Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Intelligencs: Karrierváltás - Első rész
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: RCS
- Yutani: 20 év a Prohardveren
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AMD Power
üzenetére
Sajnos nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele. Egyszerűen hangos tőle az autó, és semmi ereje nem volt, ezek mellett kisebb hatótávolsága is volt. Mindegy hogy milyen autóval mentünk. Persze voltak amik jobban tolerálták, de talán a karaván volt az ami a legjobban nem tolerálta, mert araszolás közben rángatásra is hajlamos volt. Prémium üzemanyagok esetében ilyen nincs. És ez nem placebo hatás sajnos.
-
AMD Power
titán
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Soha nem tankoltam még az Auchannal. nem is fogok.

-
HoaryFox
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
-
ArthurShelby
addikt
Létezik egy jó/bevált üzemanyag ár összehasonlító oldal/app, ahol esetleg a lakóhelyem szerint tudok legolcsóbban tankolni?
Elvileg csak a dízelnél érdemes figyelni, hogy ne pancsolt legyen, a benzinesbe mehet az auchan-os benzin. -
-
Szada85
aktív tag
válasz
lsebestyen
üzenetére
Ahelyett, hogy az újabb autóknál a nappali menetfénnyel együtt felkapcsolódó hátsó helyzetjelzöket tennék kötelezövé inkább...

-
Opel Astra G-hez (2002) melyik féktárcsa az ajánlott típus?
-
ufonauta
aktív tag
válasz
amargo
üzenetére
Nekem sem alul, sem felül nincs.

Neked diesel van, ha jól emlékszem. Abban a motorháztető szigetelés benne van. Tudom, hogy minden apróság dollármilliókat hoz a gyárnak, de ezt már olyan fillérb@szóskodásnak találom a részükről. Kifizetek egy autóért kp-ban 5 millát, amiben minden ésszerű magyarázat nélkül benne van 4 db TPMS darabonként 25 ezerért mindenféle közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi indok nélkül. Ellenben egy motortér szigetelés, ami a gyorsabb melegedés által akár környezetszennyezés csökkentő tényező is lehetne már nem fér bele. Vagy például az utólag megrendelt tolatóradar, ami forgalombiztonsági szempontból jól jöhetne ezért a 82 ezer pénzért, ha nem lenne grafikus kijelzés híján használhatatlan.
Nos elég öreg vagyok hozzá, hogy a mostani után már csak max 1 új autóm legyen, de az már (főleg a csigazabáló befolyás miatt) tuti nem Opel lesz. -
ufonauta
aktív tag
válasz
amargo
üzenetére
Én most a motorháztető belső borítás beszerzésén gondolkodom ugyanezen oknál fogva. Szerencsére van ismerős Opel szalonban, de nem egyszerű. Az új gyári 40-50 ezres tétel. Azért az elég vicces, hogy ez és az alsó burkolat is alapból benne volt az 1.4-es G Astrában. Az 1.6-os 2017-es J Astrából ezt már kispórolták Azt hallottam, hogy a dieselekben benne van a gépháztető szigetelés.
-
WZP
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem kell rögtön szerelőhöz rohanni
de szerintem otthon egy multiméteres rámérést azért megérhet hogy ne kelljen potenciálisan 1 év múlva újabb 20k-t kidobni. nagy hiba kibukik egy 2 perces méréssel. -
senzaj
senior tag
Tiszteletem!

Az alsó motortér borítás - azon kívül, hogy megvéd télen a sártól és sótól - segíthet valamennyire hideg napokon az üzemi hőmérséklet gyorsabb elérésében? #astrahgtc #z19dth
-
-
-
amargo
addikt
válasz
ufonauta
üzenetére
Szívemből szóltál. Én is kicsit emiatt bánkódom, hogy az előző tulaj alufelnit vett teli szettnek, ezért is kérdeztem milyen hátránya van? Sőt azok nem gyári felnik.. de emiatt már nem akarok cserélni (mert úgy fest egyterű felé nézelődünk majd 2-3 éves távlatban). Pedig sima acélfelni hívő vagyok. Mondjuk tény, hogy a nyári szett eléggé impozáns.
De a téli ezekkel a momo felnikkel elég bénák. -
ufonauta
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Nos érdekes álláspont. Nekem pont az alufelni kelt olyan hatást, mint a Subarut nem tudok venni, de feldobok egy szett alufelnit, meg dübörgő krómozott Abart kipufogót, oszt Porsche lesz az Opelből fíling. Kicsit olyan, mint a kacsintós brifkó, nyelesfésű, bömbölő Sokol és én vagyok az ügyeletes macsó. Nekem az a véleményem, hogy a gyári kinézetnél nincs jobb. Minden optikai tuning, csak parasztvakítás. Ha gyári az a felni és dísztárcsa, akkor szerintem sokkal elegánsabb, mint valami kókler alufelni. Nyilván vannak gyári alufelnik is, de azok sokkal diszkrétebbek és tolerálhatóbbak, mint a sok gagyi ami forgalomban van. Véleményem szerint tedd vissza a dísztárcsákat, mert anélkül erősen igénytelenség érzetét kelti a lemezfelni. Bár emlékszem vagy 30 éve még én is fújtam kályhaezüsttel lemezfelnit, de az ma már retró kategória

-
Petyyyyy
addikt
Estét!
Lehet már nem hír, de az alábbi címen lévő OMV kúton már egy hete a sima gázolaj árán kapni a prémiumot valami banális hiba okán. Valamiért nem került beárazásra vagy mi. 365/liter.
Csak mondom.Budapest, Irinyi József u. 34-36, 1117
-
WZP
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Bár a meghibásodás leírásából úgy tűnik, hogy a konkrét darab volt defektes, azért én utánanéznék az autó töltési rendszerének is. Én éppen most szívok vele... Nézd meg hogy járó motornál 13.8 és 14.4 Volt között van a töltés, illetve hogy álló autónál, nyugalmi állapotban nincs-e parazitikus terhelés az akkun. 30mA-körül kéne legyen az autó fogyasztása ilyenkor normális esetben... mert aztán a következő akkuval is így járhatsz, hogy 1 év alatt elköszön.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
mohabá 007
üzenetére
No, kiderült a leállás oka.
Valami vadparaszt cserélte az olajat és nem húzta rá az olajszűrőt. Főtengely jeladó pont alatta van és úszott az olajban. 15€ a cucc, csere után megjavult.
-
Szada85
aktív tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Azért még senki ne másszon fel a Szabadság-hídra ijedtében.
Az elmúlt idöszakban 1,5 milliárd €-t fektettek a gyárba, az elmúlt években pedig több, mint 100%-kal nött a gyártási Volumen, egy ilyen gyárat nem fognak egyik napról a másikra becsukni véleményem szerint.
Most épp csökkent a lehívásuk nyilván a tulajváltás utáni stratégiai szervezkedés végeztéig, ezért megváltak 100 "kölcsönzött munkatárstól", ez sok helyen bevett gyakorlat, ahol dolgozom cég, annak a budapesti telephelyén is a fluktuáló idöszakban alkalmazták ezt a módszert, hogy munkaerökölcsönzövel szerzödtek, majd idövel részüket átvették, részüket elküldték a darabszám változás függvényében.
-
-
Sajnos ez várható volt.. Az új Grandland X már PSA platformra épül PSA motorral. Gyanítom innentől a legtöbb új modell esetén ez lesz.
-
AMD Power
titán
-
Calogero
addikt
válasz
Willie
üzenetére
Rendelésnél én is a tárcsás megoldást választottam. Mondjuk nekem szerencsém volt mert H Astránál már lehetett rendelni Structure kereket. Csak azt sajnáltam hogy 15"-ben nincs, az jó lett volna télinek.
A mostani gazdája már télinek is 16-ost használ és ő is structure-t rakott fel.
Több fajta disztárcsát vett/csináltatott hozzá.1. Alap (amibel én vettem)
2. Alap amit igényesen feketére lefóliáztatott
3. Alap amit igényesen antracit színűre lefóliáztatott
4. A facelift utáni fényes gyári tárcsa
5. A facelift utáni gyári tárcsa fekete-szürke színűre fóliáztatva -
válasz
Willie
üzenetére
Ne gondold, hogy én valami pénzes tuningmatyi vagyok. Egyszerűen a dísztárcsa gagyi, gagyi hatást kelt - szerintem. Nem kell egyetérteni velem, ez csak az én véleményem. Ugyanúgy gagyi, mint a hátsó szárny, vagy a pedálra tehető fémszerű taposó. Nem a pénzről szól ez. A "nincs" ingyen van. Csukd be a bicskát.

-
Tikakukac
titán
Napellenző világítás 31mm-es izzót eszik?
-
_seth_
veterán
válasz
csabyka666
üzenetére
9 éve alufelni a téli kerékszett, eddig még elfelejtette enni a só, pedig csillaggarázsban áll.
-
AMD Power
titán
válasz
Willie
üzenetére
Egyetertek. En most fogom a 3-ik automat eladni tiz ev alatt. Egyiken sem volt alu. Nem a penz miatt. Befert volna a keretbe. Ahogy te is irtad nincs ra igeny. Ha megveszem a masik autot ha lesz hozza "gyarilag" akkor lesz alus kocsim ha nem, akkor disztarcsa. Nem izgat.
-
Willie
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Visszaolvastam a véleményedet a dísztárcsával kapcsolatosan. Arra nem gondoltál még, hogy valakinek tökéletesen megfelel a dísztárcsa? Azért úgy gondolom, hogy mégis jobban néz ki úgy az autó, mint egy mezei acélfelnivel. A legtöbb autón nem azért van dísztárcsa, mert nem telik normális felnire, hanem szimplán nincs rá igénye. Ennyire egyszerű és ez nem igénytelenség. Ne haragudj, de kinyílt a bicska a zsebemben mások leszólása miatt. Az emberek legtöbb százalékának az autó csak egy eszköz, amit pár év után szívfájdalom nélkül cserél és nem invesztál rá nagyobb összeget a kötelezőkön kívül.
Nem akarok vitát generálni, ugyanúgy elmondtam a véleményemet, mint ahogyan azt te is megtetted.
-
-
-
válasz
Szada85
üzenetére
Ma beleöntöttem 2 liter vizet a tetősínbe, de sehol nem jelent meg a karosszérián belül. Nem tudom, ez jó, vagy rossz hír-e, mindenesetre a következő gyanúsított a tetőablak. Leragasztottam jópofa szigetelőszalaggal körbe, hogy ne tudjon befolyni a tálcára a víz, és holnap lemosatom a kocsit. Eddig minden mosásnál beázott, de ha most nem ázik így be, akkor zsír!
-
-
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem ez is sorozatfüggő. Ha nálunk bírja vagy 3-4 éve, akkor van jó Varta is

-
törölt tag
Exide otthon nagyon jó, ezt sok helyről hallottam. Viszont most USA-ban vagyok, es itt majdnem szemét kategória. A héten kellett vennünk kettőt, de csak azért lett ez, mert ideiglenesen kellett..
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Varta es egy evet birt? Vicc... Exide en is jokat hallottam.
-
-
Szada85
aktív tag
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Én Exide márkát használok az F-ben évek óta, illetve barátnöm G-je is olyat kapott nem olyan rég, nekem bevált ez a márka, ha a Vectra kérni fogja, valószínü abba is olyat teszek.
De szerintem ez legalább annyira megosztó téma, mint az olaj, más majd hátha ír más típusú akksit is.

-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Jaj,hogy szeptemberben jart le az egy ev...
Milyen markaju aksi volt ami egy evet alig birt? -
Tikakukac
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szerintem az 1 év egyenlő 12 hónap ami több, mint a 9 hónap borítja a gondolatokat
Hogy 9. Akkor értem.
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Az megis ,hogyan?
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Garancia? Egy èves aksi es halott...
-
beg
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Nem garis még? Hátha épp benne vagy még az 1 évben.
-
AMD Power
titán
válasz
Markizmark
üzenetére
Itt Bp ez sajnos 10-bol 6-7x nem kivansag musor. Orulsz ha egyaltalan ki tudsz allni a kocsival. Vagy be tudsz allni valahova.
-
Jó hír, ma átnézték a kis karavánt és úgy néz ki, hogy az egy éves akkumulátor adta meg magát, cella zárlatos.
Most kölcsön akkumulátor van benne. Holnap kell vennem akkumulátort.
Itt jöttök ti a képbe , milyet érdemes vásárolni? -
#TOTTI
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Csak azért veszed le a tárcsát. hogy lássák, hogy ez a téli szett?
Én felteszem mivel a gyári az tökéletesen passzol az acélfelnire. Nekem jobban tetszik mint valami ótvar 'télinekjólesz' alufelni. -
kmarci25
veterán
válasz
üzenetére
A szelepnél a helyén van a gyűrű, arra direkt figyeltem, nehogy kitörjem a szelepet. 2 féle karom van a tárcsán, az egyik az, amelyik igazából tartja, kb. 2 cm széles, és ugyanilyen hosszú, ezekben a középpont felé kell vezetni a drótot, a többi az kisebb, itt kifelé áll a drót. Csak ezekből a kisebbekből van tárcsánként max 2 elrepedve, de lehet, hogy ez a hiba. Majd készítek fényképet a dísztárcsákról.
-
kmarci25
veterán
Üdv! Múltkor kérdeztem dísztárcsásat...
Megpróbáltam a javasoltakat, lepucoltam a felnit, és a dísztárcsát is, próbáltam kenőanyaggal is, nem sikerült feltenni. Elképzelhető az, hogy a dísztárcsának nem elég hosszúak a karmai, ezért nem pattan be teljesen? (Az a bajom, hogy nem fekszik rá szépen a felnire, ezért kb a legapróbb úthiba után leesik.) A másik tippem az, hogy a felnin nem elég mély a hornyozás, de ezt furcsállnám. Vennék új dísztárcsát, csak félek, hogy az sem lesz jó. (A felnit és a dísztárcsát is használtan vettem, a felnit a gumis szerint egy Meriváról tették át az enyémre, a dísztárcsa meg gyári Opel, de nem a Meriváé.) -
Markizmark
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Álló helyzetben nem is nagyon szokás tekerni. Sem a guminak, sem a kormányműnek nem jó. Ha minimálisan gurul akkor már simán tekerem. Persze értem én h pestet szűkre szabták, de itt vidéken is vannak parkolók, tesco, lidl, aldi Árkád és 1000ből egyszer kell szinte álló helyzetben tekerni. Csak álló helyzetben hiányzik a szervo. Ami az erejét illeti az tényleg nem túl sok, de mégis lazán megindulok vele a lámpánál. Pályán emelkedőn elfogy, koppon kell nyomni a gázt ... Munkába járni jó. A klíma nyáron nekem is hiányzik.
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Hát ez az.. bár mi lehet, remélem csak az akkumulátor lesz a lúdas.

-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Lehet zárlatos az akku, lehet a kocsiban van zárlat valahol, vagy valamit úgy hagytál. De lehet, hogy nem is az akku rossz....
-
válasz
diablo1984
üzenetére
Egy éves az akkumulátor, azért elég fura lenne ha ilyen hamar megadná magát, bár nem lehetetlen. Kimérni meg nem tudom, nincs ilyen kütyünk.
-
diablo1984
veterán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Rámérsz és kiderül! Jönnek a hideg idők most elválik melyik akku sz@r!
-
Most este a kis karaván fekete halálban menekült. Elfordítva a kulcsot semmire nem reagál, nem kattanik. A kijelzők sem a műszerfal nem világ se nem reagál.

Remélem az akkumulátor lesz a ludas. -
-
amargo
addikt
válasz
csabyka666
üzenetére
Nekem azzal adták a kocsit, mire kell figyelni a felnivel kapcsolatban ilyenkor?
-
AMD Power
titán
válasz
diablo1984
üzenetére
Az Astrat is baromi nehéz tekerni álló helyzetben. Nem vagyok pedig gyenge gyerek. Nyáron pl mire kiállok vele egy szenvedősebb helyről addigra már ömlik rólam a víz. Elég volt ebből. Nyáron volt pl pont egy ilyen szituáció. Kocsiban 50 fok és vagy 1 perc volt mire kiálltam vele. Azt hittem megbolondulok. Ott és akkor eldöntöttem ,hogy jövő nyáron ilyen már nem lehet még egyszer.
-
dkaro
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Tervben van jövőre. Ennyire nem ajánlott? Azt hittem ezek az "új sók" már nem szedik szét.
-
Szada85
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Azt nem tudom, hogy mennyire macerás magadnak csinálni, a Caravanból mondjuk hátrafele tippre nem lehet nehéz kihúzni, a kérdés, hogy a beázás ( víz ) nem áztatta-e szét az alapját is. Fb csoportokban többen is megcsinálták maguknak, ott ki-ki a saját módszerére esküszik.
Nekem egyelöre szerencsém van, a Gsi-ben a tetökárpit lógásmentesen áll a helyén, szóval nem kellett vele eddig foglalkoznom.

-
-
válasz
Szada85
üzenetére
Köszi szépen, hogy megnézted!

Áhh, szóval annak a teknőnek a végénél van a lefolyó? Akkor lehet, hogy valamikor ott is volt gond, mert látszik a kárpiton a vizesedés...

Ezek szerint 2 cső jön le hátulról is, igaz?Sanszos, hogy nem a tetőablakról jut oda a víz, de teszek egy próbát - ha csütörtökön napos idő lesz, megöntözöm a tetősínt, és leszedem a "doboz" ablaka körüli keretet.
A tetőkárpit valóban cserés, állítólag 15-ért megcsinálja a szakember, nekem ennyit meg is érne igazából, hogy normálisan nézzen ki. Vagy ezt házilag se nagy dolog megoldani?
-
dkaro
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
Valóban sokkal szebb, jövő ősszel cserélem a téli gumikat akkor veszek alufelnit is, ahogy néztem 50 körül megúszom a felniket.
Most rendeltem ebayről, meglátjuk milyen.
-
-
-
AMD Power
titán
válasz
Luck Dragon
üzenetére
Szeretem ezt rohadt autot. De egyre nehezebben tolleralom a "tulajdonsagait". Nem megy, szervo nelkuli szenvedes stb....
-
-
AMD Power
titán
Igy az utolsó hónap felé közeledve egy havi km rekordot megcsináltam az Astraval. 1160km.
Máskor ez nekem majdnem 2 hónap. -
Petyyyyy
addikt
Mi a hibakód? Már csak a csekkendzsin miatt.
Egyébként meg fogalmam sincs, de durva az a zaj.Tikakukac - Nagy cumi volt hátravinni a kábelt a kapaszodókhoz? A kábel megvan hozzá gyári, de kíváncsi vagyok mennyit fogunk szenvedni vele. Illetve ha minden igaz azon is van valaim billenőkapcsoló - pont mint a hátsó utasok feje feletti csilláron. Három állással - mindig világít - csak ajtónyitás - kikapcs.
-
Tikakukac
titán
No szumma 2 nap szívás után a rettegett láncos 1.4 XEP classicII:
-ezerszer halkabb az autó az új olajjal és szűrővel. Ma -3 fokban indult a kocsi és így sem volt tőkehang, Régen nyáron 30 fokban is 3-4 másodpercig.
-alsó motorburkolatot vegyen mindenki nyugodtan felmegy a dízelé is simán, 30 perc alatt felrakható. Van teljes patentkészlet Cromaxban hozzá valami 2300 forintért.
-felső motorburkolat is hoz egy keveset hangban, itt is felmegy mind mindegyikre, a hőpajzs lehet máshol, de 1.4-nél ez lesz a legkisebb gond.
-hátsó csomivilágíást is megoldottam, full gyárias a dolog, majd készülnek képek 1 kárpit lebontásával gyári köteggel megoldható a ledesítés
-világító kapaszkodó, középső hátsó pilács és első csere plusz napellenzők: na ez elég szopó, ha full fapados a verda, akkor kell gyújtásról vezérelt 12V és egy test a lámpa fölül elöl. 3k-ért kaptam teljes vectra szalagkábel köteget, plusz a végéhez levágott dugót, azt szépen színre lehet kötni és megy is a buli. Bal oldalon végig kell fűzni A oszlop felett, aztán hátul át a másik oldalra. Középen dremellel lyukat vágni és keretet bele azt jónapot. A kapaszkodók visszarakása volt rémálom, plusz az első napellenzők maradtak félbe, mert ugye más a felfogatás és hajnalban nem volt rájuk idő.Kérdés: hátsó ajtók kábelezéséhez van valakinek rajza? Ugyanis elsőre szépen világos lesz a kocsi, hátsókra nem, nyilván a timerre nincsenek bekötve. Vagy ez csak szoftveres?
-
Skizz
addikt
Kitalálós kérdés; mi lehet a zaj a videon?
2200 folott hallatszik, amikor megtartom valahol a fordulatot, vagy lassan gyorsitok.
Megkertem valakit, hogy uresben tartsa 2000-3000e kozott, kinyitottam a geptetot de akkor nem hallszik, csak menet kozben. Amugy nincs semmi rendellenesseg, se szag, se zaj, se torpanas, poccre indul. Olaj friss, a hiba meg a cr nyomasszabalyzoe, mar meg van rendelve.
A video utso par masodperceben es ugy 20ms korul jol kiveheto a zaj, ott be tudja a ful azonositani eleg jol.
Erzesre kb mintha egy darab vas resonalna a motorburkaton, de nyilvan egyebrol van szo.
[link]
Bocs az elforditott kepert, de itt a hang a lenyeg ugyis. -
Szada85
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
A hátsó csatlakozás a tetöablak testének végén van, a tetöablak nyílásából valóban nem férsz hozzá, az valahol a hátsó ülések magasságában ér véget valóban, ezt benéztem.

Nekem ettöl még gyanús, hogy az ablakon csorog le a víz, szerintem az nem a tetöablak csövétöl lesz, esetleg a tetösín - amit Te is írtál -, de lehet, hogy akár maga az ablaktömítés van elöregedve.Mivel a tetökárpit amúgy is kéri a cserét, szerintem érdemes lehet lekapni, és akkor talán rögtön látni fogod a hiba okát, én biztosan kikapnám.

-
dkaro
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
De olyan ótvarul néz ki nélküle.A nyári alulfelnin van és jövőre amikor új garnitúra télit veszek akkor szerintem veszek is használtan hozzá egy opel alufelnit de addig is nézzen ki valahogy.

Egyébként amiket ebay-en árulnak opel logos dísztárcsák azok gyáriak? Csak mert utángyártott áron vannak(10-15e/garnitúra).
Új hozzászólás Aktív témák
- 232 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10) - Intel Core U7 255HX, RTX 5070
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G1.Sniper Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártytafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Megpróbáltam a javasoltakat, lepucoltam a felnit, és a dísztárcsát is, próbáltam kenőanyaggal is, nem sikerült feltenni. Elképzelhető az, hogy a dísztárcsának nem elég hosszúak a karmai, ezért nem pattan be teljesen? (Az a bajom, hogy nem fekszik rá szépen a felnire, ezért kb a legapróbb úthiba után leesik.) A másik tippem az, hogy a felnin nem elég mély a hornyozás, de ezt furcsállnám. Vennék új dísztárcsát, csak félek, hogy az sem lesz jó. (A felnit és a dísztárcsát is használtan vettem, a felnit a gumis szerint egy Meriváról tették át az enyémre, a dísztárcsa meg gyári Opel, de nem a Meriváé.)
Én nem tenném, megeszi a só.