- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ufonauta
aktív tag
válasz
amargo
üzenetére
Nekem sem alul, sem felül nincs.

Neked diesel van, ha jól emlékszem. Abban a motorháztető szigetelés benne van. Tudom, hogy minden apróság dollármilliókat hoz a gyárnak, de ezt már olyan fillérb@szóskodásnak találom a részükről. Kifizetek egy autóért kp-ban 5 millát, amiben minden ésszerű magyarázat nélkül benne van 4 db TPMS darabonként 25 ezerért mindenféle közlekedésbiztonsági és környezetvédelmi indok nélkül. Ellenben egy motortér szigetelés, ami a gyorsabb melegedés által akár környezetszennyezés csökkentő tényező is lehetne már nem fér bele. Vagy például az utólag megrendelt tolatóradar, ami forgalombiztonsági szempontból jól jöhetne ezért a 82 ezer pénzért, ha nem lenne grafikus kijelzés híján használhatatlan.
Nos elég öreg vagyok hozzá, hogy a mostani után már csak max 1 új autóm legyen, de az már (főleg a csigazabáló befolyás miatt) tuti nem Opel lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÚJ Magic Keyboard billentyűzetek/ USB-C - Lighning/ 27% Áfás/ Ingyenes szállítás!
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" Ryzen 5 4680U 6magos! 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs