- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
vmarci21
tag
Nem lehet készpénzt befizetni
Amúgy lehet, ha benne vagy a véletlenszerűen kiválasztott felhasználók csoportjába, akik számára elérhető ez:A készpénzbefizetések esetében 2,5%-os díjat számítunk fel. A befizethető összegre a következő limitek vonatkoznak:
290 000 Ft/befizetés
290 000 Ft/naptári hó
1 900 000 Ft/naptári évhttps://help.revolut.com/hu-HU/help/adding-money/cash-deposits/
-
DRB
senior tag
Igen, úgy van ahogy írod, én is küzdöttem ma megint vele, de most nem vártam meg, hogy korlátozzon újra egy napra. Böngészővel beléptem(korlátozott hozzáféréssel, kb. öt percenként kidobált, stb., de az ügyfélszolgálatot elértem szerencsére), aztán rögtön ügyfélszolgálat, kértem élő ügynököt vagy mi a fenének nevezik, némi üzenetváltás után kért képet papírlalappal, felirattal, úgy ahogy tegnap elött is, na bázzeeg, megint kezdődik a buli, de rögtön az első képet elfogadták(valahogy már nem is volt gond, hogy régi az android), és utána azonnal be is tudtam lépni a telómról is, úgyhogy most már okés minden, egyelőre.
-
-
azbest
félisten
régebben volt, hogy itthoni hír kapcsán kíváncsiságból rákerestem, mennyire ferdít a média, megtaláltam a bíróság oldalán a tárgyalás dokumentumát. Le lehetett tölteni. A tanúk neve fekete téglalappal ki volt takarva. Képként rátéve a szövegre. A szöveg kimásolható volt, ott voltak a tanúk nevei...
-
zerodot
aktív tag
Ezt honnan veszed?
Magyar idő szerint péntek 22:00 és vasárnap 23:00 között van hétvégi felár:
Weekend mark up fees
All customers, regardless of their plan, will be charged a 1% fee on all exchanges made on the weekend between 5pm Eastern Standard Time (EST) Friday and 6pm EST Sunday. -
nggabi
félisten
az nem a kp felvételi limit?
Hétköznapokon a Premium, Metal és Ultra csomagokban korlátlanul lehet plusz díj nélkül devizát váltani. Ha ingyenes Standard csomagban vagy, akkor hónapfordulóként 350 000 ft-ig vagy ezzel megegyező deviza értékig tudsz díj nélkül váltani, efelett 1 %-os díja van hétköznaponként a váltásnak.
-
Ka_
csendes tag
Érdekes, a PayPal meg kb. bármi más szolgáltató elfogadja, ha feltöltöm a doksit. Meg nem szopatnak azzal, hogy századszor is selfie-t kérnek, miután már elfogadták és továbbengedtek, ugyanabban az időben, ugyanarról a telóról. Mindegy. Az, hogy 2025-ben ott tartunk, hogy nem lehet egyszerűen megoldani egy ilyen fél perces dolgot, az szánalom. Évekkel ezelőtt, mikor regisztráltam, akkor gyorsabban és egyszerűbben ment. Ezek szerint azóta valahogy visszafele fejlődött az azonosítási algoritmusuk.
-
freelancer68
tag
Nem neked kell ezzel foglalkoznod.
Egyszerűsített vagy "egyablakos" bankváltási eljárásAmennyiben a feltételek teljesülnek, az adatok átadását követően a korábbi számla megszűnik, és a rajta lévő pozitív egyenleget átutalják az új számlára.
-
z67
őstag
Nem tartok pénzt a folyószámlámon, de ha tartanék, akkor lenne megoldás. Mindent hitelkártyával fizetek, már csak a visszatérítések miatt is.
De kurva világ van, akinek nem fér bele a minimális kényelmetlenség, az nyilván fizet. Nekem amúgy folyószámláról csak a közös költség megy, így nem nagy dolog a bankváltás. A csoportosok is a hitelkártyáról mennek, az pedig több mint 30 éve ugyanaz, bár vagy 5x eladták a bankot a fejem felől. Dunabanknál kezdtem és fel sem tudom idézni mi minden volt már.
-
Janou
őstag
Meghívás után regisztrálnia kell, rendelnie kell fizikai kártyát, pénzt kell rá felöltenie és 3x vásárlásonként legalább 1250Ft-ért vasárolnia kell. Utána azonnal jóváírják a pénzt a küldő számlájára. Ha jól emlékszem erre talán 1 hete van.
Csak gondoltam leírom hátha érdekel valakit.
-
Noxy
veterán
Ha MÁK-ban megvárja, nem adja el idő előtt az €-t, pozitív lesz az egyenlege. Semmi nem lesz rohadt drága, főleg nem az utalás.
Még ha idő előtt el is adja még akkor sem bukik annyit, mintha bármelyik magyar banknál bohóckodna az € számlával, kártyával.
MÁK-ba is csak a befizetés miatt kell csak bemenni. -
-
YxVs
senior tag
-
-
Uher
aktív tag
Megegyszer, mpl automatan ez vmi bug vagy feature. Jartam mar igy is en. Telefonnal lecsipantottam a kihelyezett terminalon, es kerte a pin kodot, ami a virtulalinal ugye nincs. Garmin paynel, meg valoban keri az oran a pin kodot felvetel utan elso hasznalatkor, de az a garmin pay pin kodja, nem a virtualis revolut kartyae.
-
teptep
senior tag
A gugli azt az oldalt dobta ki elsőnek. Csak 6 karaktert fogadott el. És hablatyol valamit, hogy ez csak demo verzió, de van fizetős verzió is.
A [developer.mastercard] felületen ellenőrizve: 53545640
Card Network: Mastercard
Acceptance Brand: DMC
Issuing Country: Hungary
Issuer Name: Revolut Ltd
Product Code: MDH
Card product: WORLD DEBIT EMBOSSED
Jó. Akkor az Erste szerint ez miért "a külföldi kibocsátású bankkártya"?
És miért váltott angolra az ATM felülete?
Megkérdezem az Erste ügyfélszolgálatot - hátha sikerül véletlenül valami értelmesebb fazont kifogni. -
-
Köszönöm a gyors választ!
Személyre szabott? Akkor sanszos, h én rossz pozícióból indulok. Ezer éve van náluk számlám, viszont eddig többnyire alvó módban volt.
Első körben 15k euróra gondoltam, ez vajon már soknak számít? És mi történik ha nem fogadja el az összeget, másnap újra próbálkozhatok?
-
pictigjis
őstag
ki ne találjuk már, hogy ez csak az otp-vel történhet meg... akkor van ilyen, ha a revolut által használt közvetítők nem teljesítik azonnal az utalást. bármelyik bank esetén megtörténhet, hogy egy revolutos utalás 2-3 nap alatt teljesül. semmi köze a jelenségnek ahhoz, hogy a címzett melyik banknál van. természetesen az otp-nek van a legnagyobb ügyfélköre, emiatt tűnhet úgy, hogy több otp-s panaszkodik erre, de ez legfeljebb csak a bank nagyobb piaci részesedésének következménye
-
Luissimo
veterán
Jajaaa.
Köszi, de nem volt kevesebb összeg váltva, sőt néhány dollárral többet is váltottam.
Egyébként dollárban volt a fizetnivaló megadva, és paypal-on fizettem.
Mondjuk nettó ár volt megadva, lehet, hogy elszámoltam az áfáját.
Nen tragédia, majdcsak elköltöm másra, csak nem értettem.Köszi uram,
Legalább ezzel a modszerrel növelni lehet az ingynes kp. felvételi limitet, ha már nem szavezták meg ezek a pernahajderek a 250 000-re történő emelést.
Apropó tudtok valamit hogy a cashback visszatérités hol működik és milyen kártyával?
-
atala
addikt
Még sok évvel ezelőtt a feleségem azért kért dombornyomott mastercard kártyát a banktól, mert sok helyről hallotta, hogy volt olyan hely külföldön, ahol csak azt fogadták el.
De ez több mint tíz évell ezelőtt volt. Nekem sima kártyám van, nem dombornyomott, és eddig mindenhol elfogadták külföldön.
Nem is értem, miért fizeti a magasabb éves kártyadíjat, semmi előnye nincs.
-
z0d1AK
nagyúr
Az esetek 99%-ában évek óta nincs jelentősége, hogy Mastercard vagy Visa.
Az 1%-ban olyan helyzeteket teremthet, hogy valahol a világban egy ATM az egyik kártya típusra nem számol fel pénzt, a másikra igen. Vagy éppen valahol a világ végén az egyik kártyatípust elfogadják, a másikat nem. De ez tényleg elenyésző mértékű és nem túl sok esély van arra hogy valaki ezzel találkozik.
Egyébként ha valaki feltétlenül kifejezetten Visa, vagy Mastercard típust akar, de nem tud olyat rendelni amit akar, akkor megoldható, hogy mégis olyat kapjon, csak kérni kell. -
z0d1AK
nagyúr
A Metal a többségnek tökéletesen felesleges igazából.
Ha a matekba beleszámolja az ember, hogy gyorsan akarja a kártyát és lenullázná a 8 ezres szállítást, akkor például már a Premium is egy életképesebb ajánlat, hiszen sokkal olcsóbb mint a Metal. Persze az más tészta, hogy mind a kettő brutálisan drága, ha nem tudja kihasználni utána.Sajnos baromi sokan fizetnek elő totálisan feleslegesen magasabb csomagra. Aztán sírnak, hogy drága a hazai bankolás és a revolut is egyre drágább.
-
Orgi
addikt
Szia, köszönöm a választ, de valszeg félreérthetően fogalmaztam, nem erre irányult a kérdésem. Szóval ha szállást foglalok pl a Bookingon pl Zakopanéba, akkor én ugyan HUF-ra konvertált árat látok, de amúgy a Booking először zlotyiban próbálná terhelni a kártyát vagy mivel magyar felhasználó vagyok rögtön HUF-ban, átváltva?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest