na meg a "Mások" is feltünnek, lemerem fogadni. Ja meg a kis Stark fiú, na róla aztán tényleg rég hallottunk.Mindenkinek jut 8-10 perc. Nagy show lesz.
[/SPOILER]Aztán megint egy évet kell várni.
-
spammer
veterán
válasz
KisTücsök #13969 üzenetére
Én is nagyon remélem, főleg ezek után:
"Instead of the usual series tactic of submitting multiple episodes, the Thrones team is sending in only one entry: This Sunday’s finale “The Children,” an episode showrunners David Benioff and Dan Weiss are very proud of." -- [link]
-
KisTücsök
addikt
Én akkor megkockáztatom, hogy ma (vagyis holnap) látjuk az eddigi legjobb GoT finálét. Ez így lesz!
-
mayday00
őstag
fargo s01e09 elkészült a felirat
-
bok92
addikt
The Fall s01
Nem rajongok a bűnügyi, nyomozós sorozatokért, de ez...
Az első rész annyira nem is volt jó. Már majdnem ki is kapcsoltam, de utána.. 4 olyan rész jött, hogy már csapkodtam a gépet, hogy miért nincs több rész.
Nagyon jó sorozat. Már nagyon várom a 2. évadot!
A szereplők zseniálisak, és maga a történet is nagyszerű. Csak ajánlani tudom.
Ja és Gillian Anderson... -
horush
addikt
válasz
aizen92 #13961 üzenetére
Nem rossz film, de kell hozzá egy hangulat. Először amikor láttam, nem tetszett túlzottan, nemrég újranéztem és rájöttem, hogy nem is olyan rossz.
-
aizen92
addikt
Fargo-hoz előbb meg kéne nézni a filmet?
-
KisTücsök
addikt
Entourage s05 e05
Ezt külön kiemelném.
Nagyon adta ez a rész. (aki nem tudná így, hogy melyik: a gombás...)
s03 és 04 is jó volt. Egyre jobban tetszik.
-
törölt tag
Orange Is The New Black 2x1:
azt a kurva, mekkora rész volt ez! végre! ilyeneket szeretnék látni!
nagyon adnék már egy olyan részt is, hogy szállítás közben oldalbacsapja őket egy kocsi, maszkot húznak a fejükre és elviszik őket szöktetni. jó-jó, tudom, ez nem A szökés.
-
mayday00
őstag
Silicon Valley S01E02Idáig nagyon jó
Mikor nővel lehetnének, akkor is a programok, tűzfalak, szerverek a téma
-
tonyrulez
őstag
Végre vége a vizsgáknak, kezdhetek darálni
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest