Hirdetés
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
peetie1
aktív tag
válasz
pictigjis #40437 üzenetére
Nekem is kiküldte az értesítést, hogy 405 alá esett az euró, csak én azt nem értem ha az értesítőt kiküldi így (holott 432ert adta volna), akkor ha van beállítva limit áras megbízás 405re akkor megvette volna 432ert?
Egyébként az mióta van, hogy mintha este magasabb lenne a spread? Napközben olyan 0.25% este felé meg inkább 0.35 vagy még több. Ez mindig ilyen volt?
-
Jarod1
veterán
most már biztos vmi gáz van az appal, mert webes felületről megy a pénz feltöltés
-
Titilla
újonc
válasz
nort_on #40439 üzenetére
Köszönöm, korábban én is váltottam simán minden probléma nélkül, bár nincs régen revolutom.
Itt az értesítő miatt volt a bukta, amit persze még most sem értek, és még próbálkozom a megfejtéssel, talán adnak rá normális választ
Hétvégén nem dolgoznak, talán hétfőnIgen, tanulópénz, nem egy öröm, de kibírható
Ezentúl csak limites, vagy nagyon résen leszek
És köszönöm a tanácsot!
-
-
Jarod1
veterán
Miért nem tudok Rafis kártyáról rátennni?
Megnyomom az összeget ,kiírja hiba, a rafi appig el se jut a kérés.
Más is találkozott ilyennel? -
Titilla
újonc
válasz
pictigjis #40437 üzenetére
Nem tudtam a korábbi esetről.
Azok a bizonyos algoritmusok akkor menjenek a kukába, már bocs. Azokat emberek írják, én is értek kicsit hozzá, és ha egyszer rossz, akkor bármikor rossz. Vagy szándékosan működik így?Egyébként fel vagyok készülve a legrosszabbra, de azt gondolom, hogy nem árt, ha szóvá tesszük.
A váltásnál elkapkodtam, tudom. De a váltószám inverze nem mindig ugrik be az embörnek. -
nort_on
senior tag
válasz
Titilla #40438 üzenetére
Alap, hogy nem piaci ajánlatot adsz be, hanem mindig limitest, tőzsdén is. Pont azért, hogy ezeket elkerüld. Sokszor váltottam már Revolut-on, soha semmi ilyen problémám nem volt, pont a limit miatt. Az más kérdés, hogy tényleg lehet szoftver hiba is, és nem teljesül a (limites) megbízás sem, de ez szerintem extrém ritka, ha volt ilyen egyáltalán*. De olyan is, hogy olyan gyorsan mozog az ár (akár a likviditás miatt is), hogy nem tudja lekövetni. Sajnos most elég volatilis a piac, elég nagy mozgások vannak. Tanulópénz...
A másikra, GBP account > exchange és úgy add be.
*jópár éve volt ilyen eset, valamelyik brókernél, amikor 10x tőkeáttételes ajánlat nem teljesült valakinek, 50M forintjába került... 5 év elévülés előtt pár nappal érkezett neki az ügyvédi felszólítás...
-
Titilla
újonc
Köszönöm, alapvetően igazad van, de ez most szerintem irreális árfolyamváltozás, és mint mondtam, a diagramon látnom kellene. 6% 1 percen belül?
Hát legközelebb nem dőlök be nekik, de azért nem megnyugtató érzés, hogy ilyen bug van a szoftverükben. Megbízhatatlan.
Ez nem volt egy hatalmas összeg, de ha belegondolok, hogy mennyit lehet bukni egy milliós nagyságrendű váltásnál?! -
pictigjis
őstag
válasz
Titilla #40436 üzenetére
szeptemberben volt mar egy ilyen anomalia, hogy a revoluton bizonyos arfolyamok teljesen elszalltak, ki is targyaltuk akkor: egyes tozsdei mozgasokra bizonyos algoritmusok programozottan reagalnak igy. nem biztos, hogy sikerrel fogsz jarni - ha a revolut penzvalto partnere ennyit mutatott, akkor ennyit mutatott. nem automata valtas volt, hanem te magad nyomtad meg a gombot. lehetnek jo fejek, de keszulj fel a legrosszabbra
-
Titilla
újonc
válasz
zsola400 #40435 üzenetére
Igen, köszönöm, de azzal sajnos az a baj, hogy az árfolyamot nem tudtam beállítani úgy, hogy pl. font 465-nél váltson
Csak úgy tudtam volna, hogy ha 1 ft= 0,002 , ezzel meg az a baj, hogy több tizedesjegyet nem fogad el
De ha én vagyok béna és tudod, hogyan kell, akkor segíts kérlek!
A valószínű viszont nem elég! Legyen egy ilyen banknak ezer százalékos biztonsággal működő bugok nélküli szoftvere. Gondolom ezzel egyetértünk. -
Titilla
újonc
Köszönöm a választ!
Pontosan akkor kaptam én is az értesítést, 19:33 kor! Ilyeneket én is elmentettem, sőt az árfolyam mozgásának diagramját, ami mint írtam, max 5 forint volt
Egy percen belül váltottam, sajnos nem voltam elég figyelmes, és megtörtént
Reklamáltam, és ígéretet kaptam, hogy kivizsgálják
Az árfolyam változás normális, de nem 1 percen belül 30 Ft, tehát szoftverhiba
Meg is mondtam nekik, hogy ha ilyen van, akkor ez bárkivel bármikor, és hogy lehet megbízni ebben a bankban és szoftverben!
Az lenne jó, ha sokan reklamálnánk meg ezt a tegnapi esetet, talán tényleg elindulna valami vizsgálat
Köszönöm! -
kp78
addikt
válasz
Titilla #40431 üzenetére
Nekem tegnap este 19:33kor jelzett 401-et az Euró egy korábban beállított értesítő alapján.
Csak én ránéztem, h tényleg annyi-e.
Ekkor 409-et mutatott, ennek ellenére venni 432-ért tudtam volna, Eurót eladni pedig 387-ért.
De hogy honnan szedte, h 401???
Vmi Revolut hiba kellett, h legyen.
Kb. 10 perc és rendbe jöttek az árfolyamok.
Felül ezer éves, de még aktív és vszinü már soha be nem teljesülő értesítések.
-
Titilla
újonc
Üdv Mindenki!
Korábban értesítőt állítottam be angol fontra 465-ös árfolyamra
Tegnap este megkaptam az értesítőt, azonnal váltottam 100 ezer Ft értékben. Mikor megnéztem, 202 fontot kaptam érte. Ez 495 Ft-os árfolyamnak felel meg. Semmi díj, egyéb költség nem volt.
OK, hogy az eladási ár valamivel magasabb, mint a jelzett középárfolyam, de ekkera különbség nem lehet.
Megnéztem utána az árfolyam diagramot, 5 Ft-on belül mozgott az árfolyam egész este.
Volt már valakinek ilyen tapasztalata?
Reklamáció?
-
Synaptic
senior tag
Egy Revolutról indított Erste-s átutalás /iban kb mikorra ér oda.
-
csak egy gyors kerdes, biztos volt mar, de nem talalom hirtelen. miert van az, hogy osztrak szamlara utalva revolutrol szinte azonnal megerkezett a penz, de az ellenkezo iranyba (osztrak erste --> revolut) tegnap ota sem? koszi
-
tobias40
veterán
Most vettem 200.000 ft-ért eurót a revóval.
Ha belemegyek a menübe hogy mennyi limitem maradt ott meg 200.506 ft-ot mutat hogy ennyiért vettem.
Ez miért lehet?
A pénzemnél ahol a levonások vannak ott 200.000 ft levonás van.. -
Gubu0101
veterán
válasz
stingy2 #40409 üzenetére
Masra nem is jo.Mondjuk nem tudom milyen csomagok vannak a rafinal.De nekem 30-35€ dijakat szamolt egy honapra,mikor napiszinte vasaroltam a boltban kartyaval,utaltam,szamlat fizettem be.Ha nem ment ra semmi,akkor is toltogetnem kellett fol havonta par € hogy ne menjen minuszba
Most mar nem is hasznalom csak azert,mert a fizu arra megy.Nem beszelve arol,ha veszek le idekint eurot majd 2€ annak is a dija,osszegtol fuggetlenul.
-
Oliverda
félisten
válasz
Somatom #40406 üzenetére
Valamivel kevered, mert sosem kellett. A hirdetményben pedig elég egyértelműen benne vannak a kondíciók.
-
Somatom
veterán
Info.
Raffi Eurós lettem. Azt állítja az ember, hogy csak 3600Ft -ot kell fizetnem a kártyáért és ennyi. Nem kértek hozzá havi jóváírást. -
kp78
addikt
Ismerősöm a telefonjával (amin a virtuális kártyát adta hozzá apple pay-hez) fizetett egy dolgot, amit visszavitt és visszatérítést kért, amihez kérték a kártyát, amivel fizetett.
Ő rutinból adta a fizikai kártyát, de a rendszerben az eladó látta, hogy nem azzal volt fizetve, nem egyezett a kártyaszám.
Mivel a virtuális kártyát a terminálba bedugni/lehúzni nem tudták, az eladó végül elindította a visszatérítést a fizikai kártya adatai alapján.
Rendben meg fogja kapni a visszatérítést, vagy készülhet pár körre az ügyfélszolgálattal?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-32Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest