Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskakas
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A paypal magyarnak jelzett supportja simán az usa-ból hív angolul. Engem nem ezen a számon,de nemrég kerestek.
-
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Van Paypalod? Engem ők kerestek Írországból, de csak azért mert épp írtam az ügyfélszolgálatnak és telefonos megerősítés kellett. Ha nincs semmi ilyen dolog folyamatban nálad. Akkor kamu/lehúzós hívás is lehet. Izlandról is jött már hívás, meg máshonnan is abban az időben.
Egyébként sem az Írekhez tartozunk, hanem a Litvánokhoz.
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ebben csak az ügyfélszolgálat tud segíteni, ha tud egyáltalán ezek után.
-
norrberth
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Miért?
-
snooze
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
nekem még nem vont le ezért pénzt..
-
tobias40
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Erre mondtam azt hogy ha minden utalásnál figyelmeztetnek hogy gyanús lehet akkor már mosták is kezeiket!
Nem azt mondom hogy zavar hogy szóltak,sőt néha biztos jó is csak felesleges ha mindenképpen az enyém a felelősség az utalásnál,nem az övék...Részemről befejeztem,írtam hogy csak "érdekessségként" írtam be hogy mi történt egy Montenegrói utalásnál.
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem, még benne vagyok a keretben, most újból ellenőriztem és jóval kisebb a különbség ~0,2%.
-
tatararpad
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tudtommal kb. olyan mint a CASCO vagy KGFB itthon, ha sokat vásárolsz hitelkártyával és rendesen fizeted vissza, akkor felépítesz vele egy jó hiteltörténetet, hogy jó adós vagy, ezáltal a bankok jobban és olcsóbban állnak veled szóba ha nagyobb hitelről van szó. Ez még hagyján, ami nekem nagyobb baromságnak tűnik az a dombornyomott kártyák erőltetése, imprintert pl. itthon még egy helyen sem láttam, ahol meg olyannal lehet csak fizetni, azt inkább kerülném. De a nagy vizen túl a csekkek kiállítása is nagy divat, lehet ott még él ilyesmi.
-
donat_sz
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
tavasszal Prágában, mi a revo kártyával mindent megoldottunk teljesen kp mentesen. elvétve kisebb büféknél nem volt kártyás fizetési lehetőség, de arrébb 10m-rel egy másiknál meg lehetett már újra kártyával/telefonnal.
-
Pharaoh
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az jobban védi mind a kettő felet.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
A 7€ csomagban az is ingyenes...
-
Qtyii
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én tegnap utaltam és még is érkezett pár óra elteltével
-
Qtyii
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az mi is pontosan?
-
kovisoft
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az két különböző dolog, hogy honnan küldik a termékeket és hogy milyen pénzügyi szolgáltatón keresztül történik a fizetés. Volt már itt a topikban, aki metal kártyával fizetett Aliexpresszen, és csak az EU-s visszatérítést kapta, nem az EU-n kívülit.
-
tatararpad
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha van magyar bankszámlád, akkor használd a Revolutot arra, amiben jó, a többire meg ott a hazai. Ne akarj mindent Revoluttal megoldani és nem lesz gond szerintem.
-
Noxy
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Akkor nézd meg a NAV adós listát.
Na itt az összes zárolva van, sok mással együtt, csak arról te nem
olvasol a neten.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
egy a lényeg, nem fogják "ellopni" a pénzed.
max az accountod bukod... örökre. -
dugo_
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ùgy rémlik, mintha kártyával költhető lenne zárolás alatt is.
-
4Grider
félisten
válasz
dredjudge84
üzenetére
Addig ott fog állni, amíg nem igazolod a származás jogszerűségét. A bank a zárolási okokat nem maga találja ki, ezeket jogszabályok rögzítik, a bank az eljárásrendet erre alapozza, ennek megfelelően jó eséllyel nem keresi magát halálra rajta.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
megkérdezik honnan a pénz, ha szarakodsz, becsukják az accountot , majd visszaküldik a pénzt oda, ahonnan jött.
nem az érdekli őket hova küldöd, hanem az, honnan érkezett.
engem pl 1 hónappal a tranzakciók után kezdtek kérdezgetni (értsd már rég célbaért a pénz) ebben az esetben , nyilván csak az account ugrott volna, ha nem működöm együtt. -
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hogy azonnal megjött
-
szabi__memo
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Raiffeisen
-
hedgehog
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
tudtam hogy nem úszom meg, hogy megmagyarázzátok 
Az én bankszámlámon nem ingyenes, és emiatt nem fogok másikat keresni, mert amúgy sincs rá szükségem, teljesen jól érzem magam a díjnet kebelén.Ha valamelyik szolgáltató (mint pl. korábban az ÉMÁSz) majd elhagyja a díjnetet, addigra remélem itthon is elérhető lesz a Revo direct debit, és majd jól beállítom ott
(ez csak azért, hogy ne legyen teljesen off) -
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hol ilyen hol olyan hír van igen. Nem rég még tranzakciós díj miatti emelések és egyebek voltak. Pl revo és egyéb számla feltöltés fizetőssé tétele... most meg normál utalások ingyenessé válása... Ez is csak annak jó leginkább, aki vagy oda kapja közvetlenül vagy ingyenesen utal - utóbbi esetben meg nem lényeges a wise...
Kártyás feltöltés még mindig pénzes... wise-nál. -
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Android 12-ig elég a kijelző felébresztése NFC fizetéshez max 15e.ftig, felette fel kell oldani a kijelzőt.
-
szm1225
friss újonc
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szia, természetesen folyamatosan monitorozom az Erste netbankomat PC-ről de semmi üzenet, értesítés. A kivonaton sem látszik semmi.
A chates ügyfélszolgálatot hagyjuk.... -
Casoli
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tudom mennyit kellett utalnia, de így nem tudom leellenőrizni hogy mennyi érkezett. Amit javasoltál, ott nem írja sajnos az egyenleget.
-
trouble
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Köszönöm!
g@bo :
-
zsola400
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Esetleg összeg függő lehet, 1000ft volt az utalás, kipróbálom majd nagyobb összeggel is.
-
ACE-
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kipróbálom Erste-be is, meglátjuk mi lesz.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
en meg nem probaltam, de egyre tobben irjak, hogy tenyleg valtozas volt a forintutalasoknal, mas is megkapta a forintot mostanaban akar par oran belul a citibankon keresztul
ez kedvezo ujitas lenne, meglatjuk, igy is marad-e
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Forint vagy euró?
-
madrac
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Irigyellek. Nemrég utaltam Magnet bankos számlára forintot és 3 napig tartott mire megjelent a számlán is....
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Közben észrevettem, hogy már nem a CC intézi a forint utalást, hanem a citibank. Lehet ezért lett gyorsabb az atfutasi idő.
-
bigdady
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Az hogy lehet hogy exBpBank számlára még mindig nem tudok HUF-ot küldeni...
-
Krethx
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Tudom. Csak egy alternatívát írtam le. Nálam Revolut + Wise van napi használatban. Gránit Bank is van de nem használom semmire.
-
bigdady
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Csak 3000 Ft utalás 80 Ft… Vagyis 2%
Kartyas kp felvét meg 0.6%… -
Qtyii
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
oké, de itthon is van ingyenesnek mondott számla: Gránit digitális pl ... semmi havidíj!!!
ott igaz van kevés kártyadíj, de van hazai betétbiztosítás is, és betétlekötésre 9%!!-ot ad, de az 1 hónaposra is 5%!-ot ....nos ez úgy gondolom bőven kitermeli az éves kártyadíjjat (kb 3000-4000 huf-ot)
csak 50000Ft-ot kell lekötni és már ingyenes és magyar számla betétbiztosítással!!! -
Qtyii
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
nem..ingyen akarjuk

A váltásért egyébként úgyis fizetünk.
ja és a premium is fizet majd még pluszban? mert az meg nettó pofátlanság -
Major Lion
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez am a biztositek
Mellesleg ok is Litvaniaban vannak bejegyezve… -
Noxy
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Amiről nem tudsz, attól még lehet.
-
Major Lion
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mert ott nagyobb biztonsagban lesz?
-
Kk89
friss újonc
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szia!
Mi ez számlaszám?
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
boltban lehet fizetni virtualis kartyaval, mert a telefonod feloldasa kivaltja a pin-kodot. atm-nel viszont paypass eseten is kotelezo pin-kodot megadni
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha a Curve -ben az adott kártya card currency -jénél Euro van beállítva, akkor a Curve vált, ha Forint, akkor a Revolut. A Curve -ben így állítod be, hogy milyen pénznemben terhelje a mögötte levő kártyát.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
termeszetesen nem kerdez, a terminalnak fogalma sincs arrol, neked milyen devizad van a szamladon. de arra felkeszultel, hogy ha csak eurot tartasz, minden hetvegi vasarlasod egy szazalekkal dragabb lesz?
-
Noxy
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Azt hogy vettél két fagyit a nyereségen.
Figyi aki nagy tételben ezzel foglakozik, az nem egy nyilvános fórumon álmodozik.
-
bigdady
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ha a váltásból élsz és folyamatosan ebből van árfolyam nyereséged, azt
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Fogalmam sincs.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
nem gáz, ez egész biztosan szabályos
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ezért nem kell szólnod, ezt nyugodtan megteheted. de ha devizákat odavissza folyamatosan váltogatsz úgy, hogy közben rendszeresen nyereséget is elérsz, arra megállHAT az üzletszerűség, ha véletlenül valakinek pont olyanja van. a mérték nyilván nem mindegy
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ellenőrzött tőkepiaci ügylet, tud róla amúgyis. Ha oda-vissza váltogatod a pénzt, abból fizetni kell az árfolyamnyereségért adót.
-
MasterMark
titán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Neked nem, majd a revolut szól.
-
junkhead
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ma 402, az, hogy érezhető-e attól függ mennyit váltasz.
-
bigdady
nagyúr
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ott mennyit lehet? Lehet nyitok én is.
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
A Revolut most 406,65 -ön vált, a Zen pedig 406,67 -en. 407 -nél 859 Eurot kapsz 350 ezerért, 410 -en pedig 853 -at. 6 Euro a különbség.
-
DrKapocs
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A mai várható kamatemelés (75 bázispont - ???) pár órára lejjebb viszi majd az árfolyamot, de utána vissza fog menni. Én a mai kamatdöntést megvárnám a vétellel. Szerintem, de nem minősül befektetési tanácsnak.
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Kiszámoltad, hogy az ingyenes csomagban átváltható havi 350 -ezer mekkora hasznot hozhat? Én minden hónapban váltok és tudod mikor? Amikor épp kell és tojok rá, hogy az épp 408, vagy 411.

-
Scale
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Szuper, köszi az infót.
Más téma: Ütemezett levonásoknál előfizetéseknél csak én nem találom, vagy tényleg nincs arra lehetőség, hogy automatikusan szétdobja a számlát? Csak arra találtam lehetőséget hogy utólagosan, azaz minden hónapban levonás után splitteljem.
-
Biga123
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
-
aAron_
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Oh, ez már problémásabb lehet. Akkor korlátozom EUR és USD utalásra, és akkor forintról váltással ők is jól járnak. Currency cloud-ra rákeresve már látom a problémát.
-
Krethx
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ügy nézem hogy azok az országok amiket ki lehet választani mind EU-hoz tartoznak. Pl. UK-t már nem engedi.
#39392 TrollBalint
"Mondjuk, ha jól emlékszem az ingyenes csomagban csak 1 kártyád lehet"
Lehet több is. -
válasz
dredjudge84
üzenetére
tradingview
-
st6969
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Én is így akartam "átverni a rendszert". Ugyanazt a 35kn-t felszámolta. De Curve-vel több ATM-et nem próbáltam, csak ezt. Úgyhogy végül visszadugtam az OTP-sbe a Revolutot és jobb híján elfogadtam.
Más kérdés, hogy kár volt, másnap válthattam is vissza euróra, mert sajnos 1 napig tartott a nyaralás, pici lányom olyan beteg lett, hogy csomagoltunk, és jöttünk. De Rogoznica és környéke amúgy szép hely, ajánlom. -
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
probald ki. de jo esellyel "kulfoldi" kartyara kernek dijat az atm-ek, szoval curve vagy revolut tokmindegy
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
rosszul emlékszel, a revolutom jelenleg is fut mindkét telefonomon
-
TrollBalint
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
akkor lehet azzal kevertem
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
A kérdésem arra is irányult, hogy ha fizikailag egy kártyájuk van, akkor hogyan oldják meg, hogy ha nem együtt vannak, akkor hogyan fizetnek.
axlfsi:
A helyzet az, hogy ha korábban megcsináltad volna a saját nevedre szóló kártyádat, akkor most gond nélkül maradhatna a Revo kártyád. Így viszont letiltják a Revo kártyádat, tehát (ha nem akarsz másodszorra is valami sufnituning megoldást) nem lesz más választásod, mint megcsináltatni a saját nevedre szóló kártyát

Az viszont tény, hogy 3 évig megspóroltad a társkártya díját

-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezért kell vásárláshoz is Curve -ön keresztül használni a Revot, nem közvetlenül.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ki beszél itt 4000 forintról? Milliókról volt szó.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ezt már sokszor megbeszéltük, a sepa-utalásokkal keveritek sokan, amire valóban hoztak szabályt
de a nemzetközi forintutalás nem sepa-utalás, kb. bármennyi pénzt el lehet érte kérni, csak az adott bank pofátlansága szab határt a maximum összeg tekintetében
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Sztem Ollie -ra gondolt, hogy foglalkozzon saját magával. Vagy, saját magára. Önkritika.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nem világos? A user rászólt a modira, hogy moderálja magát.

-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
én is szerencsésebbnek tartanám, ha ez a téma be lenne már fejezve, és a moderátorok bizonyos userekkel foglalkoznának inkább

-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Mi a francot kéne kimagyaráznom? 5 GBP-t kell a szállításért fizetni, és mivel 5GBP az X plan is, ezért inkább azt választottam. És mivel semmi értelmét nem találtamaz X plannek, le akarom mondani. F***-ért kell mindent belemagyarázni.
-
hedgehog
senior tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
igen, van erről infó. méghozzá az, hogy nincs minimum időszak, bármikor le lehet mondani, és a hónap végével vége.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
A kártya így is úgy is ingyenes. Az ingyenes plannél kell szállítási költséget fizetned, az X-nél nem kell, de valójában így is, úgy is 5 fontot fizetsz.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, erre írtam, hogy itt a középárfolyamot látod. A konkrét vételi/eladási árak egy kicsivel alatta/felette lesznek.
Pl. most itt 406.9 EURHUF-ot mutat.
De ha vennél eurót, akkor 407.38-ért adja, ha eladnál, akkor 406.39-et kapsz érte. -
törölt tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
csak felsoroltam pár dolgot... amúgy meg a mai világban miért ne lehetne rasszista... nem a bőrszín számít

-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nemzetközi 1 Belföldi 2
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ezt már a CC-től kérdezd, nem tudom milyen klienseik vannak még a Revon kívül. De a CC pénzváltással is foglalkozik, tehát abból is lehet forintjuk bőven.
#38114: A R gyűjtőszámlás befizetések se a CC-n keresztül mentek, az a R saját gyűjtőszámlája volt.
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
Ez még önmagában kevés lenne. Sztem amióta nincs nyilvános, belföldi számla, azóta Pistikék nem utalgatnak pénzt a Revo számlájukra. Kártyás feltöltést használnak.
-
válasz
dredjudge84
üzenetére
Igen, peer to peerként működik a Revolut, a Wise de még a Paypal is.
Annyi különbség van ezek között, hogy a Revolutnál alapból van ingyenes utalás egy bizonyos keretig, a Wise-nál nincs, de olcsó, a Paypal meg még többe kerül.
Innen van a kép: [link] -
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Hát, ha értenéd, akkor nem írnál ilyeneket, idézlek: "(...) mindegy, hogy itthon helyi utalásnak számít". ¯\_(ツ)_/¯
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Te amúgy pontosan min is pörögsz most? Mert szerintem én már nem értem.
Pont a fordítottja igaz annak, amit leírtál. Az eredeti kérdés az volt, hogy a fogadó bank nemzetköziként kapja-e és fennáll-e a veszély, hogy emiatt díjat von le. A válasz erre az hogy nem, és ki is lett fejtve hogy miért. Itt pont az a lényeges, hogy mi történik a két végpont között, és az az irrelaváns, hogy az egyik vége LT. -
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
eleg sok mindennel alatamasztottam, ahogy zerodot is
de most - szemetsegbol - jol meg is zavarlak: vajon tenyleg litvaniaban van a penzed, amikor momentan dublini fizetesi lokacioval mennek a feltoltesek?
de nehogy valaszolj, konyorogve kerlek

-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
4-el feletted irtam le, hogyan oldjak meg, hogy a penznek ne kelljen atmennie a hataron. Jo lenne ha olvasnal is, nem csak irnal.
-
zerodot
aktív tag
válasz
dredjudge84
üzenetére
A CC nagyjabol ugy mukodik, hogy minden tamogatott orszagban tart fent bankszamlakat, amik pufferkent mukodnek. Leegyeszerusitve pl. ha A kliens LT-bol utalna 100 forintot HU-ba, B kliens pedig forditva, akkor mindkettottol begyujti a 100 forintot lokalisan, majd pedig ezekbol teljesiti a kiutalasokat megint csak lokalisan. Igy nem kell nemzetkozi utalas. Persze a gyakorlatban nem 2 kliensrol van szo, hanem sokrol, sok utalassal, a CC ezeket a ket iranyu utalasokat igyekszik osszesiti, es igy minden oldalon lokalisan forgatni a penzeket.
Ugye nyilvan nem lesznek minden nap 50:50 aranyban a be/ki utalasok egy adott orszagban, szoval ha epp kevesebb menne ki, mint be, akkor nincs mibol a befele iranyt fedezni, meg kell varni, amig lesz hozza eleg likviditas a kimenokbol. Emiatt lehetnek a nehany napos kesesek, ahhoz kepest hogy a Revolut mar lerendezte a CC-vel. A CC-re kell varni, de cserebe koltseghatekony a dolog.
Szoval az eredeti felvetesedre, hogy megiscsak LT-bol indul a penz: Technikailag az a penz nem jon at HU-ba, te itt (ha sajat szamlara utaltal R-rol) egy masik magyar CC kliens "penzet" kapod meg
A tiedet pedig cserebe odaadjak valakinek LT-ben 
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
de miért akarod jobban tudni? komolyan, nem értem, de tényleg elengedem inkább. higgyen mindenki, amit akar, mit fáj az nekem

-
válasz
dredjudge84
üzenetére
"nem ülne rá a bank egy napig a pénzre"
Ha, haha, hahahahahaaaa, muhahahahaa.
Takszöv pl. mai napig szokott ezzel szórakozni, hogy nem jelenik meg majd csak másnap a pénz a számlán. -
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
ezerszer elmondtuk mar, ez egy tajekoztato grafika
-
Moleman
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
De hát pontosan ez van odaírva: több időbe telhet, amíg jóváírják a címzett számláján. Tehát nem feltétlenül kapta meg a címzett.
-
axioma
veterán
válasz
dredjudge84
üzenetére
nekem vasarnap esti kuldes ma delelott megerkezett, kb. amikor jott a revo-tol a level hogy elkuldve mar jova is irta a bankom, jott az sms
-
Moleman
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
A Revo akkor tudja utoljára, hogy pontosan mi történt a pénzeddel, mikor elutalja a CC-nak, erről kapod az utolsó emailt. Azt sosem állítják, hogy már meg is kapta a címzett, mert azt nem is tudhatják, csak azt írják, hogy várható érkezés: ma.
Ezután viszont már senkinek nincs rálátása, simán lehet, hogy épp egy CC-s Marinéni hosszabb kávészünetre megy, és elfelejt megnyomni egy gombot, emiatt késik a folyamat belföldi utalás része, és ezért kapjuk meg néha 1 nappal később a pénzt.
-
dredjudge84
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
Nekem ez azért fura. Csak azért mert amikor a reco jelzi hogy részéről kész, akkor meg minimum egy, ha nem kettő nap míg jóvá írják valójában. Ugye ő jelzi először hogy befogadta, aztán jelzi hogy elküldve a címzett bankjához majd végül hogy megérkezett a címzett bankjához az átutalás sikeres volt. Na ettől a bejegyzéstől számítva még egy két nap amíg valójában tényleg megérkezik a számlára. Tehát ha ez valóban 100 százalékosan belföldi utalás lenne, én nem hinném hogy egy napot ráülne a saját itthoni bánom. Vagy pedig a revo hazudik, és a ccloud valójában akkor utal, amikor nekem megérkezik.
-
Moleman
addikt
válasz
dredjudge84
üzenetére
De, ott van, csak mikor utalsz, akkor mindenki más forintutalásaival együtt indítják útnak délután 4-kor a Currency Cloudon keresztül.
#38067 dredjudge84
Az már az ő hókuszpókuszuk a háttérben.
De most nincsenek a helyzet magaslatán, legutóbb a hétfői utalás kedd 8:24-kor már az OTP számlámon volt, a tegnapi viszont még mindig nem érkezett meg. Pedig ugyanúgy a 4 órás gyűjtőutalással mentek ki.
#38064 ACE-
Még reménykedek, hátha.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84
üzenetére
srácok, NEM, nem indul el semmi az LT-s számlaszámodról. miután indítasz egy forintutalást, a revolut rendszere csupán továbbítja az utalási adatokat a fizetési szolgáltató partnere számára, technikailag pedig csak ez a közvetítő cég fogja elindítani a tényleges utalást a saját forintszámlájáról
tehát valójában belföldi utalás fog történni, ráadásul több munkanapos átfutással
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Hardcore café
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végre 120 Hz-es lesz az Apple következő monitora
- Célegyenesben a Yettel TV
- PlayStation 5
- OpenMediaVault
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Intel Core Ultra 7 265KF 20-Core - használt, garancia: 2028.11.17 Firstshop
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

tudtam hogy nem úszom meg, hogy megmagyarázzátok