- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #20006 üzenetére
Úgy volt, hogy kimentem egy nagy parkolóba, voltak mások is. Gondoltam kipróbálom a kocsit hóban, hogy tudjam hogy viselkedik, aztán az lett a vége, hogy nagyon belelendültem és csapattam neki, aztán egyszercsak megjelentek a sünök, sokan szétszéledtek, engem és még pár kocsit viszont leállítottak.
Jött egy rendőrcsaj, aztán kérdezte tudom -e miért állítottak meg. Erre meg --> fogalmam sincsAztán végül megúsztam büntetőpont nélkül plusz kaptam valami 4k büntetést.
A lényeg az volt , hogy nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezettem, erre hivatkozva büntettek meg. Meg jöttek azzal, hogy felvették videóra amit műveltem, egy civil autóból kameráztak( el kellett volna kérni) De a csaj azt súgta ő nem büntetett volna meg, csak ott van a felettese, így nem tehet semmit
No ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Vicces képek
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kompakt MSI alaplap érkezett Ryzenek alá
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged