- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
válasz
Declare
üzenetére
Ez a kétes előéletű autó 4 éves kora óta van nálam. A pénztemetőt tényleg úgy értettem ahogy leírtam. 2005 óta mióta nálam van az autó teljes árát beletalicskáztam, hanem a 1,5x-esét. Egyet sajnálok, hogy soha nincs szerencsém semmivel, és csak nézem azokat az embereket akiknek olajcserén kívül egy rohadt fillért nem kell költeni a kocsijukra 10+ évesen sem. Azért ez a Z12XE motor egy vicckategória, amennyire nem tartós, legalább olyan szar és olyan drága hozzá minden fos alkatrész.
Van egy olyan érzésem hogy az új turbós Opel motorokat is 100E km. után lehet szépen majd kukába lökni. Nagyon nem jó irányba megy el ez a hülye trend hogy lassan 900ccm-es turbós motorokat is belenyomorítanak egy C Corsa-nál 1,5x nehezebb kasztniba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / 32GB DDR5 / RX 9070 / 2TB SSD!
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Huawei Watch Fit 3 Okosóra!
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 16GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest