- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: A fapados NAS tuningolása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomboy0013
veterán
válasz
gyalu 1 #52365 üzenetére
Töröltem a Google fiókomból a Revolut kártyát (nem csak a Wallet app-ból) és töröltem a Revolut app adatait is. Most már felvillan az engedély kérés. De hiába írja a Revolut app, hogy hitelesítve, továbbra is ugyanezt a képet dobja be a Wallet amit ide becsatoltam. Amúgy az app-ban a kartyambál nem jelenik meg az "Add to G Pay" felirat sem. A fiókból való kártya törlés után sem.
-
Oliverda
félisten
válasz
gyalu 1 #50500 üzenetére
Ez egy erősen fanboy nézőpont. Ha egy cég a szabályozást áthágva, vagy minimum feszegetve működik, akkor minden ügyfél érdeke, hogy a hatóságok nyomására változtasson a gyakorlatán. És ezek a cégek/bankok ezt rendszeresen művelik, elég csak a magyar bankok rendszeres bírságolásait megnézni.
-
-
törölt tag
válasz
gyalu 1 #47021 üzenetére
Én még sosem néztem meg kb. Nem ez volt a keresés célja... erre van térkép ha a táv érdekel.
Arra is kiváncsi lennék, ha megbüntet a rendőr, helyszíni bírság, kerékbilincs. Arra is van kártyás, utalásos megoldás?
"Az adott várost. Távolsági busz esetén vagy tudod a távolságot, vagy kinézed a menetrendek alkalmazásból, és távolságra veszel jegyet."
Tehát bonyolítom a dolgot, ahelyett, hogy egyszerűsíteném értem...
Legalább van kényelmi díj is?#47025) Uher
Így viszont felesleges a BudapestGO Budapesten kívüli verziója, ha mással egyszerűbben kivitelezhető. Nem értem nagyon a létjogosultságát, de hát jó... -
válasz
gyalu 1 #47021 üzenetére
Értem
Tehát
A verzió: előveszem a pénzt a pénztárcámból és fizetek a sofőrnek és utazok,
B verzió: élesítem a BudapestGO applikációt, leolvasom a buszon lévő QR kódot, majd élesítem a menetrendek.hu oldalt, megnézem, hogy milyen messze van a célállomás, a távolságot beírom a BudapestGO applikációba, elkezdem a jegyvásárlást. A bankom oldalán jóváhagyom a kétfaktoros autentikációt, ami után a bank kifizeti a jegy árát, amit a sofőrnek megmutatok és utazok.
Hát nem tudom, hogy ki választja a B verziót
-
falabu88
aktív tag
válasz
gyalu 1 #46664 üzenetére
Kínai webshop, nincs semmi opció váltásra.
@kress 178 dollár lenne a fizetendő, 181 dollár van a számlán.. Nem értem miért fointban írja elutasításnál, hogy nincs elég a számlán. Gondolom ha széfben lenne nem mutatna az összes számla teljes egyenlegnél 65xxx Ft-ot. Csak az usd meg egy kis maradék ft a számlákon.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3002, 90% Akksi
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest