Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
FerNandor
őstag
válasz pictigjis #39900 üzenetére
köszi. és ezt hol tudom kideríteni, hogy milyen regisztrációm van? kb 15 éve regisztráltam, fogalmam nincs már.
szerk.: ahogy látom, itt a regisztrált cím lesz a döntő. És ha az magyar, akkor elvileg nem lehet revolutra utalni.
[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
g@bo
nagyúr
200 eur felvét mellett levont a revo 30 eurócentet, méltányos alapon.
nem sok, de nem is ingyenes. tényleg, hol van a fordulónap a kp felvétet illetően?
-
noorbertt
őstag
válasz bigdady #39909 üzenetére
Csak a poén kedvéért
Van [meghívóm] a Wise-re -
tobias40
veterán
A revo számlámról hogyan is tudok ingyen átteni pénzt takbankos vagy unicredites számlára?
Simán utalással,megadom a taknankos vagy unicredites számlaszámomat és ennyi?
Ha igen mennyi idő alatt lesz az összeg számlámon? -
tobias40
veterán
válasz bigdady #39915 üzenetére
Köszönöm!
És ez így ingyenes,igaz?
Hétvégén is?A cél az hogy a takbankos számlámró ingyen helyezzem át a pénzemet az unicreditesre mert vszínű hogy a takbankosat megszüntetem...
A takbankról természetesen kártyás vásárlásként töltöm fel a pénzt a revóra,nem utalással![ Szerkesztve ]
-
válasz tobias40 #39916 üzenetére
Akkor lesz ingyenes, ha magyarországi lakcímed van, de gondolom ezzel nem lesz gond. És a forint utalások Revolutról magyar forint számlára jó pár napba kerülnek, erre készülj fel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
-
Somatom
veterán
válasz tobias40 #39920 üzenetére
Persze, hogy ingyenes, mivel hétvégén nincs utalás. Múlt pénteken utaltam és hétfőn jött az üzenet, hogy elindult a pénz.
Amivel jól meg is szivattam magam. Gondoltam, az Erste -től veszem fel a Forintot, mert ugye 150 ezerig sarcmentes. Gondosan, a fordulós keretet figyelve feltöltöttem az Eurót Revora, átváltottam Forintra és visszautaltam. Ma bedugtam az Erste kártyát és felvettem a pénzt. Aztán jutott eszembe, hogy a q..va kártyát elfelejtettem átállítani Forintra, úgyhogy a kp -t az Eurósról váltotta az Erste. Persze, itt nincs Gbit.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
aktív tag
Lehet vhogy exportálni a tranzakciókat? saját elemzésre
-
zerodot
aktív tag
válasz mastodon #39923 üzenetére
Igen, de talán csak pénznemenként külön-külön. Megnyitod az adott zseb részleteit (zászlócska), és ott felül a második (angol verzióban) a Statement. Lehet pdf-ben és excelben kérni.
Szerk.: ja ott a Statement képernyőn aztán ki tudod választani a pénznemeket is, úgyhogy kérheted az összeset is egyben.[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
Sziasztok. Mostanában több emailt is kaptam azzal kapcsolatban, hogy megszünik a betéti számla, és folyószámla lesz helyette. Namost nem vagyok nagy bankos, nem igazán értem ezeket a szakszavakat, nézzétek el, de ilyenkor nem névre szóló rendes számlaszámot kellene kapnom (úgy mint bármelyik banknál), a gyűjtőszámlás megoldás helyett?
-
Qtyii
tag
válasz dredjudge84 #39926 üzenetére
nem..ingyen akarjuk
A váltásért egyébként úgyis fizetünk.
ja és a premium is fizet majd még pluszban? mert az meg nettó pofátlanság -
dredjudge84
őstag
Aha. Bezzeg az itthoni bankoknak el van nézve, hogy szednek éves kártyadíjat, aztán ők szarabb árfolyamon váltanak mint a wise. Ez nem pofátlanság? Sőt az utalás is sok esetben drágább. Prémium wise-on nincs.
Egyébként ha nem lenne egy itthoni banknál sem számlád (de gyanítom hogy van), csak a Wise, akkor még esetleg elcsúszna az okfejtés, de így nem. Bár ha jobban belegondolok akkor sem, mert a 800 Ft-ot ha leosztod 12-vel, annyi lenne kvázi havonta a költség, ami nagyon is baráti.
[ Szerkesztve ]
-
Qtyii
tag
válasz dredjudge84 #39929 üzenetére
oké, de itthon is van ingyenesnek mondott számla: Gránit digitális pl ... semmi havidíj!!!
ott igaz van kevés kártyadíj, de van hazai betétbiztosítás is, és betétlekötésre 9%!!-ot ad, de az 1 hónaposra is 5%!-ot ....nos ez úgy gondolom bőven kitermeli az éves kártyadíjjat (kb 3000-4000 huf-ot)
csak 50000Ft-ot kell lekötni és már ingyenes és magyar számla betétbiztosítással!!![ Szerkesztve ]
-
-
bigdady
nagyúr
válasz dredjudge84 #39932 üzenetére
Csak 3000 Ft utalás 80 Ft… Vagyis 2%
Kartyas kp felvét meg 0.6%… -
Krethx
aktív tag
válasz bigdady #39936 üzenetére
Mai helyzetben forintban nem jó tartani a pénzt. Csak azt amit egy hónapban elköltünk. Ha csak 10 évet végignézzük folyamatosan gyengül. Itt egy alternatív megoldás:
#32996 OliverdaMac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
axioma
veterán
válasz bigdady #39939 üzenetére
Ha folyoszamlat [kulon termek] nem akarsz akkor csak a devizaszamla feltetel nelkul 0 Ft/ho
A 400e meg nem kell jovedelem csak jovairas legyen, asszem jelenleg 3 reszletben szoval fizu -> kartyaval revo -> utalas raiff nehany nap es eleg a 200e [persze mashogy is lehet pingpongozni csak revo topikban ez logikus] -
Krethx
aktív tag
válasz dredjudge84 #39940 üzenetére
Tudom. Csak egy alternatívát írtam le. Nálam Revolut + Wise van napi használatban. Gránit Bank is van de nem használom semmire.
[ Szerkesztve ]
Mac mini M4Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest