Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Sorozatokkal kapcsolatos gyakori kérdések és alapvető tudnivalók.
Mi az a "SPOILER", miért van szükség a spoiler jelzésre / formázásra (spoiler gombra)?
Spoilernek számít a cselekmény részleteinek vagy egészének a leírása. Különösen fontos a spoiler jelzés, ha valami váratlan, megdöbbentő fordulatot, eseményt stb. írunk/lövünk le (például: XY szereplő meghalt), mert nem szeretnénk elrontani mások szórakozását.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
Office (US) (SP?): most épp Nard Dog a regional manager, Michael vissza fog térni vagy ez a maradék 2 évad nélküle fut le?
4 8 15 16 23 42
-
törölt tag
Junkien jönnek 20 percenként az új sorik infói. NBC 2 ugyanolyan sorit is indít. Ennek semmi értelmét nem látom.
-
KisTücsök
addikt
Ezt a Fargot van értelme elkezdenem, ha a filmet nem láttam?
-
.LnB
titán
válasz #54715584 #12902 üzenetére
Most olvastam az eddigiekből ez a kettő érdekel:
Mission Control - '60-as évek... NASA, ez kell. Igaz női főszereplő, de ez jó lesz!
Unbreakable Kimmy - Ellie Kemper (The Office) Ennyi elég is, Ellie jó volt az Office-ban is.
(#12901) tonyrulez The Office dara van? Imádom azt a sorozatot, az egyetlen eddig amit kétszer néztem meg. (jó másodjára még csak a 8.évadig jutottunk)
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz tonyrulez #12911 üzenetére
Igen kár érte, de ne félj a színvonal nem fog romlani. Bár az utolsó évadra megkomolyodnak kicsit a dolgok.
Meg is hallgatom gyorsan youtube-on Michael bucsúdalát!„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
spammer
veterán
válasz KisTücsök #12905 üzenetére
Van, de a film jó (H. Macy zseniális), úgyhogy érdemes megnézni. Továbbá hasonlóan kezdődik a sorozat is, és utána is vannak "kikacsintások" a filmre, vagy hasonló jelenetek (pl. a 4. részben is volt).
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
gyuromoj
veterán
New Girl S03
Voltak benne jó részek, főleg a Prince-s (E14). Talán az zavart hogy nagyon erőltették Nick és Jess kapcsolatát. Többieknek is voltak jó pillanatai.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
A TBS berendelte a Cougar Town 6. évadját, és ezzel egyben kaszálta is a sorozatot. 13 rész.
Remélem kap egy méltó lezárást a csapat.Amúgy a Dracula-t, nem karolhatja fel valamelyik csatorna? Mint azt tették a Cougar Town-al is?!
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Értem. Köszönöm. Majd akkor pótolom a filmet, meg majd elkezdem a sorozatot.
Kéne egy-kettő, amit hetente nézek. Ez meg most kezdődött el. Még a Hannibalra gondoltam, de ugye ott már lement két évad. Persze azért elkezdem.
Új GoT rész milyen lett? imdb-n felpontozták.
[ Szerkesztve ]
-
Rx
aktív tag
válasz callmeakos #12841 üzenetére
Most jutottam el eddig a hs.-ig és nagyon örülök neki.
keep it simple! "Régi rendszer: Rx felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!"
-
gyuromoj
veterán
Hannibal S02E11
Megy a kavarás rendesen.
-
Bad Pritt
félisten
Almost Humant lelőtték 13 rész után... Ez a Fox egy nagyon retardált csatorna.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
tPedro_
őstag
válasz #57919488 #12920 üzenetére
Spoiler:
Amire kivancsi lennek, hogy a hust honnan szerezte, amivel atverte Hannibalt? Es milyen hus volt? Mert Will nyilvan nem fog embert enni, viszont Hannibalbol kineznem, hogy felismeri, ha nem azt eszik. Beszelgettek is ugye a hus izerol, allagarol.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
WTF Fox?
Bizonytalan a sorsa: Kitchen Nightmares, 24: Live Another Day
Most indult az utóbbi de már bizonytalan? Mivan?
szek:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
A 24 nem WTF. Megmondták előre, hogy a nézettség fogja eldönteni berendelik e a folytatást. Gondolom nem 3-4rész után akartak dönteni. Bár lehetne. De ez van.
Gotham-ért szorítok, hogy jó legyen.
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
.LnB
titán
válasz Bad Pritt #12926 üzenetére
Buffy volt az igazi! (abba is volt démon)
(#12929) orichalcos Mai fejjel lehet nem tudnék már egy részt sem végignézni, de mikor adta valamelyik csatorna itthon akkor néztem. De az jó rég volt már.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Keresek valami sorozatot a Vikings es GoT-hoz hasonlo temaban.
Van meg valami ilyen felhozatal?[ Szerkesztve ]
-
attiati
veterán
orphan black-hez van valami normális felirat, amit nem kell 2 percenként újraidőzíteni?
nem gondoltam volna, hogy bugyi nélkül látom a csajt az első részben
[ Szerkesztve ]
-
spammer
veterán
GoT 4x06
Uhh, durva jó volt ez rész. IMDB 9.8 éppen. Cogman+Sakharov ezt összerakta.
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na ez érdekes lesz. Egykamerás, egyszereplős sorozat? WTF?
THE LAST MAN ON EARTH
Készítő: Will Forte
Szereplők: Will Forte
Várható indulás: 2015. mindseasonSztori: Egykamerás komédia. 2022-ben játszódik és arra a koncepcióra épül, hogy egyetlen ember van életben a Földön, aki megpróbálja a legtöbbet kihozni a helyzetből, miközben azért további túlélők után kutat. Ez azt jelenti, hogy országjárása közben mindent megtesz, amit a hétköznapokban nem szabad, a Fehér Házban alszik, ha épp úgy adódik, oda parkol ahova akar, a legdrágább műalkotásokat akaszthatja a falára. És persze reménykedik abban, hogy találkozik egy másik túlélővel. Lehetőleg egy nővel.
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Most olvastam, hogy megy a Comedy Central-on The League! Aki szereti is egy kicsit az NFL-t annak kötelező! Még az NFL-es téma nélkül is kimelkedő sitcom!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Hol vannak a kocsik?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
.LnB
titán
Engem már most megfogott. Súlyos figura lesz az az egy szereplő Én sokat nevettem már ezen a traileren is. Remélem jó nagy ökörség lesz!
Kimondottan pozitív a FOX-tól, hogy ilyen egyedi koncepciót be mer ptóbálni.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető. A használatával kapcsolatban olvasd el a téma összefoglalót az oldal tetején!
● Ha spoilert észleltek egy hozzászólásban, akkor a moderátoroknak tudjátok jelezni a modkerben. Linkeljétek be a problémás hozzászólást és írjátok le, mit kellene spoilerbe tenniük.
● A topicban tilos a warez mindennemű formája!
Ennek értelmében nemkívánatos témák:
- filmek, sorozatok torrent- és egyéb letöltőoldalakon való fellelhetősége
- ki, mit, hogyan, mikor, milyen minőségben warezolt magának
- a különféle release-ek, illetve az azokat készítők munkásságának kitárgyalása
- másolási és egyéb védelmek kikerülése, rip-készítés, letöltött tartalmak konvertálgatása, szerkesztése
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- RODE NT-USB kondenzátor stúdió mikrofon
- RODE NT1-A nagymembrános kondenzátor stúdió mikrofon
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- BOSS GT-1 Gitár multieffekt effekt processzor
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest