Hirdetés

2024. május 21., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25068) LittleBoss67


LittleBoss67
aktív tag

Valaki segítsen ebben a rohadt atlaszban. Lassan 90-es szinten vagyok, de mindössze 5 külön régió 1-1 stone-át sikerült összeszednem. 2 kék , a többi 1-1. A tirn's régó helyett a heawark előbb lett meg. Sőt a Lex és Valdo területről sincs kövem. Vagyis a központhoz közeli 4 területből 3 szűz.
Van egy srác, aki magyarul is tesz fel aktuális liga magyarázatokat, de mintha azt mondta volna, hogy az első stone-ok automatikusan esnek egészen 20 db-ig rng fügvényében. Hát én már annyiszor oda-vissza jártam t1-t5-ig, hogy rohadtul unom.
Mert gondolom ahová nincs stone, az a terület bármikor kell adjon conqueror-t és követ is. ?? Azután citadellába helyezve lehet csak újabbat előcsalni ??
Itt jön az, hogy pl. lövésem sincs, hogy ha módosítom a területet, hogy a jó életben lesz az addigi pl. t1 mapomból t4. Mert, hogy a módosított terület már nagyobb, de nevében maradt t1. Pl., hogy lesz t1 warf citadella módosítása után t4, mert látom az atlasz módosítók között, hogy az bizony most is csak 68-as szintű.
Egy fél oldalnyi területre elférne minden infó erről mapozásról, de még az összefoglaló sem tér ki ilyenekre.
Sajna abban a korban nőttem fel, hogy nem tanították az angolt és mire erős hiányát éreztem, már nem is akartam nekiveselkedni.

Hát azt mondják ne szégyelj kérdezni, azért mégis ég a képem.

Köszi Bárkinek.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.