- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sol4r: DDR2-es processzorok összehasonlítása "azonos" órajelen
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabi324
tag
Sziasztok.
Golf3 1.9 td 1992-es évjárat. AAZ motorkód.
Korábban már említettem a problémám a kocsival kapcsolatban.
Kuplung tárcsa, kinyomó csapágy, váltó olaj csere volt.
A probléma az hogy ha megyek a kocsival akkor egy kis idő múlva egyre nehezebb a sebességet váltani,hidegen tökéletes a váltó nem reccsen a rükverc de olyan mint ha melegedés után venné nehezebben a sebességet és a rükverc iszonyatosan reccsen.
Azt írtátok hogy nem megfelelő váltó olaj lett bele rakva(TOTAL 75W-90/API GL-4,GL-5,MT-1 típusú az olaj).
Viszont a héten vettem észre hogy le mentén vele egyben 120 km-t fő úton pár lakott területet érintve és az út végén alig lett nehezebb a sebesség és a rükverc is szinte nem reccsent.
De hétköznap reggelente városon keresztül munkába érkezte után újra nagy a probléma.
A héten volt az is hogy fent állt a probléma de leparkoltam,állt a kocsi 10 percet mert be szaladtam a boltba.
Utána álltam ki a parokolból tolatva, raktam a rükvercet és semmi hangja, könnyen vett minden sebességet.
Mivel nagy távon nem váltottam annyit mint városban ezért az út végén szinte nem is volt baja, viszont városban élő jön mivel többet váltottam.
Szerintem nem olaj baja van mert akkor nem lenne ez amit leírtam.
Egy ismerősöm említette a nyeles tengely csapágyat hogy az mutat ilyen tünetet melegedés után.
Mi lehet még a baja neki?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fujifilm X
- Formula-1
- Linux kezdőknek
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest