Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PhaetonV10
tag
Sziasztok, tudom nem ide illik, elnezest kerek a zavargasert. Esetleg valaki nem tudja e F_gergely teljes nevét, lakcímét, munkahelyét vagy suru elofordulasi helyeit esetleg? Megrantott 40 ezer ft vel egy telefonnal kapcsolatban, ezt szeretnem megbeszelni vele szemelyesen. Aki tud valamit rola irjon pm et. A modiktol elnezest kerek.
-
PhaetonV10
tag
-
PhaetonV10
tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Nyugodtan menj csak. Hallottam már olyat, hogy autó vételből hazafele szakadt el.
Egyébként úgy se lesz akkora balszerencséd, h pont mostanában fog szakadni. Ez csak elővigyázatosság, tiszta lap az autónak. -
PhaetonV10
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
hopp látom késö.
-
PhaetonV10
tag
Ha fogy a víz az hengerfej vagy folyik valahol esetleg szemrevételezd, hogy főleg indítás után nem e köp fehér felhőcskéket. Eszedbe ne jusson saját szerelőhöz vinni, vidd be a kereskedésbe és mond el mi baja és követeld, hogy oldják meg. Ha saját szerelő szét szedi onnantól valószínű ugrik a "garancia".
-
PhaetonV10
tag
válasz
PeeterssoN
üzenetére
-
PhaetonV10
tag
válasz
7Sony7
üzenetére
Ezeket találtam: F17WR / CR illetve F15WR. Egyébként ha le veszi a bal első kereket és ki műti a kerék dobot elvileg lesz egy fülecske a váltón amire rá van írva a pontos fajtája.
haddent Ha azonnal kell az autó és szeretsz kókányolni akkor vihetsz 12v ot a led sortól míg el nem jutsz szervízbe.

-
PhaetonV10
tag
Valószínű azok az üres helyek felszereltségtől függően vannak kihasználva. Olyasmire gondolok pl. Ami a tiédbe nincs benne: ülésfűtés, elektromos abalak, elektromos tetőablak stb. Stb.
Egyébként azt se zárd ki, h valaki lehet kicsípte vagy kiszúrta a hangszóróját. Engem is idegesít a vinnyogása de én csak le halkitani akarom valahogy.

-
PhaetonV10
tag
Hol érdemes alufelnit keresni? Hahus kereso jofogas, vatera kifujt.
-
PhaetonV10
tag
Nekem a kézi könyvben azt irta, hogy néha érdemes megtenni 1- 200 m ert félig behúzott kézivel mivel alap esetben nincs öntisztulása.
-
PhaetonV10
tag
Le kell pattintani azt a keretet ami opcionálisan akár fa mintával is jött a gyárból, azt csak fém peckek tartják. Alatta 2 csavar + 2 pöcök tartja a fűtés vezérlőjét. Ha ki tekerted a csavarokat picit benyomod elfordítod és ki is tudod húzni, de ha eléggé elveteműlt vagy akkor a rádió kivétele után hátulról igaz nagy szenvedések árán ki tudod cserélni. A felső gombokat egyenként ki tudod pattintani azokban azt hiszem benne van az izzó. Remélem segítettem.
-
PhaetonV10
tag
Szia. Nekem is csak 2 húzó rugó van de ugy rántja fel a csomagtartót h néha félek h az üveg bánja. Próbáld megfeszíteni a rugót vagy bóklássz egy párt bontóba. Régen olvastam, h valaki rakott be gázos telót azért h egyenletesebben vágódjon fel a csomagtartó. Azt hiszem valahol az ülések környékén kell keresni a rögzitéseit.
-
PhaetonV10
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Állítólag 200 e km az első periódus. Utána ki tudja.
(#39103) w333: Nekem a légtömegmérő hibája okozott olyan alapjáratot mint a hullámvasút. Ki fújtam féktisztítóval és megoldódott. Nézz utána azt hiszem ki lehet vectra a- n is villogtatni a hibakódokat műszer nélkül. Ja és többször le fulladt az autó parkolásnál. Szerencsére nem jártam így vele azonnal szét szedtem másnap és kitisztítottam így nem tudom gáz elvételre fulladt e.
-
PhaetonV10
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Én nem tudom, benzines autóm van volt lesz. A b vectrában legendásan rosszak az opel dízelek. Nem tudom c vel mi a helyzet de ha ugyan az akkor kerülném.
ADAGOLÓ!! Príma. Rohangálás hol, ki, mennyiért. Kecel, Kecel, Kecel, mindenki csak Kecelt mondja BOSCH szervíz, csak ott és sehol máshol vagy bontott. Oké Kecel. Hívom Kecelt. Egy kedves hölgy mondja semmi baj van megoldás. Megörültem. Megoldás: ha az adagoló sorszáma 003,004,016 akkor 270.000,- ha nagyobb 460.000,- és csak leszedett adagolót várnak. Csere + némi pénz (lásd. előbb) és mehetsz haza mókolni. Szívroham II. Bontós ismerősőker ráfektetüük a történetre és végül lett egy 004-es (ügye nem mindegy!!) 120.000,- Ft-ért. Bontott vagy nem bontott, ez itt a kérdés!?!? 120.000,- vagy 270.000,-, HMMMM??? Nem biztos vagy a biztos???? Lett a nembiztos, mert a difi nem kicsi. Végül kb.: 190.000,- Ft-ba lett a csere. Jó buli volt, vas 3 hétre kilőve.
- totalcar.hu -
PhaetonV10
tag
válasz
diablo1984
üzenetére
Ha neked egy cirka 180- 200 ezres adagolò felujítás nem akkora bukó...
-
PhaetonV10
tag
válasz
honda 1993
üzenetére
Szia.Jó választásnak tűnik. A rozsdát nagyon nézd meg rajta. Átíráson eredetiség vizsgán kívül legyen min. 100 e ft od vezérlés olaj szűrők cseréjére+ még az egyéb kopó alkatrészek cseréjére.
Ha nem akarsz semmi extrát akkor a Best a citroen saxo 1.5 szivo d. Azzal nem lehet mellé nyulni.

-
PhaetonV10
tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Próbáld ki ezt hátha jó lesz nálam elég jól szokott tapadni hosszú távon is.
-
PhaetonV10
tag
válasz
KonzolKartel
üzenetére
Zsugorcső?
-
PhaetonV10
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Nincs mit
Egyébént van enne házi barkács fajtája i szigetelőszalag vagy zsugorcső kell hozzá azaz majdnem ingyenes. -
PhaetonV10
tag
válasz
koboldozat
üzenetére
Szia. Gyanítom az a csodás f23 as váltó van benne mint a vectra b ben. Nekem egy ilyen cseréje oldotta meg a problémám, ég és föld azóta a külömbség.
Egyébként házilag is elvégezhető a csere de nézd meg h tényleg f23 as (bovdenes) váltó van e benne.
Amíg nem csinálod/ tatod meg addig ajánlom, h elsőnek rakd kettesbe utána fel egybe.szerk.:Ha megpróbálod meg csinálni házilag és nem megy akkor írj pm et és segítek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7670 i9-12950HX 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 12GB 1 év gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook Air M1 13" 16GB RAM 256GB SSD 27% áfás számla, (0228)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként úgy se lesz akkora balszerencséd, h pont mostanában fog szakadni. Ez csak elővigyázatosság, tiszta lap az autónak.