- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű ODM (*9BZD5) frissítést : INS régiókódra (is) .
Ezzel, a BL-rtéke, ennél is változott.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OXM (*9BZD4) frissítést : EUX régiókódra (is) .
Közben javítom a #76 -ot is. Helyesen, az OJM -nek is *9BZD4 a fw.release azonosítója.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OJM (*8BZD4) frissítést : ILO régiókódra (is) .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OLM (*9BZD4) frissítést : XID & THL égiókódokra (is) .
Ezzel, a BL-rtéke, ismét változott.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű ODM (*8BZB7) frissítést : INS régiókódra (is) .
Bizt.szint: 2026 febr. Ezzel, a BL-rtéke, ennél is változott. + a többi is, ami az OXM -nél .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OJM (*8BZB6) frissítést : ILO régiókódra (is) .
Bizt.szint: 2026 febr. Ezzel, a BL-rtéke, ennél is változott. + a többi is, ami az OXM -nél .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OLM (*8BZB6) frissítést : XID régiókódra (is) .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "S" -jelölésű OXM (*8BZB6) frissítést : EUX régiókódra (is) .
Bizt.szint: 2026 febr. Ezzel, a BL-rtéke, ismét változott.
Illetve, ezzel, ezen a típuson is megszűnik a wipe cache partition opciója (is) a Recovery -ben, amely így 3 opciósra változik a többi testvérrel azonosan, amelyek megkapták/megkapják a februári frissítési csomagot droid 16 -ra .
-
shun
csendes tag
1. Megjelenítés más alkalmazások felett
2. Értesítési kategóriák ellenőrzése
3. Akkumulátor-optimalizálás kikapcsolása
4. A "Ne zavarjanak" és "Alvás" módok ellenőrzése
5. Hívásértesítés engedélyezve van
6. Messenger frissítése
Ezek rendben voltak.
7. Teljes képernyős riasztások engedélyezése
Ezt még nem tudtam kipróbálni, de átállítottam. (Azóta nem jött Messenger hívásom)
Csináltam egy újraindítást is. -
shun
csendes tag
Mit kellene beállítani, hogy a Messenger hívás feloldja a képernyőzárat és mutassa a tárcsázót, hogy fel tudjam venni? ONE UI 8.0 & droid 16
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani, egy új "U" -jelölésű OXM (*4BYI2) frissítést : EUX régiókódra (is) .
ONE UI 8.0 & droid 16 .
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OJM (*4AYGC) frissítést : ILO régiókódra .
Ezzel, ennél is változik a BL-értéke.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OLM (*4AYGA) frissítést : XID régiókódra .
Ezzel, ennél is változik a BL-értéke.
-
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OXM (*4AYG9) frissítést : EUX régiókódra .
Ezzel, a BL-értéke, ismét változik.
-
tpeter77
addikt
Sziasztok
Könyvszerűen kinyitható telefontokot keresek, ami mágnesesen záródik és ha hívnak, látszódjon rajta a hívó fél neve, és jó lenne, ha kinyitni sem kéne a hívás fogadásához.
Ilyen tokot használtam a régi telómon, csak az nem volt mágneses. -
gerner1
nagyúr
Az OTA-szerverek, elkezdtek osztani egy új "S" -jelölésű OLM (*AYG2) frissítést : XID régiókódra .
-
-
drpityi
csendes tag
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nekem például kimondottan tetszik ez az újítás.
Már nagyon untam évről évre ugyanazt a hátoldalt.
Az új A széria tagjai közül nekem az A56 kamera szigete tetszik a legjobban.
-
Ricardo
titán
válasz
LurkerSheik
üzenetére
Nézőpont kérdése. Eddig is létezett náluk ez a kialakítás. Az A széria, eddig az S családot követte kamera kialakítás terén, most inkább a fold vonalat.
-
Eddig szépen megoldották 3 gyűrüvel
a kamerákat most b@szarintottak egy indokolatlan szigetet.
Olyan szépen fejlődnek visszafele. -
Ricardo
titán
Ez így van. Ez egy nem túl erős telefon ami harmad annyiba kerúl mint pl A 16e ( a sima 16hoz képest pedig még több az eltérés), és mégis bele tudták tenni a 120hz-es frissítésű kijelzőt. Apple meg a jóval drágább modellekbe sem tette ezt meg.
Ahogy olvashatod az Aod elhagyását, még ebben a szegmensben is egy rossz viccnek tartom, egy ennek a többszörösébe kerúlő készülék esetében, pedig (itt kihagyom a jelzőt, inkább)
-
judas13
veterán
Van rá módszer, hogy feloldja a 10 sec-et. [link]
De tényleg felháborító, hogy amúgy alapon csak ez van.
-
cs.zs.
veterán
válasz
janeszgol
üzenetére
Azt sajna nem írtam oda, hogy az
A25 Exynos 1280 AnTuTu 10-ben ~474.000 pontot csinál,
az A26 az Exy1380-nal 24%-kal több, 588.000 pont,
(A35 Exy1380 +27% 602.000), szóval nyers erőben jelentős a 1380 előnye, és ennek is ott a helye az összehasonlító táblázatban.A Redmi Note 13 Pro 5G szintén egy jó telefon.
Snapi 7s Gen 2-vel Antutu 10-ben 579.900 pontot hozott össze, azaz bő 22%-kal ez is veri az Exynos1280-at.
Android 13-ról indult tavaly ilyenkor, és 3+1 év frissítést ígért akkor a gyártó. 160.000 Ft-on nyitott, azaz az említett Samsungoktól jelentősen drágábban. Én is szemeztem vele, vakartam a fejem rendesen. Egyrészt nem akartam ennyivel több pénzt telefonért kifizetni, másrészt az A25 8/256 Android 14-ről indulva 4+1 év supporttal 103.400 Ft-ért volt megvehető. Ez egy jó ajánlat volt, éltem is vele.
Ha viszont a mostani árakat nézzük, a R N 13 Pro 5G 8/256GB az emagon 89.900 Ft, és annyit nagyon megér, még akkor is, ha a támogatás végét jelentő Android 16 + 1 év már vészesen közeleg.
-
janeszgol
félisten
válasz
pirosmajom
üzenetére
Igen, de 2025, nem 2019. 120 ezer ft. Az AoD nem űrtechnika. Úgy kezeli az AoD-ot már lassan a Samsung, mint régen az NFC-t a Xiaomi. Prémium feature-nek. Nevetségesek voltak. (Viszont a Xiaomi a mai napid ad infrát, amiért le a kalappal előtte.)
-
cs.zs.
veterán
A25 1450nit 120Hz Amoled
Van AOD
Van 3,5 mm jack
Stereo kihangosítás
2024-től 4+1 év support
Nem vízálló
8/256GB jelenleg 110-120.000 FtA26 1100nit 120Hz Amoled
Nincs AOD
Nincs 3,5mm jack
Mono kihangosítás
IP67 vízálló lett
2025-től induló 6 év support
8/256GB jelenleg 135.000 FtJó a vízállóság, jó a 6 év support is,
de az első 4 sor visszelépése érthetetlen. -
Ricardo
titán
Ez egy vicc. Ráadásul a rosszabb fajtából. Kiveszik az AOD-ot?
Egyik cég sem jótékonysági szolgálat , de az ennyire kisstílű húzások, nem voltak rájuk jellemzőek.
Arra tippelek, hogy mivel a legnagyobb riválisnak bejön ez a (jelzőt nem írok) stílusú "termékpozicionálás", gondolták ők is meglépik. -
judas13
veterán
Kellemetlen ezt nézni 2025-ben. Drága, buta, ronda.
-
Instabil
junior tag
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
Mondjuk a samsung, anno a flagshipekkel is ezt csinalta. 😂
-
cs.zs.
veterán
válasz
Kisgépkezelő
üzenetére
A nem létező jacknek
-
Bleccs
tag
Hmm, nem rossz ez, egyre jobb és használhatóbb a 20-as széria, de az árazás vicc még ennek fényében is.
-
Instabil
junior tag
A lenti kavanak mi a funkcioja?
-
cs.zs.
veterán
válasz
viragdani01
üzenetére
Dani,
már visszaadtátok a tesztkészüléket?
Bog nem találkozott benne AOD-vel, a gsmarena pedig úgy tudja, van benne, ahogy az A25-ben is van.
Az A25-ben ennek a beállítása nem a kijelző-menüben van, hanem a "zárolt képernyő és AOD" nevű külön menüpontban. [kép] [kép] [kép]??
-
vodrosjozsi
addikt
yap, sokkal jobb deal most az A35 ennél de uge nem egy kategória a 2 telefon.
Értem, hogy az olcsóbb kategóriások a fiataloknak szól, de már nem is szinesek ezek a telefonok, tökre eltűnt az "awesome" vonal is, nem is olcsó annyira, hogy kevés fizuból erre teljen szóval nem tudom kire lőnek ezzel.
Lehetne az a koncepció, hogy 2 évig A35-öt árulnak, másik 2 évben meg mehet újra ugyanaz a telefon csak A26 névvel, mert kb csak így lenne értelme és meg is van a költségcsökkentés a samsungnál
-
drpityi
csendes tag
Akkor már inkább venném a tavalyi A35 öt.
Árban szinte ugyanaz, de azért komolyabb tudással. -
ddaydome
senior tag
Az összegzésnél szerintem àrnyaltabb a kép. Kiemeltétek a skylinet, ami nem fog jobb képet csinálni, rövidebb (3 év)az os tàmogatàs, de 2xr annyi a ram és a tàrhely, valamint az életben nem fog belassulni a stock droid (nokia x30 is van nekem, onnan tudom). Ez a Samsung telefon 1,5 év múlva elképesztő lassú lesz a one ui erőforrásigénye miatt, lehet hogy amúgy most sem egy ferrari.
Szóval szerintem jobb deal a skyline. -
janeszgol
félisten
A kamera nem nagy eresztés. Ha van elfekvőben A54 érdemesebb azt megvenni a lényegesen jobb kamera miatt.
-
vilmose33
őstag
Köszönöm a tesztet.
-
A 20-as sorozatot dobhatnák és akkor áttekinthetőbb lenne az A széria:
1x - alsó
3x - közép
5x - felső -
yuing
őstag
Ez az előlapi dizájn kőkorszaki... Érthetelen egy ilyen ársávú készüléktől még akkor is, ha a 120K már inkább a középkategória alja manapság.
-
ParmaBoy
aktív tag
Az a káva azért...
De egységnyi A széria, frissen, listaáron nem, később/előfizuhoz jó is lehet.Bár nekem a tízes/húszas az inkább a céges, magánszemély az a harminc/ötvenes. És nem az életkorra gondolok.
-
Tehát fogták az A54-et és újracsomagolták.
-
cs.zs.
veterán
A cikk 4. oldalán a Kamera fejezetben minden Youtube videóhoz A25-öt írtatok!
Nekem 8/256GB A25 van. A teszt elolvasása után egyáltalán nem érzem azt, hogy az A26 jobb. Egy dologban más: IP67 vízálló lett, míg a tavalyi modell nem volt az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra 16/512gb, Green, újszerű, 34 hónap gyári garanciával, Photography kit-el, eladó!
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- Honor Magic8 Lite 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE / 32GB / Kártyafüggetlen / 6Hó Garancia
- Apple iPad A16 128GB, Wi-Fi, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- PS5 fat konzol
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest