Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
Noxy
veterán
válasz
teptep
üzenetére
Már ne haragudj de hol van abban pénzmosásra utaló jel, ha valaki a saját OTP számláról, a saját Revolut számlára tölti fel a pénzt, amivel feltehetően egy autókereskedő cégnél vásárol egy autót.
Nyilván utaláskor meg be lehet írni a közleménybe, hogy xy típusú, rendszámú, (alvázszámú) autó vételára. 
-
Noxy
veterán
válasz
gaben22
üzenetére
Nálad lehet hogy nem, de nagyon sok usernél még XP, Win7, stb.. is fut a gépeken. Ezeken szerinted mennyire biztonságos egy banki oldalt betölteni?

De lehet rajt W11 is az összes frissítéssel, ha a Google találatokból válassza ki a kamu bankot, mert képtelen könyvjelzőzni a bank eredeti oldalát.
Nálam pld lassan 4 éve 0Ft az összes banköltség de csak akkor, ha a mobil appból indítom a tranzakciókat. SMS-ért is csak akkor kell fizetni, ha nem a mobiltoken-l lépek be a bank webes felületére a Sfariban.
-
Noxy
veterán
válasz
remetelvtars
üzenetére
-
Noxy
veterán
válasz
GhostVector
üzenetére
Eddig is volt. Ott van az adószámod a Revolut app-ban.
-
Noxy
veterán
-
-
Noxy
veterán
válasz
TrollBalint
üzenetére
Három és fél év alatt soha nem volt gond a belépéssel iOS-n, pedig volt közben 3 telefon csere is.
-
Noxy
veterán
válasz
Jarod1
üzenetére
Lehetőség van bankkártyás befizetésre (top-up) is. Ehhez egy saját névre szóló bankkártyát kell használnunk. A Revolut ÁSZF előírja, hogy csak a saját névre kiállított kártya a jó, más nevére szóló kártya nem. A rendszer technikailag engedi ugyan a más nevére szóló kártyát használni, később viszont ez akár a szolgáltatásból történő kizárással is járhatna. [link]
-
Noxy
veterán
válasz
Donki Hóte
üzenetére
Nyomkod végig, olvasd el oszt azt kapcsold be ami tényleg érdekel.
Nekem pld semmi nincs bekapcsolva. -
-
Noxy
veterán
válasz
xy.zsolt
üzenetére
Nem véletlenül tiltja a Revolut meg az összes bank.
Nem kellene okosabbnak gondolni magunkat a banki appok fejlesztőinél.
Lehet hogy tudnak valamit, amit te még nem.
Pár banknál is csak mostanában kaptak a fejükhöz, hogy az AnyDesk-l le lehet üríteni a b..számlát. Le is tiltották gyorsan a banki appban a képernyőmentést. -
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Nem mind1, mert az Apple csak a régióhoz tartozó BIN-s kártyát fogad el. A Rev..-nak ehhez semmi köze.
-
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Magyar appstore = Magyar bankkártya.
Nem fog mást elfogadni, vagy csinálj német fiókot. -
Noxy
veterán
válasz
pècsimunkás
üzenetére
Hova akarod írni a bankszámlaszámod?
Amúgy nekem simán elfogadta a Rev.. bankkártyaszámot.
Van pénz a Ft számládon az ellenőrzéshez?
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
iPhone-n elerheto a Medical Id-d,
Igen ott van, csak sokan nem foglalkoznak vele.
Meg lehet adni hogy milyen allergiád van, terhesség, milyen, gyógyszereket szedsz, orvosi kezelés igénylő állapotok stb.., kit kell értesíteni vészhelyzet esetén. -
Noxy
veterán
válasz
tomboy0013
üzenetére
Sztm meg tök felesleges fizikai kártyát h..adni a Wallet-hez.
Egy dologra jó amit a virtuális nem tud. KP felvenni az ATM-ből.
-
Noxy
veterán
-
Noxy
veterán
válasz
Friczy
üzenetére
-1 Ennek qr.. semmi köze, az Apple Pay-hoz.
-2 A magyar b.kártya fizetési rendszerszolgáltató hibája volt.
Hogy a fax-ba adjon erre magyarázatot az Apple, ha lövésük sincs, a kiküldött terhelésekről, mert nem ők küldték ki.
Lehetett volna ez a Netflix, YT, stb.. is, vagy bármelyik előfizetéses szolgáltatás, ahol b.kártyára terhelnek. -
Noxy
veterán
2 hsz feletted:
Most bevittem Google Pay-be forumtars javaslatara, es szo nelkul atment egy 100as.
4 év alatt talán 2x adtam hozzá pénzt b.kártyáról.
Nem egyedi, mert páran nem használnak GP vagy AP, helyette a kártyás feltöltést erőltetik.
Jó lenne ha már leírná már valaki, hogy miért nem jó vagy biztonságos GP vagy AP-l pénzt hozzá adni a Revolut számlához?
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Felesleges ezt tovább ragozni, mert látom hogy nem ment át.
-
Noxy
veterán
válasz
joey04
üzenetére
Minden jogtalanul levont összeget visszatérítettek, díjmentesen cserélték a letiltott b.kártyákat
A másik meg az hogy kinek tudnak visszaélni a bankkártyájával?
Annak akinek ellopják, vagy elveszti,
vagy annak, akinek az GP vagy az AP mögött van a telefonban?
Talált, lopott b.kártyával, a kártya adatok birtokában addig azt csinál amit akar, amíg le nem tiltják, vagy a bank engedi. -
Noxy
veterán
válasz
Mercutio_
üzenetére
Nem értem, hogy miért nem?
Nem az ördögtől van.
Amióta létezik használom, soha de soha nem volt vele gond. Sem itt, sem a Simple-ben, vagy valamelyik fizetési szolgáltatónál, vagy akár a (Lidl, Aldi, Spar stb..) üzletben.
Mondjuk ezt te tudod, hogy miért nem. Részemről mind1. További jó hibakeresést.
-
Noxy
veterán
3 virtuális kártyám van.
Egy kártyát a $ fizetésekhez, egyet az € fizetésekhez, egyet meg a Ft fizetésekhez használok.
Így pontosan nyomon tudom követni, hogy hol, mikor mennyit fizettettem az adott devizában, vagy Ft-ban.
Azt hogy nem nyúljon a másik számládon lévő pénzhez, neked kell gondoskodni hogy az adott számlán mindig legyen elég pénz a fizetéshez. Ellenkező esetben, onnan veszi le ahol van elég fedezet. -
Noxy
veterán
Ha MÁK-ban megvárja, nem adja el idő előtt az €-t, pozitív lesz az egyenlege. Semmi nem lesz rohadt drága, főleg nem az utalás.
Még ha idő előtt el is adja még akkor sem bukik annyit, mintha bármelyik magyar banknál bohóckodna az € számlával, kártyával.
MÁK-ba is csak a befizetés miatt kell csak bemenni. -
Noxy
veterán
Nyitsz egy MÁP - Értékpapír nyilvántartási-számlát a kincstárban. [link] Személyesen veszel EMÁP-t a MÁK-ban.
Az € (kamatot) bármikor visszautalhatod a Revolut számládra. Nyilván az időelőtti pénzmozgásnak lesz költsége, de így már a Revolutra tudod a utalni költségmentesen az €-t.
4 éve így csináltam olyan csavarral, hogy 2 e €-ért nem vettem semmit, hanem csak a pénzszámlámra helyeztettem, amit később kiutaltam a Revolutra. -
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Ok, ez így már érthető annak, aki nem használ GP-t.
-
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Most gyanítod vagy tudod?
Már csak azért mert ha az AW felrakod a kezedre kéri a PIN-t.
Ezután amíg a kezeden van már soha nem kéri a fizetéskor, meg másért sem. -
Noxy
veterán
válasz
Major Lion
üzenetére
Én arra értettem, ha egyáltalán nincs beállítva PIN.
-
Noxy
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Ja, ja én is vakarom a fejem.
-
Noxy
veterán
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha lejár akkor is át kellene írni a dátumot meg a CVC-t.