Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skizz
addikt
Kitalálós kérdés; mi lehet a zaj a videon?
2200 folott hallatszik, amikor megtartom valahol a fordulatot, vagy lassan gyorsitok.
Megkertem valakit, hogy uresben tartsa 2000-3000e kozott, kinyitottam a geptetot de akkor nem hallszik, csak menet kozben. Amugy nincs semmi rendellenesseg, se szag, se zaj, se torpanas, poccre indul. Olaj friss, a hiba meg a cr nyomasszabalyzoe, mar meg van rendelve.
A video utso par masodperceben es ugy 20ms korul jol kiveheto a zaj, ott be tudja a ful azonositani eleg jol.
Erzesre kb mintha egy darab vas resonalna a motorburkaton, de nyilvan egyebrol van szo.
[link]
Bocs az elforditott kepert, de itt a hang a lenyeg ugyis.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó egy teljesen új Dahua kamera rendszer szett 9 kamera és rögzítő egység
- TCL Elite 2.6kW és 3.5kW klíma AKCIÓ
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Sarok íróasztal
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- AKCIÓ Dell Latitude 5420 - i5 1145G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest