- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Megszorítások a Max előfizetésnél.
- sh4d0w: Az Oracle hack
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- vrob: 1991 - játék a PC-n
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Krethx #51342 üzenetére
Én belesetem ebbe, nálam is mínuszt okozott tegnap. De én nagyon jól tudtam november 25-én, hogy nem vonta le. Azt is tudtam, hogy valamikor le fogja. És azt is, hogy ez egy jó jogalap lesz akciózásra panasz szekcióban az ügyfélszolgálaton.
Sokan akarnak jó árakat, de tenni nem akarnak érte. Ezzel nincs is gond. Csak utána meglepődnek, mikor azt mondom, hogy 3 évre vetítve nekem havi 1639 forintra jön ki a Metal előfizetésem csak azért, mert figyelek. -
junkhead
aktív tag
válasz
Krethx #49274 üzenetére
OTP-nél alacsony bevétellel is prémium ügyfél vagy, egy telefon ügyintéződnek és mehetsz is, sok mindent megold neked, esetleg aláírni kell bemenned.
Az is gyanús, ha egy bankban nincsenek ügyfelek..
OTP árfolyam+ jobban vált Revolutnál havi 600 ezer ft-ig ingyen.
Appjuk/online ügyintézésük is jó, feleségemet tönkre teszi a CIB céges Aranykártya, random kilépteti appból, külföldön letiltja kártyáját. -
-
válasz
Krethx #49138 üzenetére
Ha pedig az Apple hibája akkor a törölt kártyákat is csak látszólag törli.
Nem biztos, inkább arra gondolok, hogy vmi adatszivárgás volt, és az
adatgyűjtés
régebb óta zajlik, viszont mivel tudják, hogy gyorsan lezárják az ilyen ügyeket, most egyszerre próbálják terhelni a (hosszú idő alatt összegyűjtött) összes kártyát. -
Hovi
aktív tag
válasz
Krethx #49135 üzenetére
Hamar jött a refund nálad. Nekem aug 25-re ígéri. Talán addig megleszek a 399Ft nélkül. Csak érdekes...
Beállítottam mindenütt az új virtuális kártyát. Microsoft, Google, de nem tudom, merjem már az Apple-nél is??? Vajon tarthat még a mizéria? Mert ha igen, s ismét kérek refund-ot, megint állíthatom átt mindenütt. -
-
törölt tag
válasz
Krethx #47620 üzenetére
Igen az feltételes (csomag), de a pénzt nem kell lekötni hozzá.
Bevezetésekor egy jó opció lehetett. Többen váltottak rá, másik Gránitos csomagról.
Cetelemnek a hátránya pedig a beutalás.
Van még a diszkontkincstárjegy opció, de az megint nem sok. Pár hónapja, hitelkártyából vettem, majd visszautaltam rá. Többet kaptam a visszatérítésre
Most nézem van Szimpla lekötött betét 1 hónapra 7,75% akciós jelleggel 2024.02.01ig.
9. oldalon olvasható.
-
törölt tag
válasz
Krethx #47447 üzenetére
De ez megint más téma, itt történt egy vásárlás, gondolom kaptál érte terméket.
Ha az történt volna, hogy hozzáírnak +75.000 forintot nem érdekelne. majd visszakérik vagy jelezni kell nekik.
De fordítva történt. Máskor is volt hasonló, másik banknál az is technikai hiba miatt nem működött, még sem kezdett utána ilyen fantom tranzakciókba, legalábbis nincs nyoma, de fedezet sem lett volna rá. Ennyi erővel utólag a pénzt is kiadhatja az atm és ha van valaki ott akkor "jól jár" - kitudja lehet megtörtént hajnali 1kor kicsi az esélye, bár ez pont lakások mellett van
-
válasz
Krethx #47344 üzenetére
Fordítva ültél a lóra.
Ha van forint a forintszámládon, illetve bármilyen pénz, amit át lehet váltani, akkor a Revolut transzparens módon váltani fog róla, tehát nyilván nem utasítja el a GBP tranzakciót. De ha van GBP a számládon, de forint nincs, mégis forinttal fizetnél a boltban, a Revolut szemrebbenés nélkül beváltja a GBP-t forintra és abból fizet. Kivéve, ha a GBP számlád inaktív.
A téma összefoglalóban is ott van, hogy arról a számládról fizet a Revolut, amelyiken a teljes összeg rajta van, így tesz akkor is, ha 2 GBP-t szeretnél fizetni, de a GBP számládon csak 1 van, akkor ha a forint számlán van annyi összeg, váltani fog, a GBP számlához pedig nem fog nyúlni. -
gg07
tag
válasz
Krethx #47239 üzenetére
Èn "trükközök". Én is néztem mennyit fognak levonni...láttam hogy 22k..mondom az jó, akkor nem mondom le. Mélyebben nem is néztem utána. Lemondtam volna ha 42K látok.. ezt leírtam nekik. Szerintem ez korrekt. Mert pl ha egy net előfizunál is lejár mondjuk a hűséged..de a következő havi számlád is egy jó árat írnak..de mégis magasabbat vonnak le.. azért csak meg reklamálod, hogy nem erről volt szó. Persze itt melyebben megnézed láthattad a valóságot..de mivan ha felületes vagyok
-
tobi''
tag
válasz
Krethx #47156 üzenetére
Kicsivel több mint hónapja ezt itt más is jelezte/betesztelte.
Tippem, hogy 42e-et fog levonni, az havi 3500 huf, de szerintem ennek 14 napon belül visszamondhatónak kellene lennie teljes visszatérítéssel, kivéve ha közben voltak egyéb műveletek mint metal kártya rendelés, vagy amivel jól járhatott időközben az előfizető. -
törölt tag
válasz
Krethx #46046 üzenetére
Van ilyen menüpont, csak épp üres. Frissítettem az appot de nincs változás.
#46116 66zio
Nekem is tegnap éjfél előtt nem sokkal indítottam, ma délelőtt ránézve, már ott volt a számlán. Revoluton még úton van státuszt mutat.#46117 Skillerz
Már találkoztam vele, ez egy fejlesztés a csalás-mizéria óta. Én inkább visszavontam és elküldtem ezután két részletbe, azonnal meg jött nem kellett várni. Ilyenkor humán ellenőrzésre kerülhet sor, azért van időpont megadva, visszatartva.
#46084 Igric
A kereskedőnek volt egy engedélyezett vásárlási, pénz lehívási engedélye, ezért 8 nap után is tudja kérvényezni, ha már feloldották a zárolást. -
zerodot
aktív tag
válasz
Krethx #45967 üzenetére
Régebben amúgy működött, lehetett beállítani PIN kódot a virtuálishoz is, csak egy kicsit körülményesen. De most már tényleg nem megy. Pár hete direkt kipróbáltam GPay-en keresztül egy ATM-nél: elsőre blokkolta a kártyát gyanús aktivitás miatt, másodjára pedig ATM withdrawals are disabled üzenettel utasította el.
-
Somatom
veterán
válasz
Krethx #45089 üzenetére
Az úgy kezdődik, hogy "open the Google Wallet app", méghozzá belépett fiókkal. Ezt hogy csinálja vki tőled függetlenül? Hogy szerzi meg a Gmail belépési jelszavadat? Ha meg is szerzi, ahogy belépne, rögtön kapod az e-mail -t, hogy vki egy másik eszközön belépett a fiókodba. Akkor még nem tartunk a kártyaszámnál.
-
p.t.r
aktív tag
válasz
Krethx #44964 üzenetére
Fizetési link is volt benne
Ráhúzom az egeret, ha dzsunka link, már nincs is mit tovább agyalni rajta.
Lassan már napi szinten jönnek ezek - email, sms mikor melyik. A jófogásos hirdetésemre, egyből jöttek a kamuvásárlók, mint a legyek, hogy küldik a futárt, csak töltsem ki a kártyaadataimat. -
törölt tag
válasz
Krethx #44148 üzenetére
Amikor ellenőrzik az atm-ben található összeget, kiderül, hogy több van benne, mint kellene. Volt ismerősnek jegykiadó automatával gondja, ahol elnyelte a pénzt. Felhívta az automatán látható számot és azt mondták, hogy amikor ürítik megnézik akkor visszakapja majd ha tényleg több összeg van benne. 30 nap volt.
Az automatán is van telefonszám, ha ellenőrzik visszanézik a dolgokat akkor kiderül. De a Revonál is ki kellene derülnie, mert az atm tulajdonosa nem kéri az összeget, ha nem lett felvéve - elvileg.
#44134 mzso
"SMS-t magyarázat nélkül amit sehol nem kellett használnom. Azóta sem tudom minek jött."
Egyes telefonok, maguktól kitöltik az sms kóddal a megfelelőt mezőt, lehet ezért rejtély számodra egy pillanat müve -
Noxy
veterán
válasz
Krethx #43325 üzenetére
Tavaly volt is biztonsági figyelmeztetés almásoknál
Légyszi mutass nekem egy 10 éves android telefont amire 2021, 2022, 2023-ban még adtak ki biztonsági frissítést. [kép]
Amúgy meg a clickbait Portfólió jobb lenne ha csak a pénzügyekről írogatna. Ha meg át vesz valamit azt legalább hitelesen, összefüggően írja le. Ne keverje a szezont a fazonnal.
(iPhone 6-->15.6.1) -
törölt tag
válasz
Krethx #43310 üzenetére
"Aztán Revolut App épp meg volt nyitva. Simán hozzá fértek és pár perc alatt ott a baj."
Csak pár percig elérhető, ha valamiért nem használod újra fogja kérni a belépést a Revolut.Tranzakciók előtt és külön tevékenység előtt is külön elfordul. Ez kevésbé reális. Végig olvasva a cikket, valahonnan lettek belépési adatai is, nem csak kártya.
AP profil azonosítást ki lehet játszani és akkor jelszót kér - voltak ilyen videók.
"hanem azé, akinek eszközén ott van a kártya"
Az pech... vagy biztonsági hiányosság.
Tavaly volt is biztonsági figyelmeztetés almásoknál [link] -
Noxy
veterán
-
EmPoWeR
csendes tag
válasz
Krethx #41682 üzenetére
Köszi az infót!
Sajnos ez igazából csak félmegoldás a problémára. Feltöltés előtt ugye el kell fogadnod, hogy a törvényi előírásoknak megfelelő kártyával töltöd fel az egyenleged. Márpedig ha jól értelmezem a szerencsejáték zrt. oldalán leírtakat, akkor legújabb törvénymódosítás szerint csak olyan kártyával tölthetsz fel egyenleget, ami olyan banknál vezetett számlához tartozik, ami rendelkezik MNB engedéllyel pénzforgalmi szolgáltatás nyújtására. Sajnos a Revolut banknak nincs ilyen engedélye. Így szerintem hiába működik a feltöltés Revolut kártyával, a feltöltési feltételek elfogadásánál kvázi hazudni kell hozzá.
-
TrollBalint
addikt
-
törölt tag
válasz
Krethx #40565 üzenetére
Nem Stream oldalakra gondoltam... vannak olyan oldalak, szolgáltatások, ahol, direkt arra mennek, hogy úgyis elfelejted... és pl előre le sem lehet mondani a megújulást, csak a megújulás előtt pár nappal. - Nah ilyesmikre tökéletesen működött gondolom az új tranzakciónak számított.
stream-et én is lemondtam, ott bármikor lemondható.
-
Gubu0101
veterán
válasz
Krethx #39981 üzenetére
Nem mutatja igen,de en birtam eurot kuldeni kartyara,raiffeisen bank es k&h mastercardra is.Takarekra nem engedte a forintot,ott visa kartyam van.
Raiffeisent probaltam elsonek 120€-val arra nem vont le,metal csomagban vagyok.Aztan kuldtem 60€ ott mar 0,42€ szamolt.Es ios-on.Droidos-on meg nem is neztem. -
bigdady
nagyúr
válasz
Krethx #39700 üzenetére
Devizázni attól még lehet az független ettől. De mivel huf-ban kapod a fizud írtad is és egyből megy revolutra ugyanott vagy (havonta romlik a huf, gondolom fizut sem évente kapsz)mint más aki bankba kapja ő is bármikor feltölti revolutra és kamattal várja ki a jó árfolyamot pl. Szóval nem egyértelműen kijelenthető dolog hogy többet nyersz bármin is, mindenkinek az jó amit ő gondol ennyi
-
pictigjis
őstag
válasz
Krethx #39697 üzenetére
nekem nem fáj, hogy nem használod a curve-öt, miért hozod ezt ide? de az valamilyen szinten tényleg zavar, hogy a saját pénzed ellensége vagy (mert ez egy általános probléma magyarországon), ennyi erővel tehetnéd a párnacihába is. hidd el, még ott is jobb helyen lenne, mint a revolutnál
-
válasz
Krethx #38783 üzenetére
Szóba került, hogy a kormány a Revolutot és a Transferwise-t is szeretné elcsípni, ennek technikája egyelőre nem ismert.
Egyelőre az akarat kimerül abban, hogy az MNB negyedévente közzétesz egy ijesztgető közleményt, miszerint nincs biztonságban a pénz egy Revolut számlán.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Alkoholista nevelde
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- bambano: Bambanő háza tája
- Milyen légkondit a lakásba?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Óra topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1365U 16/512 FHD IRIS Xe
- Asus Rog Thor II 1000W Platinum OLED RGB Moduláris Tápegység
- Enermax Revolution 1000W Gold Moduláris Tápegység
- ASUS ROG STRIX 750W GOLD Moduláris Tápegység
- ASUS TUF Gaming 1200W Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- LG 27GQ50F-B - 27" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest