Hirdetés
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Krethx
aktív tag
Annyival kiegészítem hogy a kártyát mikor hozzáadtam nem terhelte be. (0Ft.-ot írt.) Lehet hogy amikor először fizettem az volt a terhelés. (?)
Tuomas:
Nálunk még nem elérhető. APK Downloader-t használom. Play Store linket kell megadni és letölti az aktuális verzíót. Ha frissítés jön újból letöltöd. Kizárólag free app-okat tud leszedni.[ Szerkesztve ]
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Tuomas
addikt
Ja ok, köszi, akkor nem maradtam le
Amúgy így, hogy az apple bevezette, gondolom hamarosan jön a google is, nem hiszem, hogy le akar maradni.
Szerencsére most megindult egy verseny a fintech cégek és a fizetési szolgáltatók és a bankok között, aminek szerencsére most mi örülhetünk.[ Szerkesztve ]
We were here
-
senior tag
Ha átírod a fiókban a címedet egy angol címre, és úgy hozod létre a virtualcard-ot akkor azt engedi hozzáadni az apple pay-hez.
Utána visszaírod magyar címre és megmarad.Fizikai kártyát egyelőre nem lehet hozzáadni.. bár tekintve így hogy virtual card működik nem biztos hogy sok értelme lesz azt (is) hozzáadni..
-
streng
csendes tag
Srácok!
Csak vigyázva ezekkel a trükközésekkel. Ajánlani és használni csak saját felelősségre!
G Pay nem támogatott hivatalosan Magyarországon, sem magyar Revolut kártya sehol G pay, Apple Pay alá.
Ha megy örülünk, de ne csodálkozzatok ha tiltás és ellenőrzés lesz a vége, és főleg ne panaszkodjatok rá.
Tényleg sok itt most a panasz, de jóval többen használják rendeltetés szerűen, akkor nincs tiltás. A szürke zónában meg ne csodálkozzon senki.
(a hitelkártyás visszatérítésre operálás is szürke zóna...) -
streng
csendes tag
-
vnorbi
aktív tag
Ezzel csak óvatosan, mert a HU utáni két szám nem egyezik mindenkinél (ez nem a bankot azonosítja, hanem ellenőrző szám, ami a számlaszám többi jegyétől függ). Így hirtelen megnéztem négy OTP-s takarékszámlámat, így kezdődnek:
HU79
HU45
HU28
HU56Szóval vagy a számlakivonatról kell kinézni a pontos számlaszámot, vagy lehetőleg a bank által biztosított IBAN generátorából kell kinyerni online.
-
goldister
tag
Hivatalosan nem is lehet.
De nem is kell hozzá UK kártya. Elég csak ha a virtuálisat pont akkor kérsz, amikor pont külföldi lakcímed van. De ha egyből "hazajössz" marad az UK virtuális kártya. Én így nyugodtan tudom használni itthon, sőt órával is megy. (Csak oda kell vpn)[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
válasz Krethx #12891 üzenetére
A GPay beszerzése nem gond mivel OnePlus 7 Pro-n gyárilag rajta van.
Igaz nem lehet frissíteni mert nem támogatott eszközt ír a Play Áruházban. Max rendszerfrissítéssel frissül az app.
Gondolom UK címet kell megadni a Google fiókban és megjelenik az app.
UK címmel létrehozott virtuális Visa megy is nekem.
Csak ha lehet hivatalos magyar címmel UK-s kártyát akkor inkább berendelném én is a Visa-t. -
hedgehog
senior tag
-
hedgehog
senior tag
válasz Krethx #12942 üzenetére
Átléptem, de nem láttam én sem továbbra sem.
De hagyom inkább a dolgot, annyira nem fontos, nekem működik a Pay app, a frissítésekhez majd bohóckodok a VPN-nel (bár úgyis járok külföldön párhavonta, majd akkor frissítek... most jöttem az olaszoktól, ott sikerült is)-- aka p3d3str1an
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #12969 üzenetére
Ja és ami kimaradt. Majd cím átirással igényel virtuális kártyát. Azt majd ő megcsinálja.
Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
-
Krethx
aktív tag
válasz Krethx #13002 üzenetére
Érthetőbben mert f@szul írtam.
Három kártyát használok. Egy fizikai és 2 virtuális.1-es fizikai kártya: (ATM cash withdrawal)
- ATM pénzfelvétel van (csak) engedélyezve. Amíg nem használom fagyasztva van.2-es virtuális kártya: (In-Store Payment)
- Kizárólag GPay-hez van hozzáadva. Nincs fagyasztva. (Áruházban / boltban történő fizetés.)3-as virtuális kártya: (Online Payment)
- Internetes fizetés. Amíg nem használom fagyasztva van.Mac mini M2 Pro 32GB/1TB - macOS Sonoma | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 17 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Politika
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kupon kunyeráló
- DIGI kábel TV
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Chanel Bleu De Chanel
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest