Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:39:27

LOGOUT.hu

Path of Exile topic

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#25044) brunnehilde válasza Har_melin (#25039) üzenetére


brunnehilde
senior tag

Nagyon eltúlozták a map modokat. T14-T16 rare mapokra gyakorlatilag öngyilkosság bemenni. Az a gladiator, ha fel van húzva, papiron atomtámadás ellen is jó, és én is megfeküdtem vele, nem egyszer. 400% crit chance, 130% extra dmg, 90% extra life, curseok, minusz resistance, és még lehetne sorolni. Nem lenne ezzel gond, ha lenne alatta jobb alternativa. Ugye senki nem kényszerit rá, hogy rare mapon menjünk, de a magic és a rare map között brutális a szakadék. Szóval futhatsz magicet, de dropra, arra ne nagyon számits, mert nem dob gyakorlatilag semmit, vagy mehetsz kamikaze rare mapokat. :U Nem csodálom, ha kissé elment a kedved. Vagy kéne még egy "szint" magic és rare között, vagy a magicet lehetne felhozni, jobb droppra, több, de "barátibb" map moddal.

Más. Ez az Ice Shot buildem. Látom itt azért többen értenek a bow buildekhez, szóval ha valaki rálesne és megmondaná, hol lehet rajta fejleszteni, annak megköszönném. :P :R
Trollbálint: Jelentősen csökkenti, 62%-al, de ad +3 projectilet, szóval összességében érezhetően dob a DPS-en. Galvanic arrownál csináltam csillagszórót. :DDD Barrage és Arrow nova supportal.
Hokunda, még nagyon az elején vagy, toljad, fokozatosan belejössz mindenbe. Ez egy ilyen játék, aminek hosszabb a tanulási folyamata. :P Legtöbb build "szájbarágósan" magyaráz, mindent részletesen leirnak, de amig az alapokat megérted, ahhoz idő kell.

Én pedig lesújtok majd tereád hatalmas bosszúval és rettentő haraggal..

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Path of Exile (ARPG)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.