Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
válasz
bitpork #146590 üzenetére
Motorkód CBAB, váltót nem tudom így hirtelen. Érdekes, én a linkelt oldalon is kerestem típus alapján, de csak a manuális váltókhoz listázta ki a kuplungokat. DSG-nél is szokás kuplungot cserélni a lendkerékkel? Mennyi km után javasolt a csere általában? Ez csak azért érdekes nálam, mert vidéken nem hiszem, hogy bárki neki állna ilyet megcsinálni (már a lendkeréknél is húzzák a szájukat, hogy húúúú, automatánál még nem csináltak ilyet). Videót néztem már róla, csak németül nem értettem mit karattyolnak, de az látszott, hogy célszerszámok is kellenek, meg utána méricskélnek is valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A05 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest