- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #20006 üzenetére
Úgy volt, hogy kimentem egy nagy parkolóba, voltak mások is. Gondoltam kipróbálom a kocsit hóban, hogy tudjam hogy viselkedik, aztán az lett a vége, hogy nagyon belelendültem és csapattam neki, aztán egyszercsak megjelentek a sünök, sokan szétszéledtek, engem és még pár kocsit viszont leállítottak.
Jött egy rendőrcsaj, aztán kérdezte tudom -e miért állítottak meg. Erre meg --> fogalmam sincsAztán végül megúsztam büntetőpont nélkül plusz kaptam valami 4k büntetést.
A lényeg az volt , hogy nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezettem, erre hivatkozva büntettek meg. Meg jöttek azzal, hogy felvették videóra amit műveltem, egy civil autóból kameráztak( el kellett volna kérni) De a csaj azt súgta ő nem büntetett volna meg, csak ott van a felettese, így nem tehet semmit
No ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Techsend Cyber Monster elektromos roller + sisak ajándékba
- Immax - EV utazó töltőállomás elektromos autókhoz AC Type 2 32A/380V 22kW + dugó 230V 5m Wi-Fi Tuya
- Eladó Zenga Giulia gamer szék
- Miele TRIFLEX HX2 CAT&DOG akkus kéziporszívó - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged