Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
moma
őstag
sziasztok. A pénzfelvételt nem teljesen értem. Külföldön vehetek fel és akkor csak a revolutos váltást számolja és kész? Meg konkrétan hogy tudom meg melyik automatánál nincs költsége? angliáról lenne szó.
-
kiskkas
tag
Fizikai kártyámon az NFC csipp megsérülhetet mert érintésre nem müködik. Kérdésem, hogyan tudom a kártyát felár nélkül cseréltetni mert ez így nem az igazi.
-
pictigjis
őstag
válasz
MasterMark #39792 üzenetére
jaja, pont akkor
-
dugo_
veterán
válasz
DrojDtroll #39785 üzenetére
Security & privacy - Cryptocurrencies - Crypto volatility alerts.
-
DrojDtroll
veterán
Sziasztok!
Valahogyan ki tudom kapcsolni az kriptós értesítéseket az android alkalmazásban? -
-
axioma
veterán
válasz
Somatom #39775 üzenetére
nekem kulon usd kartyam van raiff-ben, sose volt forinthoz koze, es annal is mindig klikkelgetni kell hogy igen, ennek ellenere... az kevesbe fura hogy nem tudja az inkabb hogy nem jegyzi meg (bar nem lehetetlen hogy valami adatgyujtest kikerulendo beallitassal tiltottam neki
)
-
vendingo
veterán
Üdv
Szerettem volna belépni revolut appba, de azt írja jelentkezzek be, adjam meg a telefonszámom, jelszavamat, csináljak szelfit... mi a bánat ez? Eddig soha nem csinált ilyet. -
pictigjis
őstag
válasz
Somatom #39775 üzenetére
pedig ez baromi egyszeru: magyar bank altal kibocsatott bankkartya magyar BIN-es, a revolut meg csak ennyit erzekel. ha magyar BIN, akkor csak feltetelezi, hogy HUF-os kartya, arrol fogalma sem lehet (plane valtogatos kartya eseten), hogy milyen devizaju szamlahoz kapcsolodik
-
Somatom
veterán
válasz
laca96 #39771 üzenetére
Semmit. Az Erste kártyám Forint elszámolású akkor is, ha épp az Euro számlámhoz társítom. Hogy ez hogyan lehet, azt ne kérdezd, de a Revolut ezt érzékeli. Nálam is mindíg dobja ezt az ablakot, ha Eurot töltök fel. Abban az ablakban vmi olyan is van, hogy ennek ellenére kívánod folytatni? Igen!
Szerk.: Várj! Te most utalással akarsz feltölteni? Akkor passzolok.
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #39772 üzenetére
boltban lehet fizetni virtualis kartyaval, mert a telefonod feloldasa kivaltja a pin-kodot. atm-nel viszont paypass eseten is kotelezo pin-kodot megadni
-
laca96
csendes tag
Sziasztok, szép estét!
Eurót szeretnék hozzáadni a Revolut kártyám EUR zsebébe. Van egy EUR számlám és egy HUF számlám magyar bankokban.
Kiválasztom a Revoluton az EUR zsebet
Pénz hozzáadása
Kiválasztom az EUR bankszámlámat
Beírom az összeget
Pénz biztonságos hozzáadása
Erre ez az üzenet: "Mindíg a kártya pénznemében adj hozzá pénzt, hogy elkerüld a banki díjakat. A jelek szerint a kártyád pénzneme HUF. Ennek ellenére EUR pénznemben adsz hozzá pénzt? "
Mit csinálok rosszul? -
skt
tag
Sziasztok,
Fizikális kártya nélkül, tudok felvenni pénzt Revoluttal?
A bankomnál simán csak apple payel odaérintem a telefont az ATM-hez, és működik -
Balazs_
senior tag
válasz
4Grider #39765 üzenetére
A feltöltési limitet kétlem, bankkártyával később fel tudtam tölteni, de Google Pay-jel még mindig nem tudok.
Eredetileg 50eFt volt az összeg, aztán megpróbáltam 4000Ft-tal.
Egyik esetben sem tudok kiválasztani kártyát a Google Pay-ben.
Google Wallet látja a kártyákat, tudok a telefonnal érintés nélkül fizetni. -
Balazs_
senior tag
Nem tudok pénzt feltölteni Google Pay-jel, pedig két napja még tudtam. Rámegyek, hogy Google Pay-jel akarok pénzt felrakni, de a Google Pay szerint "Valami nem működik" és nincs ennél a kereskedőnél használható, elfogadható fizetési mód.
Bug lehet, vagy változott mostanság valami? -
Kátai
senior tag
válasz
Simulacrum #39760 üzenetére
Maradj.Szerintem.
-
Kátai
senior tag
Pont most jelent meg egy cikk a Revolut-ról. [link]
-
Simulacrum
senior tag
Sziasztok!
Még nem mertem eddig belevágni a Revolut használatába. Ha csak arra használnám, hogy feltöltöm forinttal, majd havonta egyszer-kétszer váltok euróra és elutalom az normális felhasználás vagy erre maradjak inkább a Wise-nál? -
Gumikés
kezdő
Sziasztok,
Az alábbi kérdéssel fordulnék hozzátok:
Teljesen új felhasználóként utalnának nekem Magyar belföldi számláról, akkor ezt az LT formátumú számlát kell megadni, vagy LT nélkül? - illetve aki utal annak nemzetközi azaz iban utalást kell csinálni, vagy mehet simán belföldi? - és utolsó kérdés mennyi idő alatt érkezik meg?
Válaszotokat és segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv
-
dredjudge84
őstag
Köszönöm.
-
Somatom
veterán
válasz
dredjudge84 #39753 üzenetére
Ha a Curve -ben az adott kártya card currency -jénél Euro van beállítva, akkor a Curve vált, ha Forint, akkor a Revolut. A Curve -ben így állítod be, hogy milyen pénznemben terhelje a mögötte levő kártyát.
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Elektromos autók - motorok
- iPhone topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- EAFC 25
- Sorozatok
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A17 Makulátlan Állapotban, Dobozában!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 5G (128GB) Gyári Fóliás, Gyönyörű Állapotban! 6hó garancia
- Macbook Pro M1 13" (16/512GB) Gyönyörű Állapotban!
- HP Omen 45L/ 14700K/ RTX 4080 SUPER/ 64GB DDR5/ 2TB M.2 SSD
- Tamron 18-200mm Di II VC (Canon) és Tamron 70 - 300mm 1:4-5.6 (Canon) objektívek
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest