- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:06 Téma összefoglaló
FIGYELEM

A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
Mielőtt kérdezel, olvasd el az összefoglalót, használd a keresőt

A Revolutról általánosságban
A Revolut fiókról, számlákról
Revolut kártyával kapcsolatos információk
A zárolásokról
A Revolut és a kiegészítő szolgáltatások
2020.08.24-től életbe lépő változások
A szolgáltatás állapota
Új hozzászólás Aktív témák
-
sifarr
senior tag
Tévedsz mert nem váltja ki a magyar banki licencet
A Revolutnak van banki licence. Magyarországon fióktelepet akar nyitni. A fiókteleppel a magyar, pl. az MNB joghatósága alá helyezi majd magát.
Nem az számít, hogy a betétvédelmet továbbra sem a magyar OBA adja. Valamint nem az a lényeg, hogy a belföldi GIRO része lesz (a Wise is az).Egyébként a kérdést egyszerűen leellenőrizheted. Az Oberbanknak is "csak" fióktelepe van Magyarországon. Kérdezd meg a Kincstárat, hogy lehet-e nyugdíjat a magyar Oberbanknál vezetett számlára utaltatni.
-
pictigjis
őstag
az a baj, hogy te kevered a fogalmakat, és így próbálsz másokat kioktatni. nem a banki licensz a feltétele a nyugdíjfolyósításnak, hanem az, hogy belföldi pénzforgalmi szolgáltató legyen egy cég. ez a fióktelep nyitásával megvalósulna. a wise-nak nincs semmilyen hivatalos magyarországi jelenléte, legfeljebb van egy irodája. az csak egy bónusz, hogy amúgy kínál magyar számlaszámot, de ettől még a wise nem belföldi pénzforgalmi szolgáltató. remélem, sikerült kicsit tisztítani a képet
-
ollie
MODERÁTOR
Nem is azt írta, hogy bankként fog működni, de lesz magyar számlaszám.
-
Surci1
tag
Köszi az infót. Ennek tudatában akkor később vagy holnap újra próbálkozom.
-
mexel
veterán
Nem, kb 70e. Ha visszajön az egyszer használatosra akkor oké. Köszönöm!
-
Aweriot
aktív tag
Az nem baj, ha ez a procedúra nem tart napokig.
-
kovacsroli
senior tag
mi akadályoz meg benne, hogy kipróbáld, hogy megfelel -e neked, pláne, ha van már accuntod?
blindre nem irogatom át mindenhol a kártyaadataimat, gondoltam előbb élek a topik adta lehetőséggel és megkérdezem
a készpénz feltöltés díja nyilván nem vonatkozik a kártyás feltöltésre
tehát akkor Paysafe cash top-up = készpénzes feltöltés, ez nem volt meg -
CsabaSteel
aktív tag
Azt hogy tudom megcsinálni?
-
laleeee
őstag
De ez havi vagy napi limit ?
-
jotzo01
tag
Oh, értem.
Szerintem a Revolutban meg lehet bízni. (mondjuk én Otp-s vagyok, és webkártyával töltök, de az elején én is bizalmatlan voltam kissé) -
apatamas
csendes tag
"egy teljesen új adót is kivetnek „devizaváltási illeték" néven."
Szerintem mindenre vonatkozik, amiből pénzt látnak.
A valutaváltásra a tranzakciós illeték vonatkozik, amit megemelnek 0,3-ról 0,45 %-ra. Ezt alkalmazzák most a devizára is. A Közlönyből pár napon belül meglátjuk pontosabban. -
bardi
senior tag
Köszönöm, utána nézek ennek. Igazából nem aggódok emiatt, csak nem teljesen világos mi a helyzet. Elvileg usa-val valami egyezmény megszűnt, ami miatt kell több adót fizetni, viszont a revolut meg nem usa cég.
-
pictigjis
őstag
...es azert igen kicsi az esely arra, hogy egy szallas nem tudja a sajat szamlaszamat es rosszat kuld
-
ottoyes
senior tag
Köszi!Megpróbálom.
-
mokus18
tag
ha havi fizetéssel ment, akkor a hűség utolsó hónapjánál, és akkor nem lesz egyéb fizetési kötelezettségem, szankció
-
UX
tag
Köszi a figyelmeztetést.
Ezek szerint nem pontosan úgy van, ahogyan az összefoglalóban van írva.
Semmi gond. Inkább törlöm az applikációt. -
FireFox1996
addikt
Köszi az infót! Csak kaja vásárlásra van használva a Revolut, meg majd nyáron külföldi utazáson, akkor meg kell az EUR

-
Oliverda
félisten
Revolutnál nem mehet negatívba.
-
Gergely_1234
csendes tag
"ne felejtsd , hogy az adóalap forintban számolandó, így a forint leértékelődése is adóvonzattal jár. tbsz nélkül eléggé lehúzós" -> ez azt jelenti, amíg nem veszem ki és váltom át a dollárt forintra "nem tudok" bevallást készíteni?
Hogyan, mibe kellene félretennie az egyszerű kis embernek, aki hónapról hónapra tud félrerakni és próbálja infláció felett tartani a vagyonát?
Valóban a Revolut gyűtőszámlát vezet a brókernél:
"In order to provide the investment services under these terms and conditions to you, we’ve entered into agreements with third party brokers with whom we’ve opened accounts through which transactions will be executed on your behalf. We call this the “omnibus account”. The third party brokers provide execution, clearing, settlement and safe custody services (including services which involve the third party brokers providing safekeeping of your instruments) to us in connection with the transactions executed through the omnibus account.
Revolut Securities Europe UAB is the sole client of the third party brokers. The third party brokers won’t provide services directly to you and don’t know your identity. We’re responsible for all matters relating to these terms and conditions."
Ebből nekem az jön le, a saját kérdésemre válaszolva, hogy ha bukik is Revolut a 3. brókernél vezetett részvényeket, még ha Revolut nem is az ügyfél saját nevére vette, az adataiból be lehet azonosítani, hogy XY ilyen meg ilyen részvénnyel rendelkezik.
Üdv,
G. -
Gergely_1234
csendes tag
Köszönöm a tanácsot!
Revolut nem kereskedés miatt van, csak ha már van elgondolkozok rajta. Lightyearrel szemezek kereskedés téren, ott van TBSZ is.
Magával a TBSZ-el az a gondom, hogy az egyéves gyűjtési periódus miatt, minden évben nyitnom kellene egyet, mert nem állandóan és fixen tudok befizetni rá, lehet hogy egyik hónapban egy nagyobb összeg utána két kisebb, majd új évben megint két kisebb és egy újabb nagyobb. Mint a malacpersely, mindig félretenni amennyit lehet. Így azonban elhúzódik mindig az 5 éves periódus és egyszerre sosem áll rendelkezésedre az eddig befizettet teljes megtakarításod, illetve rendelkezésedre áll, de akkor mintha nem is TBSZ-en lenne, ugyanúgy fizeted az adókat a még le nem járt TBSZ után, ha hozzányúlsz. (kocsi, ingatlan, nyaralás stb. miatt) (Igen, még így is jobb, hogy profit azon része után adózol csak, ami esetleg nem járt le TBSZ-en, de nekem nem tűnik kényelmesnek. Röviden: kényelem vs. adó)
Persze, ha hülyeség a fenti gondolatmenet, akkor mondjátok.
Jó magyar mentalistáként: Revolut akkor jelent tutira NAV-nak, mindent is? (igen olvastam már az itt linkelt cikkeket, meg ezt is https://nav.gov.hu/sajtoszoba/hirek/A_Revolut-szamlakra_is_ralat_a_NAV).
Ez hogy működik?
Nekem jelenleg NAV készíti az adóbevallásom, amit minden évben elfogadok. Elkezdek kereskedni, amikor profit lesz, fizetnem kell az adókat. Elérkezik az újabb bevallási időszak, elfogadtam az általa készítettet, mert nincs mit bejelentenem (nem vallom be a nyereséget). Erre pár hónap múlva jön a levél, hogy tisztelt adózó, ön nem vallotta be, de a 3. féltől származó adatszolgáltatás alapján önnek befizetendő hátraléka keletkezett. Puszi, pacsi, NAV bácsi.
G. -
Nikaré
őstag
-
discrate
aktív tag
Nincs revolut küldő részről, nem is írtam ilyet. Sima banki utalás van.
Holnap történne mindez, nem hinném, h account lockolás nélkül lemenne egy első utalás ilyen összeggel, ha létre is hozna egy rev fiókot. -
törölt tag
Pedig volt előírt darab limit 5 db vagy 75 ezer. Standard csomag.
zaskar
Erste és Cib atm plusz díjat számolhat fel, ne ezeket használd.#46575) Szbtms
+1
gyorsabb voltál. -
zaskar
senior tag
Lehet, hogy rosszul fogalmaztam. Akkor írok példát: egy hónapon belül szeretnék több alkalommal is 75 ezret felvenni. OTP-nél (csomagtól függően) talán egy felvétel ingyenes egy hónapon belül, a többi már fizetős. Ezért vetődött fel bennem, hogy a Revolut-nál nincs-e hasonló megkötés.
-
zaskar
senior tag
Mióta léteznek ATM-ek, azóta használom őket és általában 50-100 ezer Ft-ot szoktam felvenni, azokat meg nem is értettem soha, akik 1000 Ft-onként teszik ezt. Megmondom őszintén, a Revolut kp. felvételt is csak olyankor szoktam igénybe venni, amikor az OTP-nél az ingyenes felvételt már felhasználtam. Olyankor szoktam nagyobb összeget áttenni a Revolutra, amúgy kevés van rajta, általában külföldi webshopos vásárlásokhoz.
-
Addel
senior tag
+1
Fizess revo kártyával, simán levonják az eurót és nincs más költség, én is így szoktam. -
Czimby
addikt
Köszönöm, sajnos számomra ebből nem derült ki, mondjuk úgy a jelek szerint "magas nekem".
Az megvan, hogy a revolutban látom az árfolyamot, csak ugye a K&H-nál már pl jártam ugy, hogy fizettem X összeget, de a h végi elszámoláson már több volt kjópár ezer forinttal. Igaz ekkor csak sima bankkártám volt, már van hitelkártya is, ha jól tudom az szinte azonnal könyveklődik
-
p.t.r
aktív tag
Tegnap délután 16:00 körül vásároltam a Lidlben. Az érintős fizetés többszöri próbálkozásra sem működött. A linken "Minden rendszer működőképes" felirat éktelenkedett. Ilyen is van.
-
Skillerz
aktív tag
Szia Revolutról, revolut számlára, az appon belül a legutóbbi kedvezményezettnél voltam ott, és ott választott ki, szerintem revo tag-el, bár annyira nem értek hozzá, de előzőleg ha utalt akkor is így csinálta mindig, ezért nem értjük mi a gond, lehet az eddigiekhez képest magas összeg miatt?
-
Impair1980
aktív tag
Újrakezdtem a folyamatot és most jó lett!
Köszönöm a segítséged és az igazán frappáns megjegyzésed!
-
Bacusuz
őstag
mehet egyszerre 2 telón? mert azt mondja nem engedi
-
paolinho
addikt
A tegnapi sikertelen Erste Standard debit Mastercard bankkártyáról történő Revolut forint számlára történő sikertelen Hozzáadás-i kísérletet követően ma ismét próbálkoztam ezzel.
Tekintve, hogy megint azzal a szöveggel lettem elutasítva, hogy "Elutasíták a feltöltésed. A fizetési probléma megoldását közvetlenül a banktól kérheted.", ezért ma felhívtam az Erste TeleBank-ot, és jeleztem ezt nekik. Azt a választ kaptam, hogy a kártyának nincs semmi ilyen jellegű tiltása, és nem is lát ezirányú kezdeményezést sem tőlem. Véleménye szerint a Revolut a hunyó, ott nyomozzak. Megjegyezte még, hogy a problémám nem egyedi, mert ma már legalább hárman keresték a bankot ezzel a problémával. Nekik is csak ugyanezt tudta mondani, mint nekem.De kérdésedre válaszolva azt teszem lépésről lépésre, hogy:
Belépek a Revolut appba
Kezdőlap - Hozzáadás (Magyar forint)
Pénz biztonságos hozzáadása
Kártyaadatok megadása - Folytatás
Pénz biztonságos hozzáadásaA pofám leszakad. Most meg elfogadta a pénz elküldését. Ki érti ezt?!
-
Jim74
nagyúr
Köszönöm
. Van Wise-om és Revolutom is. MÁK EUR-os állampapír kamatát szeretném kp-ban felvenni OTP EUR-t kiadó ATM-ből Budapesten. Több, mint 200 EUR és költségmentesen venném fel. 200-at Wise-zal, 200-at Revoluttal.
Most látom, hogy a "mit csinálsz" kérdés nem rám vonatkozott.
-
paolinho
addikt
Akkor ez 20-30e-re is érvényes lehetne.
-
Unicycle
újonc
Köszi!
-
pictigjis
őstag
megmondom amúgy, mi fáj igazán
1. hogy vannak ilyen magukat mindentudónak képzelő alakok
2. hogy a revolut is egy kalap szar amúgy, valakinek így, valakinek úgy működik. valaki például hónapokig ingyen küldözget pénzt bankkártyaszámokra, valakinek soha nem volt aktív ez a kis bug. és biztos van még sok más ilyen működési sajátosság is
-
pictigjis
őstag
jaja, nem hát, biztos ketten vagyunk ugyanolyan hülyék, csak te nem vagy az
ezen nem lehet elrontani SEMMIT, ember -
pictigjis
őstag
-
sopruk
senior tag
Úgy csináltam mindent. Most próbaképpen kitöröltem, újra felvittem az adatokat, de ugyan az...
A Wise-ban is HU40 szerepel a számlaszámom mellett (el is felejtettem, hogy ott is megvan, nem kell a kalkulátor...) -
AxBattler
félisten
Ez hogyan működik?
És kizárólag a kereskedelmi bankomnál nyilvántartott PMÁP-ot veszi meg, vagy a MÁK-os állampapír számlámon lévőt is el tudom neki adni? -
Dluinet
nagyúr
Ja, most hirtelen beleírtak véletlenül, olyan kitételeket, amit eddig soha, egyetlen ország sem kötött ki.
Ez egy valamit jelenet, hogy a vezetés szerint reális esélye van egy rohadt nagy zakónak.
Ebben az esetben a forintadósságukat egyszerűen csak elinflálják. Ha belenne vezetve nálunk az euró, akkor ezt nem tudnák meglépni, mert az eurora nincs befolyásuk, azt nem tudják elinflálni. -
Dluinet
nagyúr
Igen, de akkor biztos hogy néhány százalékkal kevesebbet kapsz, ráadásul még értékpapírügyletek után járó tranzakciós illetéket is meg kell fizetned.
-
proradeon
őstag
Köszönöm a rendkívül hasznos választ!
-
JohnnyWeiss
tag
köszi

-
Major Lion
senior tag
Mi a selling point, miert csinaltak?

-
Lanash
senior tag
Köszi! Akkor jelenleg érdemesebb két számla és ahhoz egy kártya. Illetve ilyen esetben melyik csomag a legjobb? Napi használatban lenne a számla. Évente 2-3 alkalommal külföldön is.
-
focvis
veterán
-
nfsu17
veterán
Bocsánat a h'lye kérdésért, de nem látják, hogy mire használjuk?
a saját appjuk kérdezi, hogy mire használjuk? Ez valami 'igazságellenőrzés', hogy hazudsz-e?
Mert ha az OTP app kérdezné, hogy mire használom a Revot, még talán értelme is lenne -
zeus_2k14
senior tag
Válaszoltam!
-
törölt tag
A státusz oldalt appban is elérni? vagy érdemesebb elmenteni telefonon a weboldalt?
Pár napja, vagy múlt héten láttam volt kis háromszög, hogy türelem dolgozunk rajta, itt is utólag olvasva sorakoztak a kommentek.Nekem az volt, a fura, hogy úgy látom el sem jutott a kérés, el sem indult a folyamat... tehát vmi az atm-nél akadhatott el. Nem egyik vagy másik intézet utasította el. Hanem nyoma sincs... mintha meg sem történt volna.
-
Ruganyka
csendes tag
Köszönöm, most válaszolt a "live agent" helyett Rita is, hogy itt tudom nézni, hogy mivel van gond.
Remélem hamar összedrótozzák
-
w.miki
veterán
erre is kártyával lehet pénzt tölteni, ingyen, mint revo-ra, mielőtt elutalnék?
-
pictigjis
őstag
és újabban elég jelentős. továbbá az ilyen alacsony forgalmú időszakokban akár nagyobb mértékben is eltérhetnek a különböző fx tőzsdék árfolyamai, ilyenkor pláne nem mindegy, hogy ki egy adott szolgáltató árfolyam "beszállítója"
-
zsola400
senior tag
Ez kevesebb volt.
-
törölt tag
0-96 között lehet csak? Az azért fura, mert nekem van 98-as (ez jött ki az Unicredit számlára, generáláskor) és Gránitra meg 97 van, és az helyes azt múltkor leteszteltem, az saját számla.
lehet csak túl gondolom... majd akkor kiderül... csak jobb lett volna, ha nem csúszik át jövő hétre... (több nap mire megérkezik ugye).
A számlaszám az helyes, másoltam úgy generálta le és néztem vissza...
Nem sajátomra akarok utalni... akkor kérdés sem lenne...Akkor egy ilyen iban generátorban mindenki "vakon" megbízik? első 2 jegyet illetően? vagy csak gyakran használjátok erre?
-
törölt tag
Értem. köszi, ez hasznos.
Tehát akkor igaz az, hogy lehet egy bankhoz tartozó de különböző bankszámla egyedi kezdetű? Vagyis nem bankonként van kiosztva így egy bank de két ügyfélszámla esetén is más és más az első 2 számjegy (HU után). Akkor az normális.
Az ellenőrzés egyébként jónak találta. Generálás után megnéztem.
Csak azt gondoltam az első kettő bankonként van kiosztva talán. -
pilu01
senior tag
Értem, köszönöm
-
Somatom
veterán
Köszi!
Akkor nem értem a problémát. -
merqree
őstag
Amire én válaszoltam, azt sugallhatja, hogy fizetős “kívülre” utalni.
-
merqree
őstag
Nekem Premium csomagom van, nem számolt fel költséget elvileg, pedig Revolut-on kivulre utaltam.
-
junkhead
aktív tag
igen köszi, és ő utána, ha átutalja magyarországi banknak forintszámlára annak sincs?
illetve a banknak utalás az 2-3 nap? -
Indiant
addikt
Köszönöm, azt tudom. A kérdésem nem erre irányult.
-
jotzo01
tag
Sziasztok,
lehet-e gond a következővel:
Nekem van Revolutom, a fizikai kártya hozzá van rendelve a Google wallet-hez az én telefonomon.
Van egy viruális kártyám, amit a feleségem használ az ő telefonján, Google wallet szintén.
Magyarországon ez nem okozott semmi gondot, remekül működik.
DE:
mi van akkor, ha én külföldön vagyok, (Németország ill. USA), és ott fizetek, miközben a feleségem mondjuk pár perces/órás különbséggel itt fizet Magyarországon? Egy a számla, két különböző kártya, de ha a Revolut a fentiek miatt bankkártyás csalásnak véli, akkor nem szeretném, ha letiltaná bármelyik bankkártyát is. -
Peter.70
addikt
Akkor a 350K arra vonatkozik, hogy annyiért válthatok ingyenesen devizát?
-
sajtos365
tag
Nekem most is van számlám a Revonál és működik, de az én adataimat azt mondták nekem 6 évig őrzik meg.
-
sajtos365
tag
"max az accountod bukod... örökre."
Nekem azt írták 6 évig őrzik meg az adataimat.
-
aujjobba
addikt
Ertem.
Ebben az esetben igazan irhatna azt, hogy a frissulesi datum mai nap 16:25 vagy hasonlo.
Koszi! -
dredjudge84
őstag
Ez ok. De ha van rajta pénz, azzal mi lesz?
-
Oliverda
félisten
Visa vagy MC kártyával?
-
Oliverda
félisten
Mennyivel?
-
törölt tag
hazai bankból ment az átutalás, igaz nem iban formában volt.
Én arra gondolok a revo korlátozza.#40499 axioma
Ha van cetelemed nem próbálnád ki, megy-e revoval? vmi minimál összeggel? -
pictigjis
őstag
olyan van, hogy a revolut random nem enged utalni bizonyos számlaszámokra, mert ki tudja, miért, de ezek minden esetben egyedi hibák. a hitelkártyaszámla teljesen normális bankszámlaként viselkedik, a megfelelő iban számlaszámmal alapértelmezetten működnie KELL az utalásnak
-
axioma
veterán
Ez eleg hihetetlen, egyetlen olyan hitelkartyam van, amelyiknek bankon belulrol tudok egyaltalan utalni, de arra is utaltam mar mashonnan, az elmult evekben min. 7-8 bankhoz volt hitelkartyank.
A lakashitel torlesztesi szamlaja ha technikai szamla akkor _talan_ ilyen, de hitelkartya-elszamolasi szamla mindig normal utalhato szamla kell legyen, a hitelkartyanak nem feltetele hogy legyen a penzintezetnel szamlad (eleve van olyan hk ami nem bank csak hitelintezet altal van kiadva pl. cetelem, oda leggyakrabban MAK-bol es Raiff-bol utaltunk eddig).
Amugy lehet hogy csak banki iban-t fogad el, himihumi hitelintezetet nem utalasi celnak? Inkabb, mint a fogado oldali korlatozas... este talan ki tudom probaltatni. -
daninet
veterán
át kell váltani forintra pénzfelvét előtt? vásárlásnál miért nem kell?
-
thefreeman
aktív tag
Valami jobb magyarázat van? Vagy ez a legjobb?
-
pictigjis
őstag
a kártyás tranzakció visszatérítése az nem egymás közötti pénzküldés, amit esetleg el kell fogadni, ilyet még életemben nem láttam
de az tény, hogy csak a revolut support tud segíteni
-
Pio720
csendes tag
A support megoldja, kérnek egy új szelfit, amin a kezében tart valamit a saját friss aláírásával és ha elfogadjak, akkor nem kell ID card
-
Pio720
csendes tag
Kétszer azt írta ki, hogy azonosítás nem sikerült
-
üszök
őstag
Köszi.
akkor csak másik számláról tudok pénzt rá tolni gondolom. -
Anaren91
senior tag
Igen, ilyentől tartok én is. Olvastam egy cikket, hogy már a Revoluttal is baszakodni akar a kormány. Ezért próbálok utána járni.
-
ollie
MODERÁTOR
Miért kéne neki business account?
-
Somatom
veterán
Megnéztem. Felejtős. Miért lenne a reptéren Eurós OTP ATM? De, még a közelben sincs.

-
tobias40
veterán
Nem PP-vel intéztem hanem a revolut appban!
Siettem hogy ne hétvégén fizessek,ezért kérdeztem meg!Azt nem tudtam hogy ha 2 virtuális kártyám van akkor melyet adjam meg hogy az eurót vegye le de ezek szerint mindegy mert nem az számít hanem hogy legyen annyi euró a számlámon hogy letudja venni!
-
axlfsi
veterán
"ideges vagy, ez árt az egészségednek."
Ebben látod igazad van, köszönöm is, hogy emlékeztettél. Nem ér annyit az egész!
-
axlfsi
veterán
Ja, és csak, hogy pontosítsak még egyet: engem nem kitiltottak, hanem azt írták, hogy a hozzám tartozó accountot be kell zárniuk, de ne aggódjak, utána nyithatok újat.
Ennyi volt. Erről minden infóm még mindig megvan, hivatalos formában a teljes beszélgetés exportálva amire Ők nyújtanak lehetőséget.Szó nem volt kitiltásról!
Ne keverjük!
Ja, hogy hazudtak?! ... na látod, ezzel nem számoltam! Ti számoltok azzal, hogy egy ilyen pénzintézet hazudik? ... félelmetes, továbbra is azt gondolom!
-
axlfsi
veterán
OKé, akkor játszunk nyílt(abb) kártyákkal! Mégis, milyen pénzmosásra gondolsz most itt velem kapcsolatosan? Remélem Te sem gondotlad komolyan, mert akkor leírom (aztán vagy elhiszed, vagy nem), hogy a 3+ év alatt ha volt náluk összesen 300-400e Ft forgalmam és 2db kp felvétel, sokat mondok! Alapvetően netes, kis értékű vásárlásokra szoktam használni, jellemzően külföldről és teteszett benne, hogy pénzt is tudtam rajta tárolni. Ennyi volt nekem a Revolut.
Vannak itt akik arról írnak, hogy nem tudnak naponta többet popuplni, mint 1MFT, stb, ... nem mintha érdekelne, de akkor nehogy már az én szaros 3 év alatti összesen 300k-s Alis vásárlásom legyen a pénzmosás, meg a gyanús! Totálisan elbaszták a dolgokat és konkrétan nem, hogy semmit nem ismernek be és lennének ügyfélbarátok, hanem amiket írtak, hogy most ezt bezártjuk de ne aggódjak, nyithatok utána újat, totális hazugság volt.
De kérdezem én, ha ÉRTELMES emberek ülnek ez a szervezet mögöt, mit a rákosfaszért kellett hazudniuk? Miért írták azt, hogy most bezárjuk az acecountod, mert CSAK és utána tiltunk is, mert CSAK és ne is próbálkozz regelni. Habár akkor is ott vagyok, ahol most - nem tudom miért - de legalább nem gondolom azt, hogy félelmetesen inkompetensek és aki ezek után megbízik bennük, az is végtelenül felelőtlen? -
axlfsi
veterán
Őszinten szólva, így, 12h szenvedés után már kicsit én is úgy gondolom, hogy veszett fejsze nyele, de azért kíváncsi vagyok, hogy mit értett az alatt, hogy újra tudja nyitni nekem a verify linket csak előtte egyeztetnie kell valamilyen kérdésben egy releváns csapattal...
A másik pedig, hogy gondolom nem véletlenül küldték ki tegnap azt az emailt, szóval, amennyiben frissen is megkapják a mindenféle fotót rólam, okmányaimról, logikus lenne, hogy elfogadják és nem akarják már a továbbiakban az accountom törölni.
Szerintem inkább arról van szó, hogy volt egy félreértés részükről, elhamarkodott döntés, hogy megszüntetnék az accountomat, majd mire minden körvonalazódott és megértették, hogy ez az én accountom és én is regeltem, már nem akarják revidiálni a döntésüket, hiszen az azt sugallná, hogy tévedtek (és belátták).
Hangsúlyozom: mindig azt kommunikálták, hogy az accountot a feleségem nyitotta(!), nem pedig az, hogy a 3+ év alatt folyamatosan a feleségem nevével ellátott kártyáról történtek topupok.
-
Sapike72
csendes tag
Ja igazad van.
De vannak élethelyzetek amikor nem a fotelből irogatok és nincs annyi időm hogy átnyálazzam az összes hozzászólást még keresővel sem, hanem segítségkérés gyanánt kérdezek.A fórumok talán erre is valók.De amíg leírjuk másoknak , hogy ne légy lusta es már százszor megkérdezték addig az is nagyobb segítség, ha nem írunk semmit!
Legyen szép napod!
Így csak megköszönni tudom a gyors válaszod!
-
Sapike72
csendes tag
Csák azért írtam mégegyszer mert ahol vagyunk Rabacon konkrétan egy ATM se ad ingyen pénzt …
Mindegyik pl 100 kunara ker 39kunat.Az összes …
-
SzGee
aktív tag
kétnaponta
-
paolinho
addikt
Nem tudom, mi az oka, hogy ez alapján sem lelem, de nekem is arra a számlaszámomra lenne szükség, amelyre hazai bankból forintot tudnék felutalni. Én a leírás alapján csak az LT69-el kzdődő IBAN-os számlaszámot találom. Van EUR, HUF, és GBP. Ha a HUF-ra megyek, akkor a név, az IBAN, és a BIC alatti beírások vannak, ami egyik sem a hazai Revolut számlaszám. Van valami megoldás erre?
Köszi -
Kasya
nagyúr
Köszi! Jól védekeznek a hirtelen felindulasu PEMAP vásárlás ellen
. -
dredjudge84
őstag
Ezt kifejtenéd kicsit?
-
INGJOKE
veterán
Nincs euró a számlámon. Csak forint abból hagyom hogy váltson, csak eddig sosem kellet figyelni a 350-es limitre. Most a nyaralás miatt a szállásra elhasználtam a teljes keretet és a kp felvétből is már csak 30 e van, de akkor eurót már csak a 0,5%-os felárral tudok váltani a hónapfordulóig.
Köszi a segítséget. -
YyureS
újonc
Rögtön utána megtörtént eme cselekmény.
Csak nem szeretnék 30 napot várni az eredményre.
:D -
kammler
senior tag
K&H-nál is szerepel a 20 ezer forint fölötti összeg.
-
dredjudge84
őstag
Remekül hangzik. Most ha van mondjuk 10 millió megtakarításom egy otthoni banknál, és úgy döntök hogy átrakom revolutra, és kérdezik hogy miből van, azt hogy bizonyítom, hogy húsz év alatt sporoltam össze a fizetésemből?
-
xy.zsolt
őstag
Egyáltalán kb mekkora összegtől tekintik nagyobbnak, amit már vizsgálnak
....már "bejáratott", feltöltésre használt bankkártyával fizetés esetén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
FIGYELEM! A topikban promó kódok, reflinkek és egyéb meghívók megosztása tilos!
- Hír Drágul a Revolut
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 SUPER 8GB Zalman S2 TG FSP 650W
- Utolsó! MacBook Pro 13" M1 16GB RAM/ 1TB SSD 27%-os ÁFÁS - Garancia - 0428AB
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
- Mega Akció! Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus 17H! I7 13700H / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.