- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: 10 év
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőtA Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
marton.m #40147 üzenetére
ha magadhoz is fel tudod tolteni ugy van kartyatok akkor a belso utalas mar tesztelt userrel biztos kevesbe inditja be a jelzorendszert (persze valamennyi menjen az oven, hogy tanuljak az algoritmusok, hogy hasznalja)
(mi me'g csak nem is utalunk, kozos szef-eket hasznalunk, mivel az konkretan annak kifejezese hogy kozos penz) -
marton.m
tag
Sziasztok!
Van esetleg infó arról, hogy egy teljesen szűz accountra maximum mekkora összegű feltöltést érdemes kezdeményezni? HUF - EUR váltás lenne a cél.
Én már egy ideje használom a platformot, és sosem zároltak, viszont attól tartok, hogy párom friss accountjára egy millió körüli összeg feltöltését már gyanús tevékenységnek érzékelné az algoritmus. -
kanal69
csendes tag
Sziasztok!
A fiam Revolutos kártyájára szeretnék pénzt feltölteni.
A Takarékbankos Visa Online kártyával kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ezzel a kártyával működne a feltöltés? Van valami költsége? (esetleg a feltöltés lépéseit is leírnátok?)
(A betéti kártyát nem szeretném hozzáadni a Revolutoshoz, tartva az illetéktelen hozzáféréstől.) Köszi! -
-
Gubu0101
veterán
válasz
bigdady #40127 üzenetére
Van akinek igen.Ezek szerint bank fuggo.Ha kapcsolatban van az adott bank a revolutal,akkor valoszinu ingyenesen lehet kartyara befizetni.Utalas az ingyenes.Azert jo a kartyara valo penzkuldes,mert az 15-20 perc alatt rajta van,ha sos kell penz.Utalas az ugye ~2-3 nap.
-
axioma
veterán
koszonom a valaszokat!
legutobb kartyaval pont lekestem a pemap kondiciovaltastazert most hogy raerek be akarom izzitani az utalast is, ha kesobb lenne megint ilyen idokorlatos dolog akkor az mar gond nelkul ujrahasznalva menjen
(igen, C opcio hogy valuta befizetes es az egybol... de annyit altalaban nem er, meg nem olyan sok az a penz ami ilyenkor indul, csak azert megis legyen variacio) -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Szeretnék amazonon fizetni 2100 font körül, viszont csak standard csomagom van.
Megoldható ez ezzel a móddal is? Igazából paypal emelné le a lóvét.
Vagy ti mit ajánlotok? Forintban van a pénz a számlán -
emeritus
tag
válasz
axioma #40126 üzenetére
Revolutról értelemszerűen nemzetközi utalás a HU 18 1901... stb. számlára. A közlemény nagyon fontos: az első nyolc karakter az adott (Ft/Eur) értékpapír nyilvántartási számla 8 jegyű száma, utána a fenti számla tulajdonosának neve, végül a megvásárolni kívánt értékpapír megnevezése. (Nem a te címed kell és felteszem Pemáp vásárlás a szándék...)
-
axioma
veterán
Allamkincstarba euro atutalas: hogyan kell a partneradatokat kitolteni?
1. individual vagy nem? a szamla nem, a cel az igen (eurora gyujtoszamla van, de vegul az en sajat szamlamra konyvelodik)
2. a postai cimbe az en cimem vagy az allamkincstare? -
Gubu0101
veterán
válasz
bigdady #40124 üzenetére
Arra is szamolna nekem.Euros raiffeisenes szamlara menne.Kozbe eszembe jutott,hogy forintos szamlara amit most neztem,ott is a mastercardot attam meg,mivel a visat nem fogadja el.Barhogy nezem szamolna dijat.Lehet,hogy a magyar bank miatt.Kozbe raneztem otps szamlara ott mar nem szamol,valoszinu akkor a takarekal es a raiffeisenel nem allnak szerzodesben.
-
Gubu0101
veterán
válasz
hard74 #40098 üzenetére
Nem tudom hogy csinaltad,de most neztem egy probat.Ft-ot forintos kartyara kuldenek es szamolna fol dijat.Metal csomagban vagyok es visa kartyara kuldenem🤔
De pl euronal is 100€-ra felszamol 0,71€-t.Mastercard-rol mastercard-ra.Nem nagy osszegek,de akkor mar maradok az utalasnal az ingyenes.Elso kartyara utalasnal nem szamolt nekem dijat,utanna mar akarna. -
szasanyi
félisten
A válaszokat köszönöm!
-
szasanyi
félisten
Lehet, hogy már volt de nem találtam az infót.. Revolut számláról tudok-e OTP bankszámlára utalni (HUF) és ha igen milyen költsége van?
-
-
Sziasztok!
Revoluton ha van dollárom, akkor tudok közvetlenül dollárból vásárolni, vagy át kell előtte váltanom forintra mindenképp?
-
bigdady
nagyúr
válasz
Andraskiss6 #40106 üzenetére
Sok sikert… [link]
Csak azok nem veszteségesek folyamatosan már vagy 6 éve stb -
bigdady
nagyúr
válasz
Andraskiss6 #40102 üzenetére
Rendes bankot kell keresni. Kis összegekre jók csak a fintechek. 20-30-50 milliókra rendes bank kell
-
pictigjis
őstag
válasz
dredjudge84 #40095 üzenetére
en meg nem probaltam, de egyre tobben irjak, hogy tenyleg valtozas volt a forintutalasoknal, mas is megkapta a forintot mostanaban akar par oran belul a citibankon keresztul
ez kedvezo ujitas lenne, meglatjuk, igy is marad-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- További aktív témák...
- Új Dobozos Asus TUF GAMING F15 Gamer Vágó Laptop 15,6" -30% i7-13620H 32/1TB RTX 4070 8GB 144Hz
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i5-1145G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- Samsung 42" Full HD plazma TV eladó olcsón
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged