Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Szólánc.
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT.hu
Router gondok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
-
Anubris
őstag
válasz Gubek-Einste #26251 üzenetére
Mire gondolsz pontosan?
WPA2-AES kódolás.
-
Topikgazda
-
Locsi
senior tag
válasz Intruder2k5 #26250 üzenetére
Reset megvolt, ugyanaz a kb 40dBm-es különbség. Még van egy hónap gari, megy vissza.
[ Szerkesztve ]
-
Anubris
őstag
-
Topikgazda
-
Anubris
őstag
válasz Gubek-Einste #26257 üzenetére
-
Topikgazda
-
clorid
csendes tag
Felhívtam a Telekomot, hogy mondják meg náluk rossz valami vagy nálam. Annyit mondtak, hogy a modemig eljön a 10mb, de szakadásra utaló jelek vannak. Elvileg csinálnak valamit, viszont szereztem egy külön modem és routert közben. A sebesség ugyan az mint az én modem-router kombómnál. Nekem ez van: [link] Tehát hiába mondják hogy nálam van gond, a 10mega tuti nem jut el már hozzám. PC egyébként vírusmentes, erre én is gondoltam és csekkoltam. A kábelt cseréltem, így azt is kizártam. Most megvárom a holnapot, hogy javítják-e a hibát és akkor javul-e a helyzet. Köszönöm szépen az eddigi segítséget, a pingelés nagyon jól jött!
-
Ulf
tag
Sziasztok.
Router reset után próbálom újra beállítani az internetet de nem sikerült. Linksys E900-as router + kábeles digi net (nem LAN).
Korábban simán ment minden, plug and play módon. Feltelepített a szoftvert és minden ment simán. Most is települ szépen, a router működik is tudok rá csatlakozni, de nincs internet.
Van valami ötletetek?Köszi
-
MODERÁTOR
-
Ulf
tag
válasz Intruder2k5 #26263 üzenetére
Szia.
Köszi a gyors választ.
Ezeken valamint firmware frissítésen is túlvagyok már. -
MODERÁTOR
-
Ulf
tag
válasz Intruder2k5 #26266 üzenetére
Igen.
A net rendben van, ha a modemből direktbe a gépbe kötöm akkor rendben van net.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ulf
tag
válasz Intruder2k5 #26268 üzenetére
Nem, sajnos.
-
MODERÁTOR
-
Ulf
tag
válasz Intruder2k5 #26270 üzenetére
3rd party firmware nyert DD-WRT
Köszi a segítséget -
Topikgazda
-
ACE-
addikt
Nekem van egy TL-WDR4300-as routerem, meg van egy DIGI-s ZTE ZXHN H298N routerem. Be szeretném valahogy ezeket állítani ideiglenesen úgy, hogy UPC Wi-Free-re kapcsolódik az egyik, a másik pedig megosztja a netet Wifin, és LAN-on. Megoldható ez ezekkel vagy kell hozzá még valami? Köszi
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
félisten
Netgear WNDR3700v2 - eldobálja a netet terhelésre, 5GHz akkor sincs ha be van kapcsolva. Kapott dedikált 12V5A-es új tápot próbára, nem jó. Van még ötletetek mit kezdjek vele? Reset miegymás nem segít. Nagyon sokat ment már.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
pleomax18
csendes tag
Üdv !
Van egy TP-LINK WR741ND routerem, ami össze van kötve egy UPC zhone-os modemmel. Mostanában előjött egy olyan anomália, hogy a 10 megás netemből hitelen 1 mega lesz. Ha resetelem a modemet, akkor megint visszáll 10 megára, kb. egy fél napig jó is azután ismét lekorlátozódik. Valamint néha magátol eldobja a netet.
Ha valaki találkozott már hasonlóval és tudna segíteni azt nagyon megköszönném ! -
félisten
Egy router memóriája (RAM) mitől telítődik lassan meg? Napról napra egyre több a foglalt százalék. Mutatja, de nem tudom miért és mi lesz 100-nál.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
user12
őstag
válasz Kolondrum #26283 üzenetére
A router operációs rendszere foglalja le jó részét.
A gyarapodás oka valószínűleg az, hogy a bekapcsolás óta már sok útvonalfrissítés érkezett és megnőtt a routing tábla (táblák). Esetleg a napló adatai is helyet kaphatnak itt, ami az idő múlásával szintén szaporodnak.Rendszergazda vagyok....ha röhögni lát, mentsen
-
kék ördög
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a következő problémával szembesültem.
Van egy Samsung Galaxy 5 tablettem ami kapcsolódik a Wifihez, de a weboldalak nem töltődnek be. Mindig azt írja ki, hogy "Hálózati hiba." Ellenőrizze hálózati beállításait."A tablettel más helyeken semmi gond, simán meg minden, ezért gondolom, hogy a Wifinél lehet a gond. A Wifi egy Asus RT-N12+
Persze lehet, hogy a következtetésem hibás. A wifi egy asztali PC-vel van összekötve, amin gond nélkül fut a net.
Segítségeteket előre is köszönöm.
-
lezerkard
csendes tag
Helló!
Nan egy TL-WR841N routerem.
Az a gondom vele, hogy nem tudok vele normálisan multizni.
A UbiSoft által kiadott Assassin's Creed multik nem mennek rajta. A Ubi pontokat sem kapom meg ami megint csak gáz. Mindig azt írja ki, hogy a szerverek nem elérhetőek, próbálkozzak később. Az extra menü pontoknál is ezt írja és a barát listámnál is ezt írja. Másnál működik a multi, szóval nem a szerverekkel van a gond. Nekem még a multinak a menüjét sem hozza be.
Megnéztem a router BIOS-át. Frissítettem is egymaira. 1.8-as verzió a routerem.
Nem segített rajta.
A forwarding menü pontnál virtual server, port triggering van. A virtual serverhez írtam be a Ubi által kapott port számokat, de nem jött be. nem működött. A port triggering meg valahogy nem ide tartozik szerintem.
Kértem máshol is segítséget, találtam olyan oldalt is ami pontosan leírja, hogy mit kéne csinálni, de nem működött. A win7 tűzfalát is megnéztem, de minden engedélyezve van. A steam is a uplay is a játék is, minden ami kell, de még sem megy a multi és most tanácstalan vagyok.
Mit kéne tennem? Új routert vennem? -
Topikgazda
-
kék ördög
csendes tag
válasz Gubek-Einste #26288 üzenetére
Egy gyors internet kapcsolatot hoztam létre. Nem írtam sehova semmit.
-
Topikgazda
-
lezerkard
csendes tag
válasz kék ördög #26289 üzenetére
Wifit nem használok.
A forwarding menürészben a virtual server-hez írtam be a ubi által kapott port számokat.
Amik itt vannak:
http://forums.ubi.com/showthread.php/640370-Assassin-s-Creed-Brotherhood-PC-Connection-issues-Forums
De nem jött be.
Service Port: 12000
Internal Port: semmit nem írtam
IP Adress: Ide az IP-met amit az ipconfigban néztem ki.
Protocol: All
Status: enabled
Common server port: hagytam úgy ahogy van
Mit szúrtam el? -
kék ördög
csendes tag
válasz Gubek-Einste #26290 üzenetére
OK. megoldottam.
Leírom a megoldást, talán másnak is segít.A router beállításainál rámentem a "Hálózati térkép" menüpontra. Itt előhoztam a 2 kliens állapotát jelző ablakot. (Kliensek). Az egyik ugye a tablet, a másik az asztali PC. A tablet kliens profilján az IP cím melletti kis lakatra kattintottam vagyis bezártam a lakatot, majd újraindítottam a tabletet és ismét csatlakoztam a wifihez.
Működik.
Érdekességképpen a lakatot ismét kinyitottam és továbbra is van internetkapcsolat.
Hogy ez miért segített azt nem tudom, de ettől javult meg.
-
Marcell2002
csendes tag
Sziasztok!
Mivel elkavarodott így ideírom még egyszer:
Az a kérdésem hogy: Szeretnék egy hot-spotot is sugározni a TL-wr940nd routeremből. Dd-Wrt találttam hozzá azt hogy elvileg lehetséges viszont alatta nem volt letöltés link.
Honnan tudnék szerezni ilyen frimwaret?Megoldom!! :)
-
MODERÁTOR
válasz Marcell2002 #26293 üzenetére
Szia!
Ha jól tudom, Gargoyle-ban is van Guest Network support.
-
pleomax18
csendes tag
válasz user12 #26282 üzenetére
Azt hogy tudom megnézni ?
Illetve észre vettem azt, hogy kb 1-2 naponta 5 perce megszakad a kapcsolatom, azután visszaáll, és utána tapasztalható a drasztikus lassulás, addig, ameddig nem nyomok a modemen egy reset-et.
mezis : Soha nem használtam ilyen UPC Wi-Free-t.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
pleomax18
csendes tag
Még nem ! Először azt hittem, hogy a router-el van a gond, így kihúztam, de anélkül is fenn állt a hiba.
Jövőhéten majd rájuk csörgök, mert már nagyon idegesít a dolog !
Köszönöm a segítséget mindenkinek ! -
István12
újonc
Üdv!
Van egy olyan gondom,hogy routeren keresztül kapom az internetet.A gépemen ezt érzékeli is van internet.Tudok fbzni stb...De a ts illetve a skype nem működik mintha nem volna internet.Ezt oldalnál is csinálja mint pl a freemail(Ezt írja:A kapcsolat időtúllépés miatt megszakadt)A hálózaton belül mindenhol működnek ezek a dolgok csak nálam nem.Mi lehet a gond?[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BestBuy topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 3D nyomtatás
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest