- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
-
LOGOUT.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atos19881101
senior tag
válasz
Mágus2 #161381 üzenetére
Szia,
Egy gyors kérdésem lenne. Superb 1.9 AVF még mindig az alany. Az ablaktörlő szintjelzőjét merre találom? Jól érzem, hogy le kell vennem a lököst, hogy hozzáférjek? Vettem fagyállós löttyöt bele kb 1 hónapja és azóta folyamatosan sír, hogy töltsek rá. Nem tudom, most a lötty a szar, vagy a szintjelző gajdult meg.
(#161383) focvis
Én eleinte nem szoktam kivenni D-ből lámpánál, de mostanában már kiteszem. Ha lámpánál ácsorgok, akkor szvsz feleslegesen feszül a hajtáslánc, illetve kb dupla annyit fogyaszt (1.5l/h <-> 0.8l/h). De nem tudom melyik a jobb megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ1A 27 170Hz 1ms IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés .Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 RTX 4070 , Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H RTX4080
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest