- Fórumok
- Hálózat, szolgáltatók
- Router gondok
- (kiemelt téma)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- potyautas: Sára és a párja.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2016-04-10 12:39 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mezis
félisten
-
mezis
félisten
-
Essejó
veterán
-
Kolondrum
félisten
-
Kolondrum
félisten
MR70X összefsta magát. Állítgatni próbáltam a sávot, a csatornát. Egy idő után mindenre azt írta elvégezve, de valójában semmi nem történt. Hard reset után újra beállítva most jó. Hogy én mennyire rühellem ezt... Netgear WNDR3700V2 volt az utolsó router ami nagyon jó volt a Xiaomi előtt. Ő elfáradt:( 1043ND egy hét után ment kukába folyton dobta a netet.
Az első Dlink DI-524 is elfáradt, az is mint a Nergear tönkre ment. -
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
kali
legenda
-
scabi78
senior tag
Teljesen igazad van, én is azt tervezem, csak még nem döntöttem el, hogy melyiket vegyem meg és a jelerősítőt most lőtte be a sógorom, mert nekem nem sikerült. Ha most veszek újat, akkor a jelerősítőt nem tudom használni fél évig, akkor jön kb. a rokon aki beüzemeli.
A milyen routert vegyek topikban ezt a kettőt ajánlották 10k alatt: Asus RT-N12 vagy TP-LINK TL-WR841ND
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
user12
őstag
A router operációs rendszere foglalja le jó részét.
A gyarapodás oka valószínűleg az, hogy a bekapcsolás óta már sok útvonalfrissítés érkezett és megnőtt a routing tábla (táblák). Esetleg a napló adatai is helyet kaphatnak itt, ami az idő múlásával szintén szaporodnak. -
mezis
félisten
-
Multibit
nagyúr
-
Gubek-Einste
Topikgazda
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
brown26
tag
Hibaüzenet nincs, "Ez a weboldal nem érhető el" ennyi van csak.
Próbáltam a 192.168.1.1-et és a routerlogin.net-et is, de semmi.
Így van összekötve
A kék a modem, sárga a tv a szürke pedig a gépbe megy -
Kolondrum
félisten
-
Gubek-Einste
Topikgazda
Az 5 GHz-s wifi-nek kisebb a lefedett területe mint a 2,4-esnek de cserébe gyorsabb és más hálózatoktól zavarmentesebb kapcsolatot tud biztosítani.
Mi a két router pontos típusa?
Milyen környezetben (falak száma/anyaga, távolságok) van használva?
Milyen eszközökkel lett tesztelve?
inSSIDer3/Wifi Analyzer mit mutat? -
Gézengúz
addikt
-
Kolondrum
félisten
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Tápellátás lesz az, vagy az adapterben, vagy a routerben felpúposodott kondik vannak, csere, és lesz megint pár éve... Szerintem!
OK, nem kötelező az 5GHz, nekem van de nem használom, csak írtam, hogy ezt nem árt tudni előre, nehogy később jöjjön a döbbenet, hogy nem dual band a vas.
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Multibit
nagyúr
-
Multibit
nagyúr
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
-
Intruder2k5
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Trollok komolyan
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Assetto Corsa Rally
- Le Mans Ultimate
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- S22 ultra 512/12
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- iMac Pro 27" 2017, Xeon W-2191B 18 core, 64 GB RAM, 8 GB GPU, 1 TB SSD - 27% Áfás (0441AB)
- AKCIÓ! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- LG UltraWide UltraGear 34GN850P-B Monitor! 3440x1440 / 160Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Gubek-Einste