Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: Törpilla
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
BaKeSZ87
üzenetére
Azért úgy mindjárt más, ha írsz is hozzá szöveget. Ezeket a generált dolgokat szerintem mellőzzük, annyira steril görbét rajzol, hogy nem ez az, amit a kocsiban érezni lehet. 4500-as vezérlés váltást nem mutatja, plusz nem forog el a motor ~6800-ig.
Fel nem tudom fogni honnan szedik ezeket az adatokat, azt írja "based on the factory data", én ilyenről nem tudok, hogy a gyártók ilyen formában közölnék az adatokat, főleg nem leszabályzás feletti fordulaton.
Megnéztem egy olyan autót, amiről tudom, hogy erősebb, mint amit megadnak gyárilag és persze, hogy a gyári katalógus adatok szerint rajzolta, tehát ez abszolút becslés.Amit én raktam be képet, az egy rendes padon készült mérés, gyári állapot. 1-2 éve mentettem le azt a képet, mert más értékelhetőt nem találtam. A fórum szerintem azóta megszűnt, mert múltkor már nem találtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs