Hirdetés
-
LOGOUT.hu
FIGYELEM
A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt
A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz TrollBalint #39849 üzenetére
17 éve dolgozok a szoftverfejlesztés teületén, de ilyennel még nem találkoztam. Ez nem normális, és nem professzionális. Óriási presztizs (és ez által anyagi) veszteséget okozhat egy ilyen egy ügyfélnek, így ha egy fejlesztő ilyet csinál, az azonnal repül egy normális cégnél.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
TrollBalint
addikt
válasz pictigjis #39850 üzenetére
így már értem, mire gondolsz és igen, aláírom, hogy nem nem feltétlen azt jelenti, még ha a cikk író szerint az is a legvalószínűbb és szerintem is egy elképzelhető dolog. És igen, lehet támadás is. És abban is egyetértek veled, hogy úgysem az igazat fogják bevallani, hanem ami a legkevésbé "fáj" nekik. Mind anyagilag, mind presztizsben.
ollie: ha nem is kirúgás, de valami komoly fejmosást én is kiadnék a fejlesztőnek, ebben egyetértünk.
https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Haarkon/characters
-
Major Lion
senior tag
válasz dredjudge84 #39845 üzenetére
Mert ott nagyobb biztonsagban lesz?
On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
kisZ2
csendes tag
Egy infó, hogy a visa kártya pin kódját akartam módosítani, de se az otp se az erste ATM-nél nem lehetett. Harmadikra viszont szerencsém volt egy raiffeisen automatánál működött a pin módosítás a visa kártyára. Nem tudom még milyen bank atm-nél működhet (k&h, takarék)?
-
dredjudge84
őstag
válasz Major Lion #39854 üzenetére
Ott még legalább nem lehetett ilyenekről olvasni.
-
Noxy
veterán
válasz dredjudge84 #39856 üzenetére
Amiről nem tudsz, attól még lehet.
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
Major Lion
senior tag
válasz dredjudge84 #39856 üzenetére
Ez am a biztositek
Mellesleg ok is Litvaniaban vannak bejegyezve…On a long enough timeline the survival rate for everyone drops to zero
-
wrox
őstag
Sziasztok,
új vagyok a Revolutnál, nekem eléggé megtetszett, gondoltuk kipróbáljuk a meghívósdit és meghivtam egyik ismerősömet, rendben meg is csinálta a követelményeket, viszont nem számolja a 3 vásárlást neki, amit virtuális kártyával csinált. A többin zöld pipa van.
Lehetséges, hogy később beszámolja? A gond csak az, hogy 12 óra van még hátra.
Hol lehet reklamálni? Már ha lehet egyáltalán -
Gubu0101
veterán
-
Drenadar
veterán
virtuális kártyával
MI? a fizikai kártya számmal kell vásárolni! akármekkora hülyeség, de ha tényleg csinált egy virtuális kártyát akkor EZ a baj.
a rendes fizikai kártyát adja hozzá a telefon tárcájához és úgy vásároljon.
én sima kajarendeléssel csináltam meg a 3 vásárlást pl. -
pictigjis
senior tag
válasz MasterMark #39870 üzenetére
de kinek akarod bejelenteni, amikor a chat funkció a "programozói vidámkodás" miatt épp fel van függesztve???
-
bigdady
nagyúr
Bezzeg nem fordítva rossz az algoritmus...
[ Szerkesztve ]
-
pictigjis
senior tag
válasz MasterMark #39874 üzenetére
viszont mostanra helyre is állt
-
pictigjis
senior tag
válasz MasterMark #39876 üzenetére
emvy ezt írta a befektetős topikban, ez alapján nem biztos. de legalább nem tartott sokáig
-
dredjudge84
őstag
válasz Major Lion #39858 üzenetére
De én legalább merek nagyobb összeget is tartani fintech cégnél.
-
kanal69
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék tanácsot, útmutatót kérni. Gyermekem kártyáját szeretném feltölteni hazai betéti kártyáról (így vásárlásnak minősülne és ingyenes lenne)
Valaki lenne kedves és leírná a lépéseit, hogy hogyan megy ez?!
Ez a "kártya hozzáadása" mennyire biztonságos? Nem tudja valaki lenyúlni a betéti kártya adatait, és visszaélni vele (pár milliós összeg is megfordul néha számlán).
Köszönöm! -
zsola400
aktív tag
válasz kanal69 #39881 üzenetére
Nem jó ötlet a gyerek Revolutját a te kártyáddal tölteni, inkább nyiss te is Revolutot és egymásközt átküldeni a pénzt. Egyébként szerintem nyugodtan hozzáadhatod a kártyádat vagy Google Pay közbeiktatásával is töltheted, akkor viszont a Google-nál lesznek az adataid.
[ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
válasz Gubu0101 #39862 üzenetére
Annyit javitok,hogy elso kartyara utalasnal nem vont,viszont most tesomnak is kuldtem kartyara es neki mar 0,18€ lefogott mm az en kontomra.Vegul is nem egy szornyu osszeg,bar nem sokat kuldtem.Majd figyelgetem.
…ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
Simulacrum
senior tag
Nem tudom nálad mi lehet, de nálam is ez volt és majdnem pontosan 2 napba telt mire elfogadta és pipálta a meghívónál ezt a részt is (igaz vasárnap voltak a vásárlások). A lényeg, hogy a sok vásárlásból csak egynél nem volt függőben a fizetés a tranzakciók listájában egy kis óra az ikonok jobb alsó sarkában. Amikor ezek eltűntek akkor kapta meg a pipát a mi esetünkben a meghívó és a jóváírást is. Jah és fizettem egyszer használatos és állandó virtuális kártyával is, a fizikai még meg se jött.
-
junkhead
aktív tag
Korábban írtam Beva cca 1000 usd-t utal,írtátok Otp 3 ezer ft vesz le, es ha továbbutalom Revolutra Revo semmit.
Ehhez képest BudaCash 1, Otp 7.65 Usd-t vett le otp számlara utalaskor.
A revolut viszont 25 usd közvetítői díjat vont le.
Miért?Amúgy otp ésre revolut számlán 2nap alatt jóváírták.
-
Ereshkigal
őstag
Külföldről küldenének nekem 500 eurót (webes felületen), de hibaüzenetet kapnak: [kép]
Mi lehet a gond? -
MasterMark
titán
-
Ereshkigal
őstag
válasz MasterMark #39889 üzenetére
Mármint azé, aki küldte volna? De ez egy sima kártyás vásárlás a részéről, nem? Account se kell neki hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz Ereshkigal #39890 üzenetére
Nem, hanem a tiéd. Ha nem használod aktívan a profilod, akkor nem enged rögtön nagy összeget így befizetni hozzád.
Switch Tax
-
Ereshkigal
őstag
válasz MasterMark #39891 üzenetére
Wow, ilyenről nem hallottam még. Nincs nagy forgalmam rajta, havi kb. 100e Ft megy rá.
Köszi az infót. -
MasterMark
titán
válasz Ereshkigal #39892 üzenetére
De használod is, vagy csak ráteszed a pénzt? Mert azt amúgy nem mondanám kevésnek se.
Próbáltad kevesebb összeggel is ezt a befizetést?
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Ereshkigal
őstag
válasz MasterMark #39893 üzenetére
Ja, el szokott fogyni róla a pénz.
Ezt nekem fizették volna be Németországban. Nem próbálkoztak mással.
-
dugynok
senior tag
Sziasztok!
Utazok Horvàtorszàgba, hol tudom megnézni, hogy hol tudok kuna-t kivenni ingyenesen atm-ből? Prémium csomagban vagyok.
Köszönöm -
FerNandor
őstag
Sziasztok,
csak egy gyors kérdés, aztán, ha pozitív, akkor majd részletesen utánaolvasok mindennek.
Lehet olyat, hogy külföldi oldalon eladok valamit, amiért euroban fizetnek nekem PayPalra és onnan átküldöm mondjuk revolutra, ahonnan pl ausztriában egy ATM-ből euroban veszem fel a pénzt és így csak valami "minimális" díjak merülnek csak fel?[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
-
FerNandor
őstag
válasz pictigjis #39898 üzenetére
Nem emlékszem már. Azt hol látom?
Amúgy, ha jól rémlik, volt már, hogy EUR vagy USD érkezett és úgy is szerepelt az egyenlegnél, hogy X EUR.
Amúgy az EUR-t is át tudom rakni primary currencyre.[ Szerkesztve ]
"A shark could swim faster than me, but I could probably run faster than a shark. So in a triathlon, it would all come down to who is the better cyclist."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest