-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manitou
veterán
válasz
tomcsi23 #20006 üzenetére
Úgy volt, hogy kimentem egy nagy parkolóba, voltak mások is. Gondoltam kipróbálom a kocsit hóban, hogy tudjam hogy viselkedik, aztán az lett a vége, hogy nagyon belelendültem és csapattam neki, aztán egyszercsak megjelentek a sünök, sokan szétszéledtek, engem és még pár kocsit viszont leállítottak.
Jött egy rendőrcsaj, aztán kérdezte tudom -e miért állítottak meg. Erre meg --> fogalmam sincsAztán végül megúsztam büntetőpont nélkül plusz kaptam valami 4k büntetést.
A lényeg az volt , hogy nem a látási és útviszonyoknak megfelelően vezettem, erre hivatkozva büntettek meg. Meg jöttek azzal, hogy felvették videóra amit műveltem, egy civil autóból kameráztak( el kellett volna kérni) De a csaj azt súgta ő nem büntetett volna meg, csak ott van a felettese, így nem tehet semmit
No ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Hardcore café
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Suzuki topik
- Óvodások homokozója
- Eredeti játékok OFF topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- TCL LCD és LED TV-k
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10850H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest