Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubukain
senior tag
válasz horimiki72 #15350 üzenetére
v10f linkje van valakinek?
én open europe alatt csak v10e-t találtam
16 gigásra kéne -
nagyúr
válasz Gaberking #15353 üzenetére
Ezt alá tudom támasztani, nova nekem is megoldotta ezt és más lag-ot is. Ahol eddig volt kis reccenés, most nincs. Megérte megvenni. Plusz olyat is meg tudtam oldani, amit a gyári launcherrel nem, pedig szerettem volna.
[ Szerkesztve ]
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
eladogeppc
veterán
De elolvastam a changelogot. Sok szépet irkál benne. De pár helyen közel fekete alapon fekete gombok voltak, nem láttam. Mondjuk alapból már az időjárás hely beállításánál is. Amúgy me ahogy írtad(tátok) izlések és pofonok. 3g/wifi váltás egyik Romon sem okozott gondot persze magyar a telefonom, nem szürke importos. Nem láttam hogy sokkal smoothabb lenne. 4.4esek ilyen szempontból rendben lennének, de ugy mint Energy Rom alatt, a kamera se 4.4 alatt, se Energy alatt nem jobb a gyárinál. Lehet hogy 3 pixellel szebb.
Más: Tud valaki olyan fénykép készítő progit, ami tudja ezt a gömb fotózást ? Olyasmit ami a gyári képkészítőben van ? Egyszerűen épkézláb gömbfotót nem tudok csinálni. Szarul fűzi egybe a fotókat.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
apaszka
veterán
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mimate
csendes tag
válasz eladogeppc #15362 üzenetére
Mutatja a videóban, eltűnik miután megnyitja a play books-ot.
-
mycso
veterán
-
jilian
addikt
válasz eladogeppc #15356 üzenetére
Szerintem annyira nem gáz.
Első probálkozás, asszem 9 képig bírtam egyensúlyozni...
A kör panorámához nagyon ügyesnek kell lenni, és türelmesnek... -
rzoli
senior tag
Sziasztok, pár napja én is egy boldog G2 tulaj lettem
Szolgáltatótól vettem, jelenleg 10C ROM van rajta. Érdemes frissíteni a legújabb, F-re? Vannak benne lényeges javítások? Vagy ha már belaktam, rootoltam, akkor hagyjam egy ideig?
Még egy kérdés, még ha veszélyes is... A régi telefonomra anno az LG Camera Pro-t ajánlották, mint az egyik legjobb szoftvert. A gyári szoftvert érdemes még erre lecserélni, vagy már túlnőtt rajta?
Motorola Defy+, Lg G2, Doogee X5 Pro, Vernee Thor, MAZE Alpha, MI A1, Mi Mix3
-
jilian
addikt
válasz eladogeppc #15369 üzenetére
Ez melyik funkció?
Azt hittem a VR panorámára gondolsz... -
SzlobiG
félisten
-
Bubukain
senior tag
válasz horimiki72 #15366 üzenetére
köszönöm, megnézem
-
Sógi
addikt
válasz SzlobiG #15372 üzenetére
Nem tudok okosat mondani, nekem a gyári után bejött az energy smoothságra, tehát én ezt gyorsabbnak érzem, a gyárival sem volt igazán problémám, csak gondoltam kipróbálok egy custom romot....
Ha jön majd frissítés valószínűleg visszatérek stock romra.Jut eszembe, itt a kijelző ugyanannyit fogyaszt fehér és fekete színek megjelenítésénél?
-
Bubukain
senior tag
köszönöm
azt nem látom megkülönböztetve a customnál sem meg a stocknál sem hogy v10e vagy v10f stb
mindegy lenne hogy melyik szoftverre akarom rátenni?? -
Danny365
őstag
Nekem pedig ma jött meg a pár hete linkelt aliexpress-es, ezer forintos "Spigen" Slim Armor.
Természetesen nem eredeti, de szerintem szépen meg van csinálva. A kemény műanyag része matt a fényes helyett, szerintem jól néz ki. Hogy mennyire jól illeszkedik a telefonhoz, azt nem tudom megmondani, mivel szegény G2-m a szervizben van, de ezer forintot mindenhogy megért.Az egyetlen apróbb hiba max annyi, hogy a műanyag és a gumis része nem annyira patentül idomul egymáshoz, de talán ha benne van a telefon, akkor nem lesz ilyen gond.
-
Eli577
senior tag
Abba a pár százalék jel nélküli időbe besegít az is, amikor a hálózatok között vált a telefon. Nálam van 4G háló, de beltérben nem mindig van térereje, így lakáson belül folyton váltogatta a 3G-4G hálózatokat....LOL, úgyhogy átállítottam gyorsan GSM/WCDMA automata módra, elég nekem a 10mbit is mobilra, nem kell 25.
Más: tud-e valaki hátlapvédő fóliát? Ebay-en találtam, de az csak csomagban van és az meg 5.000,-ft. Annyit nem akarok fóliára költeni.
-
rankesz
veterán
válasz SzlobiG #15372 üzenetére
Halványan dereng valami, de 4 hónap nexus 4 használat kisimította a a homlokomon a ráncokat, múltkor jókat kacagtam amikor a szomszéd srác odatette a n4 mellé az s3-at... Aztán g2-re váltáskor még jobban elpicsázódott szerencsétlen samsungja, de mint tudod én a g2-n is AOSP forrású romothasználok
-
neo-geo
aktív tag
Az mitől lehet, hogy nem tudok MMS üzenetet fogadni, holott minden APN beállítás jól van megadva? Esetleg attól, hogy Telekomos a telefon, de függetlenítve lett, hogy menjen Voda kártyával! A másik, hogy most már nem átlátszó a státusz bár a gyári háttérképekkel sem. Se a kezdőlap, se a zár képernyő, pedig régebben az volt. Ez vajon mitől van?
PSN-ID:Putyesz-HUN
-
Bossi
őstag
nekem 22 óra alatt van 13% jel nélküli idő T-mobile...
-
Tamás34
senior tag
Ezeket a az adatokat megfogom mutatni Trének és kiverem a balhét, mit képzelnek ezek magukról!? Ha nem megy az üzlet, akkor ne így spóroljanak!
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
blt.62
őstag
Érdeklődnék! S4-em van most vettem újonnan. Semmi gondom vele igaz kicsit félek a kijelző beégéstől. Az ismerősöm LG 2.őt vett most (vagyis az új S4-ét cserélte le) és elvan ájulva tőle. Azt mondja,hogy mindenben (kivéve kamera) jobb mint az S4. Aksija közepes használattal min.2 nap,kijelzője szebb, sokkal gyorsabb. Igaz lehet ez? Ennyire jó lenne a G2?
MegtorloXp
-
banán007
tag
válasz Eli577 #15380 üzenetére
Skinshop.hu magyar is, és nemcsak a hátlapra, hanem az egész telefonra fólia. (ún. Full Body Protector)
Szerk: most nézem, hogy van kijelzővédő fólia is 700 pénzért, bár egyikről se tudok véleményt mondani (még nem próbáltam)[ Szerkesztve ]
-
reflxx
aktív tag
válasz blt.62 #15394 üzenetére
Szia! Bár én nem rég óta vagyok G2 tulaj, de tudok mondani (saját) véleményt, mert a háztartásban van egy S4 is.
Kamera: vitatkozhatunk rajta ki szerint melyik. full gyári a mobilom és nálam nagy hiány, hogy nem vakuzik fókusz közben.
akkisban, képernyőben és sebességben lazán veri az s4-et.
De mondanám még egyszer, ez az én véleményem. Kinek mi jön be. -
Azharel
aktív tag
A magas jel nélküli időre a következőt tudom mondani saját tapasztalatból. Nálam a telefon normálisan üzemel min 3 órát, de maximum 36 órát. Van, hogy a wifi bugolja be azonnal, van hogy csak random rájön az alábbi jelenség.
deepsleep-ben néha a térerő 15% körüli értékre csökken, mindegy milyen hálózaton vagyok (gsm,wcdma). Mikor a képernyőt aktiválom, láthatóan üres a térerő csík, ami utána azonnal visszaáll rendesen amennyi térerő éppen van. Mikor 3-4 secet kell várnom bejövő hívás esetén arra hogy a képernyő feléledjen, akkor is látom hogy megint üres volt a térerő csík. Szóval mikor ez a kevés térerő jelenség előjön, akkor a telefont azt jel nélküli időként jelzi. Nálam ezért magas. Nekem a megoldás a napi 2-3 restart, de esküdni mernék hogy mintha az egész csak "visual" bug lenne. Persze lehet ez az egész egyéni eset, és másnak nem ebből ered a gondja. Viszont van itthon másik 2 készülék ugyan ilyen hálózaton, azokkal semmi baj. Tehát nem szolgáltató hiba. -
Bubukain
senior tag
ezt a vezetéknélküli tárhely funkciót használja valaki?
rácsatlakozok a gépemmel, de semmit nem tudok a telefonra másolni mert azt írja hogy nincs hely rajta
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Apple notebookok
- Büszke apukák és anyukák topikja
- PlayStation 5
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest