- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Hogyan legyek író? Ha érzem magamban az írói vénát.....
- Ivqkzy-: Eddig
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Na megjöttek Aliról a TPMS szenzorok, kinézetre ok, majd beszerelés után még referálok. Itthoni cirka másfél darab árából volt meg a 4.
-
Willie
őstag
Sziasztok!
177000 km-es Astra G-be (Z16XEP) Castrol 5W40 olaj került az 5W30 helyett. A szerelő szerint jobb, Ti mit gondoltok?
Előre is köszönöm a választ.
Üdv.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
Megint én.
1.6-os G Astrába (X16XEL) milyen olajat érdemes/ajánlott rakni? Amit tudni kell az autóról az az, hogy kb. 2 éve kapott egy teljes motorgenerált (fúrás, dugattyúk, gyűrűk, minden...), és 10W40-es Eneost raktak bele a szerelők az azóta történt mind a két olajcserénél. 5W40 nem lenne ajánlottabb bele, főleg így a hidegebb időkhöz közeledve?
Az felújítás előtt nagyon ette az olajat, a felújítás óta egy csepp sem fogy.
-
Magnum_
nagyúr
-
-
Petyyyyy
addikt
válasz
AMD Power #86903 üzenetére
Mivel 70A-s a generátorod - hacsak nem lett cserélve nagyobbra - így mindenképp ennél kissebb kapacitású akkut javaslok. Gyárilag ezekkel szerelték az F Astra-t:
A márka már vallás kérdése - ki mire esküszik.
Tikakukac - Azzal érdemes csínján bánni. Ha nagyobb az akkud, mint a generátorod (pl 100 vs 70) és fogyasztás is van rendesen, akkor a generátor nem lesz képes kellően feltölteni a telepet. Cimbi szívta meg, mert a Swiftben 100-as akku, meg talán 60-as(?) generátor. Persze most nincs szó hangnyomás versenyről, de érdemes figyelni erre is.
-
AMD Power
titán
Sziasztok!
Nekem a fapad Astraba milyen es mekkor aksit lenne erdemes venni?
-
Markizmark
addikt
válasz
diablo1984 #86898 üzenetére
Átégett a hengerfej tömítés 2 henger között. Síkolás után túl sok hiányzott a saját hengerfejéből, ezért bontottat kapott. Azon ki lett cserélve az összes szelepszár szimering, szívósor, leömlő tömítések, stb. Belekerültek az én majdnem új hidrotőkéim és ennyi. Ha már lent volt a hengerfej akkor felülről amennyire lehet meg lett vizsgálva a henger, meg a dugattyúk. A henger nem vállas, a dugók oldalra nem mozognak.
Ennyi. Szépen jár meg minden, csak fogy az olaj. -
Szada85
aktív tag
válasz
trassher #86891 üzenetére
Én is azt a véleményt osztom, hogy ez sose fog elkelni (ennyiért).
Egyrészt ahogy Tikakukac is írta, hónapokkal ezelött felrakta hirdetni, mint hibátlan állapotú egyedileg rommá extrázott darab, eltelt 1-2 hónap, utána került fel kép, hogy csáposon áll az autó elég sokmindent megcsinált rajta (ami ugye hibátlan autónál, több, mint fura, de erre szokták mondani, hogy "csak magam megnyugtatása miatt", ja igen
), majd újabb hirdetés hosszú-hosszú ideig.
Az a gond, hogy egy ilyen autót csak hozzá hasonló megszállottnak tudna eladni, viszont ezek a megszállottak pont olyanok, hogy szeretik maguk kialakítani az autójukat, és nem készen megvenni.Plusz, ami - hangsúlyozottan szerintem - hátráltató tény, az az, hogy az utólagos extrákon kívül (Andorid tablet, Hifi, Felni (ami utóbbikat nem is ad a fenti árban ) egy "egyszerü", sorozatgyártott turbós Coupe.
Ebben az ársávban már sokkal inkább beleül az ember vagy egy 3 ajtós turbós OPC-be, vagy egy [Caravan OPC-be], mindkettö ritkább, és legföképpen limitált darabszámú autó, aminek idövel az értéke még emelkedni is fog, míg ennek azért nem valószínü. -
Magnum_
nagyúr
rendszám + tetőjavítás + vezérléscsere + féktárcsa és betét csere megvolt.
december elején lesz még egy olajhűtő tömítés csere, olajcsere, fékfolyadék csere (meg nem kizárt, hogy rakatok be tolatóradart)imádom, pici pénzből nagy élmény
-
diablo1984
veterán
válasz
Markizmark #86895 üzenetére
Ez a motor volt javítva? Pontosan mi volt benne renoválva?
-
Markizmark
addikt
válasz
diablo1984 #86882 üzenetére
20 max 30ezer (2017 január, elfelejtettem felírni a kilométert akkor) van bennük, még nem lehetnének elhasználva.
Hengerfej felől kaphatja az olajat, mert javítás előtt nem evett ennyit. -
Sanki
addikt
Ha a fagyálló szint alatt van, akkor hígított fagyállót érdemes hozzá tölteni vagy pedig mehet bele töményen?
Opel piros.Illetve, kíváncsi lennék a motor alap "hangjára" viszont a twinport szelep csörgése bezavar. A kérdés, hogy lehúzható pár mp-re a twinport szelep?
SietősZ14XEP
Elvileg a pirossal karikázott a csati. -
Petyyyyy
addikt
válasz
trassher #86883 üzenetére
Nyihihihiii...lehet. Ja, nem.
Egy ideje nem futottunk össze, de akkor még nem volt 100% az esztétika (sem?), pedig amennyi cucc van raktáron...Kicsivel a feltüntetett összeg alatt állt meg a Vectra vételára+papírozása, a többit már sejted.
Szerk.: kb akkor kezdte árulni idén újra, mint én a kombit. Egyiket sem vitték el. A G célközönsége nem hajlandó és/vagy képes kifizetni ennyit az autóért, akármilyen állapotban van, mert annyiért már H Astra, Vectra, stb is kapható - nyilván nem ilyen rendberakott állapotban és fenntartási költségekkel. Csak ezt természetesen mindenki elfelejti. És persze a fúú mennyi km van már benne felkiáltás. hőzöngés rulez
bajaki - Levadászhatsz egy szettet bármely G Astra FB csoportban, vagy akár igazi bőrből is csináltathatsz, bármely bőrös elkészíti kicsi pézér.
-
bajaki
őstag
Sziasztok!
G Astrához váltó- és kézifékkarszoknyát honnan/kiitől érdemes rendelni?
-
diablo1984
veterán
válasz
Markizmark #86870 üzenetére
mennyit mentek a gyertyák? Az egyes egyértelműen kapja az olajat égés után is, lehet gyűrűnél, lehet szelepnél, de valahol kapja az ívet! A többi csak elhasznált képest fest, igaz a feketébbek is valszeg az olajból kapnak, de nem annyit mint az 1-es! Nem egészséges semmiképp!
-
BaKeSZ87
őstag
Üdv mindenkinek!
Alapjáraton dízel motoroknál az EGR illetve a szívósori pillangószelepek milyen állásban kell legyenek? -
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86879 üzenetére
-
mohabá 007
aktív tag
válasz
ricsi8800gt #86869 üzenetére
No akkor tegyük tisztába a dolgokat. Ezt írtad:
"...Felül van az olajgomba a váltó házon ..."
Ott a váltóház légtelenítő csavar van, műanyag sapi van a fején. (szuszogó)
Linkelsz egy képet : "...Itt az olaj gomba,aksi felőli oldalon.."
Ezzel csak két apró bibi van.
1. Ez a sebváltó oldala, nem a teteje.
2. Az nem olajgomba, hanem tolatókapcsoló.A General Motorsnál egy "életre" tervezték az olajat a váltóval, ezért nem is raktak bele olajleeresztő csavart.
Ezért akár hogy is kutakodtál, max az olajszint ellenőrző furatot találhattad meg:Az üzemanyagszűrő a tankban van.
-
Petyyyyy
addikt
válasz
ArthurShelby #86875 üzenetére
Lemaradt a ->
az irónia oltáráról. Abszolút fapad darab, kivéve talán a schiebedach.
-
KrAt
veterán
válasz
Markizmark #86870 üzenetére
Egyes hengernél van elég magas olajzaba, ott látszik.
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86849 üzenetére
-
_q
addikt
válasz
zolikaDB #86866 üzenetére
Ilyen kell legyen nagyjából a vetítési képe a lámpának egyik, illetve a másik oldali lámpának is. Na most nekem ehelyett bal oldalinál középen hiányzik egy megvilágítási rész, így olyan mint ha egyszerre látszódna a bal és jobb oldali fényszóró fénye, de valójában azt csak a bal oldali egyedül generálja. Másik meg szórja a fényt.
Amit felraktam kép az külön Bal oldali lámpa fénye, külön jobb oldalié.
-
Petyyyyy
addikt
Ehhez pedig 20 rongyért már Hella njoy párost is kapni bontottan. Vagy a fényszóró állítás, ezresé' megvan.
-
_q
addikt
válasz
Petyyyyy #86861 üzenetére
G astra, sima H7-es, nem xenon első két lámpatest. Egyik szórja (jobb oldali) a fényt és nincs meg a megfelelő törésképe a vetített fénynek, másik (bal oldali) esetén van egy kisebb törés, viszont van benne egy üres, nem megvilágított rész.
Igazából engem a vezetésben nem zavar, teljesen jól látok, csak rámvillogtak páran mióta (kb 2 hete) emelt fényerejű Osram izzókra cseréltem a régieket. Így én a kb 1 évre amíg még nálam lesz az autó nem szívesen cserélném le, de kicsit zavar azért, hogy másokkal kicseszek.
Esetlegesen arra is gondoltam, hogy teszek bele hagyományos fényerejű izzókat, azzal nem zavartam másokat, így jövök ki a legolcsóbban, azzal se különösebben volt gondom, láttam is meg mást se vakítottam el.
-
_q
addikt
Szép, nem szép de lehet hagyni fogom a lámpatest cserét. Kértem legalább 5 helyről árajánlatot bontott g astra-ból. 13 ezer Ft volt a legolcsóbb, de volt 20 ezer Ft-os ajánlat is és ha minden igaz ez darab árat jelentett.
-
Petyyyyy
addikt
Estét urak!
Cimbim most pattant be egy H Astra-ba, de máris összezavart. Forgalmi alapján Z19DT, viszont csak 74kW. A kézikönyv szerint viszont a Z19DTL a 74kW teljesítméynű, a DT már 88.
Miről maradtam le -
-
Findzs
addikt
-
ricsi8800gt
addikt
válasz
mohabá 007 #86849 üzenetére
Felül van az olajgomba a váltó házon és a le engedő meg eléggé furfangos helyen van alul,Már néztem,mivel nincs beöntő nyílás a váltó olajnak így csak ott lehet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged